piatok 3. januára 2014

Rúž podľa sestier Kardashianových



Ako opíšete rúž, ktorý je neopísateľný? Jednoducho, že je na zakusnutie! Ako som spomínala v svojich TOP 2013 výrobkoch poslednú dobu preferujem viac rúže ako lesky. Mám na to viacero dôvodov, jednak majú sýtejšie farby, dlhšie vydržia a hlavne nelepia sa Vám na ne vlasy. Túto zimu v BA viac fúka ako sneží a preto som veľa dní chodila iba s balzamom na perách, pretože lesk som mala po pár minútach všade, len nie na perách. Je to vážne na nervy, pretože človek má dosť, čo robiť keď zápasí s vetrom a nie to ešte aj s vlasmi nalepenými na perách. A k tomu riešenie je veľmi jednoduché - namiesto lesku si zohnať nejaký krásny sýty rúž! Priznám sa, že čo sa farieb týka som v posledné mesiace veľmi ovplyvnená seriálom o Kardashianovcoch a najmä Kourtney, ktorá nosí tie najkrajšie rúže na svete. A tak aj tento rúž bol tak trochu ovplyvnení ňou a jej štýlom. Mojím absolútnym favoritom v tomto období je horúca novinka od Dermacolu Longlasting Lipstick v dych berúcom odtieni 04.



Rúž má prekrásne luxusné balenie, podľa ktorého by ste určite nepovedali, že ide o Dermacol. Balenie je perleťovo -zlaté a funguje na klikacom mechanizme. Počuli ste už o tom? Dermacol rúže sa otvárajú tak, že mierne zatlačíte spodok rúžu (kde je napísané číslo) a on sa Vám vysunie a vy ho už potom len vytiahnete. Je to taká pekná blbinka, ktorá zaujme podľa mňa najmä mužské polovičky. Ženy ocenia perleťový obal a muži klikanie. Na výber je veľmi veľa farieb ( tuším 15) a najťažšia časť je vybrať si tú správnu. Moje srdce jednoznačne dostala 4 - čo je tá najbesnejšia cyklámenová akú si viete predstaviť. Je to ako liek na toto pochmúrne počasie, pretože s takým rúžom si zvýšite sebavedomie a hneď aj dobrú náladu. A navyše si ešte aj ušetríte čas, pretože keď máte tak výrazný rúž, nepotrebujete sa hrať s tieňovaním stačí make-up, púder, líčka, špirála, upraviť obočie a ste hotové!



Ako som už spomínala rúž má neodolateľnú sýtu cyklámenovú farbu, ktorá dokonca na mojich perách vytvorí ešte aj plnší efekt. Na obale sa píše, že je dlhotrvajúci a ja nemôžem nesúhlasiť! V robote som s ním jedla, pila a nič sa mu nestalo. Určite vydrží krásne a neporušene minimálne 5 hodín. Má mierne lesklý finish a čo oceňujem po úžasnej farbe je to, že pery nevysúša! Viem si ho predstaviť na celoročné nosenie - v zime zdvihne náladu a v lete Vás dostane ešte viac do letnej atmosféry! 

Jeho cena je 6 eúr, čo je naozaj výborné a nie je nad čím rozmýšľať!

A čo Vy? Páčia sa Vám cyklámenové rúže? Nebáli by ste sa nosiť taký rúž? Preferujete rúže či lesky?

38 komentárov:

  1. Pokukovala som na cerveny ako darcek pre mamku na Vianoce :D Obal sa mi paci, pride mi vcelku retro, co niekto nemusi pokladat za plus ale ja urcite hej :D Aj ich Makeup Cover ma retro obal, podla mna by to tak v Dermacole mohli spravit so vsetkymi vyrobkami :D A vlasy nalepene na perach su najvacsie zlo :D Malokedy nosim vlasy v gumke takze sa mi to stava neustale a potom sa v kuse kontrolujem v zrkadielku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? a kúpila si ho nakoniec? moja mamka si všetky dobré farby kúpila ešte predomnou, čiže ma predbehla, ale je to super darček :) Inak súhlasím, kľudne by takto mohli vyzerať všetky výrobky, bolo by to štýlové a hneď by sa niečím odlíšili :) Vieš čo, ja som sa fakt túto zimu už tak najedovala s polepenými vlasmi, že ráno už idem zásadne len s rúžom, lesk možno cez deň v robote..ale vonku? v žiadnom prípade :)

      Odstrániť
    2. nie lebo uz minuly rok odo mna dostala 2 a ked som naznacila ze ruz tak povedala ze este spotrebovava to co ma a ze netreba (ona to nezbiera tak ako ja :D) tak dostala Scandaleyes riasenku, Loreal miclarku a ampulky s kys. hyaluronovou :D:D
      Presne, mohli by si na tom postavit marketing, ako napr Besame :D
      Tak ja este to nevzdavam ale presla som na tie tekute co vyschnu a neotlacia sa :D

      Odstrániť
    3. Aj moja mamina tak, nechape moje zberatelske chutky..:) inde sa uz radsej ani nechvalim a ani nehovorim, kolko toho doma mam, ludia na to nezvyknu reagovat dobre :))) Ale super si jej nakupila, to bola urcite spokojna a to vsetko moze rovno zacat pouzivat :)

      Odstrániť
  2. Uplne s tebou súhlasím o tom čo sa týka lesku, ja to neznášam kvôli tej "lepivosti". Ble. Rúže sú super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie je nič lepšie ako mať ružové šmuhy po lícach :)))

      Odstrániť
  3. Pozerám nadpis a hneď mi prebleslo hlavou že wau to sa kozmetika od Kardashian dostala do nejakého slovenského e-shopu? Ale kde že stále sme ďaaaleko pozadu.... Čo sa týka Dermacol rúžov nemám im nejako čo vytknúť....výdrž aj sýtosť aj pigmentácia priemer....cena v poho :) Inak oni majú tuším všetky rúže na tento klik spôsob otvárania a podľa mňa je to nápadité :) Inak tiež preferujem radšej rúže :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už som jak na topkách :)) vábivá titulka :) ale nie, ale v poslednej dobe stále pozerám Keeping up with Kardashians a strašne sa mi páči ako Kourtney nosí takéto výrazné rúže, vyzerá to štýlovo a dodá to šmrnc! K nám podľa mňa ich kozmetika nedôjde nikdy :D

      Odstrániť
  4. Ja mám po všetkých rúžoch hneď suché a popraskané pery a potom to ďalšie tri dni dávam dokopy. Neviete prečo? Nemáte niekto s tým skúsenosť? Používam Dermacol a Rimmel od Kate Moss.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zvláštne, pretože ešte používaš aj tie najobľúbenejšie rúže :( neviem, či ti pomôže moja rada, ale ja si vždy večer pred spaním nanesiem na pery hojne vazelíny a ráno pred prvým narúžovaním si dám na pery balzam :)

      Odstrániť
  5. to je krásná barva, přesně takové mám ráda a navíc se mi líbí i balení
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  6. súhlasím úplne s poslednou slečnou, takáto farba je krásna a balenie navyše tiež úžasné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. presne tento odtieň sa mi pozdáva :) asi vyskúšam :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tyhle rtěnky jsou u mě na stejném žebříčku, jako dlouhotrvající od Essence a to je co říct! Rtěnky jsou krásné, luxusní, široký výběr odstínů - jednoduše neodolatelné. Doufám, že si jich brzo pár pořídím domů. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ja od Essence nemám doma žiaden rúž :( vždy sa na nejaký chystám keď sú výpredaje - ale samozrejme všetky pekné farby sú hneď vykúpené :( aj keď sa trochu bojím ich pigmentácie, sú dobre pigmentované?

      Odstrániť
  9. odtien je naozaj pekny svieza farba porozmyslam na kupou asi..kde pozeras kardashianky ja som uz vsetky casti co v telke davali videla a nemozem nikde na nete najst tie nove epizody

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich tiez nikde na nete nenasla u nas davali ak sa nemylim po 7 seriu, ze? Mna to tak bavilo, ze som sa buchla po vacku :) a zaplatila si online pozeranie serie na nete, ale niekto spominal u nas v skole, ze od februara by mali zase chodit, to keby som vedela tak neplatim. Teraz posledna seria vlastne skoncila a caka sa na natacanie dalsej :)

      Odstrániť
  10. Ja som ho ešte u nás nevidela :( a nechápem prečo, ked už som nan cítala viac recenzií.. len čo skončia prázdniny kúpim si aspon jeden! :)
    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? u nás je ich už celkom dosť (našťastie) aj keď vidím, že sa kupujú, lebo v stojanoch akosi ubúdajú :)) Tak budeš môcť osláviť nástup do školy s novým rúžom :)

      Odstrániť
  11. Práve dnes som okolo neho prechádzala v drogerke, ale nevedela som, či sa to oplatí, keďže som o ňom ešte nečítala recenziu, škoda že som ju nevidela skôr !
    V poslednej dobe som akurát začala siahať po odvážnejších rúžoch, aj keď zatiaľ len tak, vzorka tu, vzorka tam, som trošku opatrnejšia, ale tento vyzerá absolútne úžasne !! :) Diky za recenziu !! :)
    Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o dôvod viac ísť zase do drogérky :)) a výrazné rúže sú super, raz si na nich zvykneš potom už ani nebudeš pozerať po iných :) A ďakujem za krásny komentár :)

      Odstrániť
  12. dnes som zašla náhodou do drogerky fifty fifty a mali na ne akciu za 4,95, čiže radosť veľká že vraj je to novinka tak majú na ne akciu, mali tam všetky odtiene čo su na internete a ja som si odniesla 06

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak za takú cenu to si tam predsa nemohla nechať! 6 je krásny odtieň, nad ňou som tiež rozmýšlala! Super kúpa!

      Odstrániť
  13. preferuju rozhodně rtěnky, lesk doma ani snad už žádný nemám, vždycky mi přišlo, že to jenom zvláštně zapatlá pusu :-D. Tenhle odstín vypadá skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som rúže ešte minulý rok nemusela, ale odkedy som odhalila ich trvácnosť, nelepenie a krásne farby neviem sa ich nabažiť :) ale ako sa poznám, aj keby som videla lesk v akcii kupujem :)

      Odstrániť
  14. Tak tohle je bomba! Jestli opravdu tak dlouho vydrží, tak to pro něj musím co nejdříve do drogerky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jednu dobu jsem pořád nosila na rtech tuhle růžovou..Takže teď už jsem na ně úplně alergická a moc se mi nelíbí :D Ale souhlasím, design vypadá moc hezky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak teraz si ma vystrašila, ja si všade hľadám takéto besné ružové tak snáď sa jej nepresýtim :))

      Odstrániť
  16. Ó, tak toto musí byť moje. Súrne potrebujem rúž, ktorý farbí, nezotrie sa tak ľahko a nevysúša pery. Dermacol mám všeobecne velmi rada a už mám aj na ich stránke pár vecí postrkaných v košíku bo ich budem potrebovať, keďže mi isté veci, ako je pleťová voda a odličovač od Garnier, dochádzajú. Asi tam prihodím aj tento rúž, pokial ho tam nájdem... Možno aj dva :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto je potom ideálny kandidát :) Ty ideš vymeniť svoju obľúbenú Garnierku ?:)) skryté experimentátorské druhé ja sa nezaprie čo:) Inak ak hľadáš pleťovú Dermacol má veľmi dobrú micelárku a je strašne lacná, tak keď tak mrkni aj po nej. Nech už máš potom pri objednávaní cez net aj nejaký darček :)

      Odstrániť
  17. Mám chuť hned pro ni běžet:D Akorát jsem na ni už několikrát koukala a nevěděla jsem jaký odstín-barev je sice hodně, ale většina neutrálích a těch já už mám hodně..;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nie práveže týchto farieb je naozaj neskutočne veľa sýtych a krásne jasných! rôzne druhy ružových a červené, určite mrkni ešte raz :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne