pondelok 27. januára 2014

Ružová maska,ktorá sa prezlieka za čokoládovú


Misia na nedeľné ráno: namixovať si vlastnú masku! Ale nie, ono to znie tak vznešene a dôležito, ale pravda je taká, že som sa na túto masku strašne tešila, pretože som sa cítila ako na hlinárskom krúžku. Akamuti je značka, ktorá ma vždy neskutočne prekvapí a nikdy vlastne netuším, čo mi dojde. Či už je to peeling, ktorý pôsobí ako guma, krém, ktorý prevonia celý byt alebo samo zarábajúca maska nikdy proste neviete. Postata je, že aj keď neviete, čo Vám dojde a aké to bude, zo skúseností pochopíte, že to bude super. Ďalší príklad je teda moja najnovšia ružová maska, ktorá v našej rodine trhá rekordy obľúbenosti.


Neviem, ako je to možné ale keď som si masku vyberala akosi som prehliadla, že bude v prášku a preto, keď mi došla domov, čakalo ma veľké prekvapenie. Popravde sa mi to hneď nezdalo, pretože maska mala veľké balenie, ale povedala som si uvidíme. A potom dôjdem domov, rozbalím a vykukne na mňa silno voňavý prášok. Aj keď vôňu ruže zbožňujem - mám doma hádam všetko, čo sa dá (sprchový gél, telové mlieko, sprej, odličovač) prášok voňal až príliš silno. Pozrela som si návod napoužitie - ten bol našťastie až príliš jednoduchý a nevedela som sa dočkať nedele, kedy budem masku skúšať. Inak, aby som nezabudla maska je určená na prejasnenie pokožky, doplnenie hydratácie, pleť vitalizuje. Podľa mňa je to maska ideálna pre každú pleť, každý vek a každé pohlavie, ktorú sa určite oplatí mať doma. Z vlastnej skúsenosti viem, že ruža krásne ukľudňuje, preto ju osobne preferujem teraz v zime, kedy pokožku namáha mráz.

K samotnému používaniu:


Išla som podľa veľmi jednoduchého návodu - zmiešate kopcovitejšiu čajovú lyžičku s dvoma lyžičkami vody. Naozaj nič náročné. Ja som si to mierne pozmenila pridala som tri lyžičky vody, aby bola maska trochu redšia a lepšie sa nanášala. V konečnom dôsledku sa mi vytvorila stredne hustá hmota, ktorej bolo veľmi veľa. Použila som ju ja, mamina a aj ocino a ostala mi ešte jedna dávka. Nabudúce budem dávať len pol lyžičku určite nie dve.


Cítila som sa ako nejaká Indiánka :) maska má krásnu akoby čokoládovú farbu a nemá takmer žiadnu vôňu. Kým samotný prášok mi nevoňal zarobená maska vonia možno jemne po ružiach, ale naozaj nie nijako výrazne. Masku nanesiete na tvár či už lyžičkou, prstami alebo ak máte štetcom na masku. Nanáša sa veľmi ľahko a naniesť ju môžete všade avšak určite sa vyhnite okoliu očí. Masku som nechala pôsobiť 10 minút, pričom za ten čas na pokožke stvrdla. Pripomínala mi ílovú masku - a niet divu, pretože v zložení je ružové bahno. Nakoľko je tam to bahno predpokladám, že z masky sa potešia aj ľudia s mastnou pleťou, pretože krásne vyťahuje mastnotu. 
Ja osobne som po umytí masky nevidela nejaký rozdiel, ale zato pleť mojej maminy vyslovene žiarila. Doteraz som to nikdy nezažila a keď zvyčajne maska sľubuje rozžiarenie, je to pre mňa ako zbavenie vrások krémom, oceňujem iné kvality toho výrobku. Ale maminina pleť bola krásna, žiarivá, pôsobila oddýchnuto a mlado. Tak teraz už chápem čo to má docieliť a hovorím si wow. (Možno, že predsa len existuje nejaký krém, ktorý zbaví pleť vrások :))) 


Mňa výrobky Akamuti neskutočne bavia a ešte sa nestalo, že by mi nejaký nevyhovoval. Zoženiete ich na http://www.bionatural.sk/ , kde majú neskutočne široký výber prírodnej kozmetiky.

A čo Vy? Páčilo by sa Vám takéto zarábanie masky? Máte nejakú podobnú doma?

37 komentárov:

  1. Mam par korejskych ktore sa presne takto rozrabaju, viac druhov - nejake obilne a neviem co vsetko :D Ale neskusala som este lebo som na to prilis leniva :D Mozno casom...
    Btw co pozeram na zlozenie tak to vyzera velmi velmi dobre a to ani nie som fanusik prirodnych veci :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nemyslíš vážne! veď to je úplne super zábava :)) ja som si dokonca rovno objednala ďalšiu zarábaciu :DD a zloženie je super, u Akamuti vždy :)

      Odstrániť
  2. Krásná maska, jelikož růži miluji, tak se jdu hned podívat na web a prozkoumat jestli ji neprodává i nějaký eshop v ČR.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to vyzerá super. ruže sú naozaj pre akúkoľvek pleť, od najcitlivejšej po mastnejšiu. zdá sa, že sa z toho prášku spraví hoooojne masky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. btw, na stránke píšu, že stačí 1/2 lyžičky :P

      Odstrániť
    2. :D tak teraz neviem, či som to čítala príliš skoro po zobudení alebo to mám na obale inak :( každopádne majú pravdu :D pol úplne stačí :)))

      Odstrániť
  4. Milujem ružovú vôňu (a ešte vanilkovú a malinovú)!! A toto je presne to čo potrebujem!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to by bolo keby bola takáto kombinácia! wow vanilka-malina-ruža :)) ja by som tam dala ešte kokos :)))

      Odstrániť
  5. super recenzia :)) tuším si ju masku objednám aj ja, prášková konzistencia je veľmi originálna, ešte som takú masku nemala :D a to zarábanie vyzerá zábavne :DD ale mám vééľmi citlivú pleť, je prosím ťa tá maska aj hyperalergénna? :)) Ďakujem
    CHOCOLATE KISS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) som rada, že sa páčila! Čo sa týka tej hyperalergénnosti, nie je to tam nikde exaktne napísané (Aspoň som si nevšimla), ale je to bio maska a na ich stránke sa píše:
      Biokozmetika je vhodná pre tehotné mamičky, deti a ľudí, ktorý majú záujem zvoliť si „prírodnú alternatívu“ oproti chemickým produktom kozmetických spoločností, ktoré obsahujú viac umelých ingrediencií ako „pravých prírodných zložiek“.

      Ja osobne preferujem výrobky z ruže práve preto, že sú vhodné na citlivú pleť (keďže na ňu trpím tiež) a teraz v zime nie je nič lepšie :)

      Odstrániť
  6. Fíha, takúto zarábaciu masku som ešte nevidela ale vyzerá to skvele :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to vypadá llákavě, děkuju na tu sukni se moc těším akorád doufám,že dorazí co nejdříve..někdy to z toho aliexpresu trvá dlouho a někdy zase ne :D jinak na tu giveaway se podívám jak jsi mi psala na blog :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som prehliadla, že to je z Aliexpresu ale to je super stránka :) to ti určite dojde :)

      Odstrániť
  8. Maska vypadá famózně! :)
    Celkem jsem se pobavila u představy, že by si náš táta dal na sebe zbytek masky. To by byl pro něj hotový Factor strachu. :D :D Váš táta se nebrání? :D

    http://yep-nv.blogspot.cz/2014/01/color-analysis.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. že bráni :))) on si ešte dokonca aj sám masku vypýta :))) a dovolím si povedať, že do DM chodí radšej ako mamina :)))

      Odstrániť
  9. tá maska vyzerá fakt zaujimavo ! :) má pekný obal :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne sa vždy veľmi páčia ich balenia, sú veľmi pekne detailne prepracované!

      Odstrániť
  10. Maska vyzera ako zarobene kakavko s vodou :) keby ju mam na sebe tak mam asi tendenciu olizat si tvar :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono by ťa to prešlo keby si ovoňala ten prášok :) ja som skôr mala chuť ochutnať ( a teraz už fakt neviem či som to aj neurobila) ten ich mangový peeling :)

      Odstrániť
    2. Ja mam od Akamuti ruzovy olej :)

      Odstrániť
  11. To vypadá úžasně!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vyzerá to zaujimavo fuh. jediná maska ktorú som ja kedy na sebe mala bola bahnová z čierneho mora a to mi bolo dosť proti srsti a bolo to dávno. musím sa od teda učiť viac sa o svoju pleť starať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja bahenné masky zbožňujem! Tie patria k mojím obľúbeným, pleť krásne prečistia a ešte aj prejasnia. Škoda, asi si nemala nejakú dobrú, lebo vážne na bahenné málo kto frfle :) ale nejakú masku určite skús, pokožka sa naozaj poteší!

      Odstrániť
  13. Myslím, že keby si to mala na sebe a menilo by sa to na zaschýnajúce bahno prešla by ťa chuť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Růžová vůně je zkrátka úžasná, doma chodím "fetovat" jeden takový krém :D A tahle maska vypadá dobře, asi bych měla také začít nějak lépe pečovat o svou pleť, moc tomu nedám:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to by si určite mala! Raz za čas pleť masku naozaj potrebuje! :)

      Odstrániť
  15. teda! ta se mi líbí moc:) to by mohl být super dárek pro mamku k narozeninám
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ty jo tak to neznám, v budoucnu budu muset vyzkoušet, na obličej používám furt jednu masku a cítím, že to chce změnu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je dobré prestriedať :) nech si pleť moc nezvykne!

      Odstrániť
  17. Jee jeste bych ji snedla =D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Maska vypadá úžasně, docela bych ji brala jen jsem zatím nenašla, kde bych ji koupila v ČR.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Vypadá velmi dobře :-) !
    http://beautyane.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne