utorok 21. januára 2014

Kaviarenský povaľač Alverde





Dnes Vám prinášam jednu zaujímavú limitku, ktorá Vám určite spríjemní vaše sprchovanie. To, že má Balea limitované edície nie je nijaká novinka a určite nie som jediná, ktorá sa na nich vždy teší a kupuje si ich. Ale to, že má limitky v telovej kozmetike Alverde, pre mňa teda novinka je, a je mi smutno, pri predstave koľko som ich doteraz prepásla.
Priznám sa, že aj napriek tomu, že mi veľmi veľa z Vás neustále do komentárov píše čo je dobré skúsiť z Alverde, ja osobne som nič okrem pár kúskov dekoratívky ešte neskúšala. A dnes sa možno karta obráti a poradím ja Vám, čo by Vám doma určite nemalo chýbať.


Najnovšia novinka Alverde, ktorú v DM-ke nájdete je sprchový gél inšpirovaný mestom, kaviarňami a všetkým dobrým, čo v nich nájdete. Sprchový gél sa volá Stadt-gefluster a má veľmi pekné veselé žlté balenie s milými obrázkami. Veci, ktoré mám doma od Alverde ja, majú pomerne obyčajné obaly, ale tento sprcháč je práveže veľmi pekný a veselý. 
Touto limitkou ma Alverde úplne dostalo, pretože ja som tým najlepším zosobnením kaviarenskej povaľačky a víkend bez návštevy kaviarne, dobrého koláčika a Espressa sa ani neráta za víkend. Určite ste zvedavé ako tento sprcháč vonia, že? Opis je veľmi jednoduchý, pretože sprcháč vonia presne ako citronovy cheescake! Tá vôňa je úplne identická a ak by ste mali zavreté oči a niekto by Vám dal ovoňať tento sprchový gél stavím sa s Vami, že by ste ho chceli zjesť. Je to prekrásna sladká vôňa, ktorá Vás myšlienkami dostane do cukrárne, kde si pochutnávate na dobrom koláčiku. Je to pomerne výrazná vôňa, ktorá prevonia celú kúpeľňu a čo sa mi páči je, že ju zo seba budete cítiť ešte takú hodinku po osprchovaní. 

Tak a teraz mi povedzte (Romča, ty to určite budeš vedieť), koľko limitiek Alverde som prepásla? Ako často bývajú? Videli ste už túto? Páči sa Vám? Máte radi výrobky, ktoré voňajú ako koláčiky?


21 komentárov:

  1. Ja som ani nevedela že majú limitky :) kúpila by som si ho iba kvôli tej vôni, pretože keby si mám vybrať iba jednu NAJ sladkosť na svete bol by to určite cheescake :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že nie som jediná :) aj ja som cheescaková :) strašne sa mi páči sa na Slovensku rozmohli cheescaky a že je toľko všelijakých príchutí! Minulý víkend som mala figový :) no uznaj, napadlo by ťa robiť doma figový?

      Odstrániť
  2. zbožňujem Alverde :) najmä farbu na líčka :)

    a tu je odkaz na moju novú giveaway: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určite sa po nej mrkni :) aj máš rada sladké vône verím, že sa ti bude páčiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bianca ty si top! Poobede idem do DM!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Toto si mi ani nemala ukazovať! :) Budem ho ísť musieť ísť teraz pozrieť/kúpiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite choď pre neho :) Alverde našťastie ani nemá drahé veci, takže to je super vecička na zlepšenie nálady :)

      Odstrániť
  6. Moja milá Bianca, neviem :D Ja som do Alverde zamilovaná asi iba pol roka a som dosť známa tým že mi každá lepšia limitka ujde (dúfam, že už mi uchádzať nič nebude, keď sledujem blogy). Inak dosť mi bodlo, že mi niekto ukázal tento sprcháč, konečne ma to dokope ísť znova do dmky. Som strašne zvedavá na tú jeho vôňu. Chcela by som aj nejaký krém na ruky. Bola som tam síce včera ale šla som len pre fruktózu a agávový sirup a vonku ma čakal snúbenec, takže som nemala čas kukať po kozmetike. Ale ešte tento týždeň bude tento sprchový gél môj!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och a toľko dôvery som do teba vkladala :))) normálne som celý deň čakala či dojdeš a nájdeš príspevok :))) nevadí tak teraz som ešte radšej lebo konečne som niečo Alverde odporučila ja tebe :))

      Odstrániť
  7. Tento sprcháč som dostala na testovanie zo spolupráce (predpokladám že aj ty :D) a som s ním strašne spokojná.. a pri Alverde určite ostaň a skús gelovú očnú linku od nich :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fakt super, ja sa idem zblázniť z tej vône :) A na linky sa pozriem :) Ďakujem!

      Odstrániť
  8. Ten vypadá vážně dobře :) Já už jsem od Alverde vyzkoušela docela dost tělové péče a všechno mi moc vyhovovalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa chystám vyskúšať nejaké telové maslo ´:) na tie som počula veľa dobrého tak som zvedavá :)

      Odstrániť
  9. Tak o tom, že má Alverde limitky i jindy než na vánoce vůbec nevím :D
    Musím se tam zaběhnout podívat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/famous-beauties-eliska-buckova.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci tak to vieš viac ako ja :) ja som nevedela ani o tých Vianočných :)

      Odstrániť
  10. Koukala jsem na stránky Alverde a mají tam k tomuhle sprcháči i tělové mléko. Jestli bude i u nás, tak musí být moje! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. podľa mňa teda hodinu vôbec nevydržala :-/ ale musím uznať, že vôňa je naozaj neskutočná a pokožka zostane krásne jemná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne