piatok 31. januára 2014

S čím si umývam vlasy tento mesiac?

Šampón si zvyčajne kupujem podľa nálady - ak ju mám dobrú, rada experimentujem a skúšam aj také, ktoré som ešte nemala a ak mám zlú náladu siaham po osvedčených značkách. Himalaya patrí medzi dobré klasiky, ku ktorým sa opakovane vraciam už niekoľko rokov. Najradšej mám od nich šampón na farbené vlasy, ten krásne udrží vo vlasoch farbu a dodá im lesk a výživu. Posledné mesiace som však siahala po klasických šampónoch (nie na farbené vlasy) a jedným z nich bol práve tento Proteínový. Konkrétne tento je určený na regeneráciu vlasov, spevňuje ich a chráni ich pred každodenným vysúšaním. Z môjho pohľadu sú jeho vlastnosti akoby vlastnosti masky, len v ľahšom prevedení. 



Šampon má redšiu konzistenciu, čiže sa nanáša veľmi ľahko a pohodlne. Má veľmi príjemnú čisto- bylinkovú vôňu, ktorá umytím hneď vyprchá. Nakoľko je určený pre suché a zničené vlasy po vyfúkaní vlasov hneď ucítite rozdiel, vlasy sú jemnejšie, hladšie a lesklejšie. Kľudne ho môžete používať aj na farbené vlasy, dodá im výživu ak máte pocit, že sú Vaše vlasy po farbení extrémne suché.


Pozerala som si diskusie na www.mojahimalaya.sk a tento šampon nemal ani jednu zlú recenziu, všetci sú z neho rovnako nadšený.Čo Vám poviem :) keď je niečo dobré, je to vidieť!

A čo Vy? Podľa čoho si kupujete šampóny? Máte nejaký obľúbený? Ako často ich striedate?


19 komentárov:

  1. Bianca ty máš teraz nejakú Himalaya mániu že? Šampónik vyzerá byť fakt dobrý :) Asi ťa prestanem čítať lebo takouto cestou si na dovolenku nenašetrím :D Inak tiež si šampóny kupujem podľa nálady, ako aj sprcháče :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám dlhodobo Himalaya mániu :)) A kam sa chystáš na dovolenku? Ja môžem tento rok veselo míňať na kozmetiku lebo dovolenka asi nebude :(

      Odstrániť
    2. S priatelom mame jedno oblubene miesto v Bulharsku kde je naozaj prekrasne, ciste more a suuuuper jedlo :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. je super :)

      Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

      Odstrániť
  3. Máš naozaj pekný blog.Tento šampón mám rada je super.Ak by si mohla,pozri si môj blog.Ďakujem.
    http://petulkastylpetky.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja používam Elseve ten jediný mi robí dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. prvýkrát vidím túto značku :) určite vyskúšam :) pozývam na giveaway TU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že som priniesla niečo nové :) a ďakujem za pozvanie :)

      Odstrániť
  6. ja pouzivam hlavne syoss ale posledny sa mi neosvedcil tak idem skusit timotei organic.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola úplným milovníkom Syossu a keď na neho všetci nadávali bola som prvá, čo ho obhajovala..ale neviem čo sa s tými produktami stalo v poslednej dobe ale dám krk na to, že sa niečo zmenilo, lebo kondicionér mi príde ako zriedený a šampón mi skôr vlasy mastní (a to ich mám suché).. Neviem kedy sa zase odvážim kúpiť Syoss ale posledné balenia ma vážne sklamali :(

      Odstrániť
  7. výrobky himalaya poznám a som s nimi naozaj spokojný (najmä masky na tvár, sú najlepšie!)... šampón som od nich ešte nemal, posledný rok používam len jeden druh od yves rocher, ostatné mi nevyhovujú... no až príde na lámanie chleba, skúsim zrejme niečo od himalaye aj z tejto oblasti kozmetiky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky sú NAJ NAJ NAJ podľa mňa v pomere cena kvalita lepšia maska neexistuje! Neem je môj úplný favorit a tesne za ňou je bahenná maska :) A peelingy a čistiace gély to isté :) Inak na ich stránke kladne hodnotia šampóny aj muži tak možno by ti sedel :)

      Odstrániť
  8. vôbec som netušila že himalaya má aj šampony :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne