pondelok 13. januára 2014

Spotrebované výrobky november/december/ január

A je tu prvá novoročná rekapitulácia spotrebovaných výrobkov! Juchúú! Dnes toho bohužiaľ nie je vôbec veľa tak to rýchlo zmáknem a zhodnotím, čo sa z toho naozaj oplatilo a čo nie! Na začiatok Vám len poviem, že tento krát to nie je vôbec jednoznačné!



1, Bielenda peeling z granátového jablka - Bielenda proste vie, ako sa robia peelingy! Sú vždy krásne balené, super voňavé a aj keď sú drsnejšie majú v sebe toľko oleja, že je pokožka krásne hydratovaná a premastená! Ak hľadáte lacný super peeling a nemáte citlivú pokožku, určite skúste Bielendu! Kúpim zase!

2, Dove Pure - čo sa týka sprejov osobne vždy siahnem radšej po Nivei, ale tento Dove som vyhrala, čiže som si povedala, že prečo ho nevyskúšať. Nevyhovovala mi jeho vôňa, ktorá bola síce Pure, ale pri striekaní ma z dnes strašne dusilo. Čo sa týka ochrany pred potom, povedala by som, že ok, ale žiaden zázrak. Nekúpim zase!

3, Mixa - Mixu som spomínala aj v mojich TOP výrobkoch 2013, čiže stále platí, že je NAJLEPŠIA ! Kúpim určite!

4, Dove Original - tento vonia určite krajšie ako Dove Pure, vonia pekne, čisto, jemne, ale ostáva tu problém s výdržou, ktorá je proste nič moc. Nekúpim znova!

5, Oriflame Giordani White Gold - toto je už moje tretie balenie tejto vône a myslím si, že je to jedna z najlepších Oriflame vôní. Ja osobne nemám nič proti voňavkám z Avonu či Oriflamu, ak pekne voňajú a majú dobrú cenu prečo nie. White Gold mi osobne príde ako slabšia odnož Gucci Rush, taká sladkastá vôňa. Určite kúpim znova!

6, H&M púder - tento púder (konkrétne 3ks) som si kúpila vo výpredaji za 0,50 e. Na to, že stál 50 centov, bol ok - bol ľahký, netvoril mapy, a zmatnil. Jedinú výtku, ktorú na neho mám je, že sa neskutočne rýchlo minul. Vážne celé balenie som spotrebovala asi za mesiac a pol a to sa vážne pudrujem minimálne. Ak si vezmem, že Rimmel Stay Matte mi vydržal asi 4 mesiace a ich cena (ak ten v H&M nie je v akcii) je takmer rovnaká, je to veľký rozdiel. Nekúpim znovu!

7, Himalaya Proteínový šampon na farbené vlasy - toto je už moje tretie balenie tohto šamponu a musím Vám napísať, že ak si zvyknete na fungovanie prírodných šamponov stanú sa Vašimi veľkými kamarátmi. Problém týchto šamponov je, že často divne voňajú, takmer vôbec nepenia a sú celkom riedke.Ťažko sa teda dávkujú a musíte sa naučiť kedy sú vlasy umyté. Ak však toto všetko vychytáte, vlasom takéto šampony veľmi prospievajú, nezaťažujú ich a ozdravujú ich. Chce to len cvik a trpezlivosť! Kúpim zase!

8, Essence očné linky - ma neskutočne nahnevali! Oni mi normálne po roku totálne vyschli. Mám ich takmer celé balenia ale mohla som ich akurát tak zahodiť to koša, pretože totálne zoschli. V snahe zohrievať ich a nejako ich použiť som si ešte aj zničila štetec na linky, čiže si viete predstaviť, akú mám radosť. Nekúpim zase!

Z 9 vecí by som si teda znovu kúpila len 4, čo nie je až taká dobrá bilancia. Dúfam, že v budúcom hodnotení budem spokojnejšia!
A čo Vy? Máme niečo rovnaké? Skúšali ste niečo z toho?

34 komentárov:

  1. Z tohto nemám nič...no čo všade čítam tak tie Essence linky/tiene by mali dostať titul prepadák roka :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prepadák roka je snáď slabé slovo :( celokozmetický prepadák!

      Odstrániť
  2. Nic z toho jsem nepoužila, ale ráda bych vyzkoušela kosmetiku Mixa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mixu si musím v najbližšej dobe zaobstarať určite!! Chcela som ju neni dávno kúpiť v dmku, ale jak ja vleziem do tej drogérie, tak bezpečák si ho štrajduje stále len za mnou, za nikým iným, a mňa to tak strašne vždy znervózňuje, že polovicu vecí zabudnem kúpiť...Asi vyzerám podozrivo, či čo :D A vďaka za upozornenie na linky od Essence, dosť som po nich pokukovala. Voňavka GG je docela fajn, neni to síce moja vôňa, ale dá sa. Mám takú miniatúrku tejto vône a mám ju v kozmetickej taštičke prvej pomoci :) A Spreje Dove nevyhovujú ani mne, ja radšej antiperspiranty Garnier. No rada by som vyskúšala aj Rexonu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paradoxne teraz mám doma Rexonu, ulovila som ju v Tescu ako boli výpredaje balíčkov dva spreje vo vážne krásnej kozmetickej taštičke za 3 eurá :) tak konečne vyskúšam niečo nové :) Inak tí SBS v DM niekedy mám pocit, že srandujú, ale ono je to strašne nepríjemné a ono mňa osobne to aj miestami niekedy celkom uráža, kristebože 99% času chodím oblečená v šatách, kostýmoch, sukniach, kabátoch, vysoké topánky - to vážne takto vyzerajú ľudia, ktorí kradnú???

      Odstrániť
    2. :D Som rada, že niesom jediná, ktorá vyzerá jak zlodej. Uplne ťa chápem, ale uplne!! Ok, zajtra skúsim Tesco, možno aj u nás budú mať nejaké zlavy :)

      Odstrániť
  4. Ty essence linky jsou naprosto vyhozené peníze! Stalo se mi to samé a navíc na oku nic nevydržely!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great review, thx for sharing. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, Giordani White Gold mám taky - 2 balení a je to krááásná vůně :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Giordani White Gold je moja obľúbená momentálne sa chystám na kúpu 3 flakónu. Dove mám rada lebo je aj na moju citlivú pokožku :) MIxu som ešte neskúšala možno časom.... Na značku Himalaya si ma naviedla takže mám v poličke Neem mask, Face Wash - Peelingový pleťový gél, Antiseptic Cream. A k očným linkám essence sa nevyjadrujem kúpila som si čiernu lebo som si myslela že to pojde ľahšie so štetcom ale hrozne smrdí take ju nepoužívam. Ohľadom púdrov nemám ich veľmi k láske ale tak minule som si vďaka reklame všimla Max Factor - Cream Puff a ten som si obľúbila :D no aspoň jedna reklama je pravdivá....aaa téma SBS v dm-kách mám rovnaký problém vždy ich mám za chrbtom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cream Puff je výborný púder aj ja ho mám doma! Čo na ňom najviac zbožňujem je jeho vôňa, niekomu môže prijsť silná ale mne neskutočne vonia, to je asi najvoňavejší púder aký existuje!

      Odstrániť
  8. Ktore prirodne sampony mas este vyskusane?Ja som mala jeden prirodny z dm, ale robili sa z neho neskutocne lupiny. Z antiperspirantov odporucam biodermu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skúšala som ešte Weledu, tá bola výborná, vlasy sú po nej neskutočne pevné, potom Logonu, Sante a Neobio - ten je najlacnejší, dá sa ťažšie zohnať ale inak je veľmi dobrý :)

      Odstrániť
  9. Tie linky od Essence mám zatiaľ krátko, ale podľa toho čo píšeš sa ich asi pokúsim čo najrýchlejšie spotrebovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa do nich pusti aby si ich po roku nemusela vyhodiť :(

      Odstrániť
  10. essence linky mi také vyschly.. mám ještě gelové od lorealu a ty teda vůbec nevysychají
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa vážne už bojím kúpiť si nejaké gelové linky ale na tie Lorealky som videla veľmi veľa dobrých recenzií. Páči sa mi, že je pri nich aj štetec -čo je super praktické! Tak uvidím a možno si ich vážne kúpim :)

      Odstrániť
  11. S antiperspirantem dove souhlasím výdrž je mizerná!:-(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Musím říct, že já jsem byla z očních linek essence taky nadšená, dokud jsem minulý týden nezjistila že mit taky po roce vyschly. Asi budu muset linky malovat častěji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som bola! a ešte som si hovorila, ako je možné že na nich všetci tak nadávajú? a potom zrazu ubehol rok, ja som ich išla, tak ako zvyčajne použiť a nič :D linky sa zmenili na kameň.. tlieskam výrobcovi, podaril sa im výborný výrobok :)

      Odstrániť
  13. Já osobně mám Dove ráda, ale nejvíc sprcháče, deodoranty mě taky moc nepřesvědčily. Zbytek jsem nezkoušela :) Ačkoli na Essence linky jsem měla zálusk, ale potom, co všem vyschly je asi nechci :) Navíc mám svoje od Catrice a jsou skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháče sú vynikajúce, tie nemôžu chýbať ani u nás doma, majú príjemnú vôňu, nedráždia, proste super produkt :) akurát tie deodoranty im teda moc nevyšli :) No tým linkám sa určite vyhni :) máš tu minimálne 5 názorov pod tým mojím, že baby dopadli rovnako :( Ja sa teda teraz keď budú výpredaje chystám na Catrice, dúfam, že neoľutujem :)

      Odstrániť
  14. super post, Bielenda peeling neznám, ale zkusím!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Dove deodoranty miluju. Vydrží mi na pokožce vonět a opravdu ochrání proti pocení, alespoň mě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Linky od Essence (černé) budu mít v dubnu už 2 roky a nemůžu si stěžovat - stále jsou funkční!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne