streda 29. januára 2014

Ladybox, ktorý potešil moju maminu



Mám pocit, akoby od posledného Ladyboxu ubedol pol rok a nie mesiac! Dnes už použijem to spojenie, ktoré neznášam, ale proste pravda je, že Vianoce sú už za nami a teraz v nás už len ostal ten pocit, že boli, ale straaaašne dávno. Na tohtomesačný Ladybox som sa veľmi tešila, pretože obdobie darčekov už skončilo a preto každá krabička, ktorá mi dojde je ako ďalšie Vianoce! Nepamätám si presne, čo hovoril e-mail ktorý Vás má nalákať na kúpu Ladyboxu takže som vlastne úplne zabudla čo mám čakať. 
Ale vlastne nie, klamem, vedela som, že dôjde poukážka na Bubble Tea akurát som strašne dúfala, že bude platiť aj na Slovensku (a platí juchúúú).

Novoročný Ladybox je nadupaný kopcom výrobkov, ktoré tento krát zužitkuje najmä moja mamina, ktorá má obrovskú radosť. A ja vlastne tiež, pretože Vám recenzie môžem poskytnúť o čosi skôr ako keby som ich skúšala ja. Mamina sa totiž do testovania pustila rovno a tak tu dnes máte aj zopár mini-review.

Najprv začnem tým, čo som si nechala a z čoho mám veľkú radosť!
 

Jelly Pong Pong make-up - bolo naozaj ťažké vybrať z tej krásnej škatuľky bez toho aby som ju roztrhala! Inak úplná náhoda, ale v poslednej dobe som veľa krát spomínala, že by som chcela vyskúšať minerálny make-up a bum! ten som mala v balíčku! To ma neskutočne potešilo, pretože reálne si ho môžem vymazať zo svojho wishlistu. Veľmi dobre mi sadla farba - mám odtieň Fair.




Tak som teda konečne mohla vyskúšať minerálny make-up! Moje pocity sú však úprimne dosť zmiešané. Make-up som si vysypala do vrchnáčika a naniesla na tvár štetcom na minerálny make-up. Moja tvár je teraz v hroznom stave, takže som vlastne ani nebola nadšená, že ho idem skúšať, pretože v prípade, že by bol na nič, tak by som sa buď celý deň cítila strašne, alebo by som ráno nestíhala do roboty. Našťastie mi farba sadla naozaj veľmi dobre a celkom ma prekvapilo aj krytie make-upu. Osobne by som povedala, že má určite vyššiu strednú kryciu schopnosť, čo je naozaj super (a nečakala by som to). Make-up sa nanášal veľmi ľahko, takmer vôbec neprášil (naniesli ste ho na štetec, oťukali a naniesli a nikde inde nepadli drobky). Z čoho som však trochu zmätená je to, že treba ho podľa mňa dosť veľa. A to neriešim to, že by som musela veľa kryť,jednotlivé miesta nebolo treba prekrývať viac, ale mám pocit, že ho proste treba veľa. To, čo mám nasypané na fotke na vrchnáčiku mi stačilo na štvrť tváre. Neviem to porovnať s inými minerálnymi make-upmi, lebo som iné nemala, možno je chyba v mojom použití, ale takýmto tempom by som ho podľa mňa minula za pár týždňov. Inak na neho nemôžem napísať naozaj nič zlé, krásne balenie, príjemné použitie, dobrá výdrž a naozaj pekné krytie. Neviem poraďte, je tu niekto kto nemá peknú pleť a používa minerálny make-up? Koľko má ten Váš gramov a koľko Vám vydrží?





Druhá vec, ktorá ma potešila bol Goldwell Dualsenses šampon, ktorý patrí do limitovanej edície a má vôňu Precious Darling. Čo sa týka tej vône je to vôňa akoby silnejšieho zimného parfému. Goldwell som mala doma viackrát a páči sa mi aj jeho klasická vôňa, čiže zhrnula by som to asi tak - ak sa Vám páčia klasické šamponové vône kúpila by som si nelimitovaný a ak chcete niečo viac luxusné alebo dať ho ako darček, potom by som išla do tohto. Inak šampon je určené pre suché a poškodené vlasy. Vlasy sú po umytí krásne hebké a celý deň ešte aj navyše voňavé!


Ako bonus bolo v boxe jedno prapodivné náradie 3v1 kartáčik na riasy a obočie. Ten som skúšala zatial len na riasy, tam funguje v podstate ako klieštiky len mi to príde vlastne praktickejšie a ostatné vlastnosti ešte len preskúmam. Inak bonus hodnotím kladne :) vydrží mi dlhšie ako keksíky!




Teraz keď to vlastne zhrňam tak viac vecí predsa len poteší mňa ako maminu :) ale nič neostane na zmar! Posledná moja vec je pleťová očná maska Le Chaton, ktorá je určená pre jemnú pleť okolo očí a dané okolie rozjasňuje a ukľudňuje. Už presne viem kedy masku využijem! Deň pred štátnicami aby som vyzerala sviežo a sebaisto! Či je lepšie vyzerať ako sekundu pred zrútením? :)))) neviem, poraďte :)

A teraz, že z čoho sa teší mamina!
V boxe bolo plné veľké balenie Dermacol Lift&Matte krému, ktorý je presne niečo čo úplne sadne mamine. Ide totiž o to, že aj napriek tomu, že má moja mamina po 40 má stále mastnú pleť. Ale väčšina výrobcov má z nejakého dôvodu pocit, že staršie ženy už majú všetky len suchú pleť a žiadnu inú. Viem spočítať krémy na 1 ruke, ktoré sa venujú aj mastnej pleti a aj vráskam. O tomto Dermacole netušila ani jedna z nás, čiže sme nadšené! Krém obsahuje zložky EVERMAT, ktoré o 32% znižujú tvorbu kožného mazu. Mamine krém pripomína konzistenciu bázu pod make-up, pretože po nanesení sa make-up neskutočne dobre nanáša a naozaj krásne vyhladzuje vrásky. Je inak veľmi ľahký a príjemne vonia. S dobrým make-upom a prepudrovaním pleť vydrží naozaj nemastná a hlavne každá staršia žena ocení, že make-up sa nezalieza do vrások! Teraz je v e-shope Dermacol na všetko 25% zľava čiže musíme zistiť, či z tohto krému existuje aj nočný!


Posledná mamina vec, bola sada vzorkov na formovanie postavy Guenerve.  Sada obsahuje tri gély - prehrievací, chladiaci a spevňujúci a pri správnom použití by mali dopomôcť k vysnívanej postave. Mamina si takéto gély kupuje, čiže otestuje ako sedia a možno si nejaký aj kúpi!

A samozrejme aby som nezabudla poslednou vecou voucher do Bubbleology u nás v Eurovei (kde robí strašne zlatá predavačka Lucka!) ja sa idem hneď registrovať aby som si poobede mohla odskočiť na nejaký dobrý drink! Škoda, že je to voucher len na zľavu a nie na celý drink ale nakoľko som verná zákazníčka aj nejaká zľava je lepšia ako žiadna!


Tak čo poviete na tento Ladybox? My doma sme nadšené, každá sme si vyslovene našli niečo, čo sme chceli! Čo by sa Vám páčilo a čo nie? Máte radi Bubble tea? Ak áno, kde si ho dávate? Skúšali ste minerálny make-up?Ozaj všimli ste si, že prvýkrát chýba Palmers :)) ?

24 komentárov:

  1. Tento mesiac som neodolala a objednala si ho, ale som celkom sklamaná, že som si od Jelly Pong Pong našla ceruzku, ktorú ja využijem len minimálne :-/ Inak by som celý obsah zhodnotila tak neutrálne - ani tak ani tak, taký priemer. Môj prvý box, ktorý som si objednala bol októbrový s Mythic Oil od Loreal a ten bol pre mňa úžasný, tak mám latku nastavenú asi príliš vysoko :-/
    Inak na štátnice by som skôr odporúčala look, že sekundu pred zrútením, aby tam bola aspoň šanca o nejaké zľutovanie v prípade nesprávneho výberu otázok :) Aj mňa čakajú štátnice, tak držím palce aj sebe aj tebe :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som videla, že niekto mal ceruzku alebo riasenku, to by ma moc nepotešilo, make-up je podľa mňa najlepšia vec..úplne som rada ako som dopadla :) A čo sa týka Boxov tak ako píšeš to bol meeeega box! to si začala s úplne tým najlepším :)
      A ďakujem za tip, asi máš pravdu pôjdem do looku rýchlo lebo odpadnem :D možno ma tam potom nebudú dlho týrať :) a držím palce aj tebe potom si v máji môžeme zagratulovať :)

      Odstrániť
  2. Já odolala a box jsem si koupila, měla jsem tam řasenku od Jelly Pong Pong a katastrofa, drolí se, je polovyschlá...hrůza. Největší radost mám z krému :D Jestli půjdu do dalšího boxu, nevím, ale jak se znám, tak stejně neodolám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono tie boxy to je taká návyková záležitosť :) ja už týždeň predtým ako má dojsť čakám, pomaly sa bojím klikať na české blogy aby som si nepokazila prekvapenie :) Vám totiž dôjde vždy o čosi skôr :)

      Odstrániť
  3. Tak krem jsem si nechala, mam z nej radost i kdyz je omlazujici. Od Jelly pong pong mam nastesti rasenku. Mineralni make-up je pro me trochu na nic, mam jeden a pouzivam ho jako pudr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne skôr pri tom kréme vadilo, že je na mastnú pokožku, tu ja nemám, ale mamina sa teší veeľmi! A špirála ti vyhovuje? Lebo čítala som také zmiešané recenzie :)

      Odstrániť
  4. zaujal mě ten "nástroj" na řasy a obočí, to jsem ještě nikdy neviděla :D
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dost dlouho jsem uvažovala o objednání si ladyboxu :D A s každým takovýým článkem uvažuju ještě víc :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa ti nedivím :)) je to vzrúšo čakať čo ti dojde :)

      Odstrániť
  6. Ja som s tymto boxom nebola spokojna. Personalizacia ma dost sklamala, a su tam veci, ktore skoro vobec nevyuzijem :) Ale krabicka je pekna ;) Kadopadne toto bol pravdepodobne moj posledny boxik, ktory som si objednala :(
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/01/moj-posledny-ladybox-januar-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A čo si tam mala z Jelly Pong? Skúšala si už tú výmennú burzu? No ak ti nevyšli výrobky to je potom jasné, že nie si nadšená :( to by nebol nikto :( Ćo ty vieš, možno pár mesiacov odoláš a potom ťa to bude zase lákať :)

      Odstrániť
  7. Super věci. Já bych asi nejvíc byla ale rád za make-up. :D :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa veľmi tešila, keď som zistila, že mám make-up :)

      Odstrániť
  8. Ja by som sa tiež najviac potešila asi tomu make up-u :)) Ak máš rada mliečne bubble tea určite skús kombináciu taro kokos, to je proste úplne TOP :)) prvýkrát keď som si to u nás v Trnave dávala na mňa tá predavačka veľmi čudne pozerala že či to myslím vážne, ale chutilo to naozaj super a teraz si to dáva polka mesta :)) ja už nie pretože to je naozaj neskutočne brutálne kalorickéé :DD
    CHOCOLATE KISS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám rada všetky :)) som bubble maniak! ale túto kombináciu som nemala a to kokos zbožňujem, takže ďakujem vyskúšam! Kde je v Trnave Bubble? V Maxe?

      Odstrániť
  9. Musím se přiznat, že mě vůbec nezaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mňa nezaujal vôbec ničím....možno keby tie produkty čo boli ako vzorka dali plné balenie...a tá vecička na riasy to čo???WTF? mne to pripadá ako orezávatko na jazyk :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD možno to je to ďalšie z využití, ktoré som ešte nepochopila :D ktovie v akom poradí :) najprv riasy či jazyk?:D

      Odstrániť
  11. Je vazne hezky zabaleny :D ach jen mit penize na to

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To čudo na riasy....vraj vychytávka :-)
    http://www.saloos.sk/vychytavky/aplikator-na-maskaru/

    ja takéto čudá v eshope síce nemám ale nájdete tam tiež samé zaujívame veci - eshop www.naturalisvita.sk :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne