nedeľa 19. januára 2014

Inšpirované Caroline Channing


Za posledný rok je jednoznačne môj najobľúbenejší seriál 2 broke girls! Je to ten najvtipnejší seriál, aký chodí a človek si pri ňom neskutočne oddýchne. Základná dejová línia je asi o tom, že Caroline je bývalá multimilionárka, ktorá úplne skrachuje a nemá žiadne peniaze. Na to, aby nejako prežila začne robiť čašníčku v jednom bistre, kde spozná novú kamarátku Max, ktorá je životom ubitá a neskutočne vtipne sarkastická.Aj napriek tomu, že Caroline nemá peniaze a nosí dokola oblečených 5 vecí vyzerá výborne a kľudne môže slúžiť ako inšpirácia! Mňa jednoznačne inšpirovala najmä svojim náhrdelníkom, ktorý nosí v každom diely a toľko som sa na neho pozerala, až som si podobný objednala.





Samozrejme, že nie taký istý (nakoľko ten jej je z obobia, kedy ešte bola bohatá, tak to bude asi drahšia záležitosť) ale celkom podobný, zlatý s bielymi perličkami. Je to stránky  www.foymall.com a vždy keď ho vidím na nej v seriály napadá ma kopec možností jeho využitia. Je veľmi pekný na zimu k rolákom či v lete k šatám.

Čo poviete? Páči sa Vám? Inšpirujete sa niekedy seriálovými postavami?

37 komentárov:

  1. Seriál mám hodně ráda, je naprosto brilantní. Musím se přiznat, že jsem se už taky po tom jejím perlovém náhrdelníku dívala. Dost podobný jsem našla na ebay, takže si ho asi časem pořídím.

    R. UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten seriál jsem si taky naprosto zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 2 broke girls mám taky moc ráda a nesčetněkrát jsem se pozastavovala nad tím jak tenhle náhrdelník kombinuje... Držím palečky aby ti to šlo stejně jako Carolin.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že? k servírskej uniforme, hrubém svetru, k šatám :) no mám čo robiť :)

      Odstrániť
  4. Oooo Bianca <3 Milujem ten seriál :) akurát som pre chvíľou pozerala 3. sériu 13. časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. potešil by aj článok o obľúbených seriáloch :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za super tip :) v blízkej dobe urobím :) ale priprav sa, to bude dlhé, pretože som seriálový maniak :)))

      Odstrániť
    3. Nie Bianca, to ja som seriálový maniak :) kľudne napíš dlhý článok a ja ti ručím že prispejem dlhým komentárom :)

      Odstrániť
  5. 2 Broke Girls má hodně ráda sestra. :) Já raději Super drbnu, nebo Upíří deníky. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gossipky mám už bohužiaľ dopozerané :( a Upirie denníky sú super!!

      Odstrániť
  6. Seriál jsem ještě neviděla, ale už jsem o něm slyšela :-) Mám ho na seznamu připravený, tak jsem na něj zvědavá :-) A ten náhrdelník vypadá moc dobře :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. potom sa priprav, že keď ho začneš pozerať tak si pozrieš aj jednu sériu naraz :) nezačínala by som pred písomkami :)

      Odstrániť
  7. Seriál vůbec neznám, musím si o něm zjistit něco více. :) A náhrdelník je skvostný a líbí se mi v té kombinaci z fialovým tričkem mnohem více než na představitelce seriálu. :)) GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten seriál miluju!! Vždycky se u nej nasmeju :D
    Ten náhrdelník je skvělý !!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten seriál zbožňujem! Tiež ten náhrdelník stále okukujem :)
    FashionbySue.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ho teraz okukujem ešte viac :) vždy sa teším, že ako ho zladí a budem sa môcť inšpirovať :)

      Odstrániť
  10. Krásný :) Caroline Channing je skvělá, miluji tu postavu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento náhrdelník z ebay mám taky už od podzimu a vždycky s ním sklidím spoustu komplimentu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. 2broke girls je uplne najlepsi serial aky som videla ! :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Také se přidám k nadšeným fanouškům tohoto seriálu, už dlouho jsem se u žádného takhle nezasmála! :D
    A ten náhrdelník je moc pěkný, dřív jsem takové masivnější a výraznější doplňky nesnesla, ale v poslední době jim přicházím na chuť:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si za posledný rok veľmi obľúbila veľké náhrdelníky :)

      Odstrániť
  14. Milujem 2 broke girls, pre mňa je to objav roka, čo sa týka seriálov, pretože predtým som ho nepozerala :-) náhrdelník vzyerá perfektne, vždz sa mi na Caroline páči :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ho pozerám od minulého roku a stále sa neviem nabažiť:)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne