streda 1. januára 2014

TOP produkty za rok 2013



Juchúú je tu koniec roka a čas na môj najobľúbenejší príspevok o TOP výrobkoch za celý rok! Na tento príspevok sa vždy neskutočne teším a celý rok pripravujem, aby som priniesla 10 nefalšovane najlepších vecí, aké som za rok objavila a na ktoré nedám dopustiť. Všetky výrobky sú naozaj úžasné a stoja za investíciu!



Celú jeseň a zatiaľ aj zimu (klop klop klop na drevo) som zdravá ako rybička, spím skvostne a mám veľa energie. Určite za to nejaké percento dávam aj týmto vitamínom, ktorých koncept ma neskutočne oslovil! Mixturam vitamíny si namiešate podľa svojej potreby, podľa toho, čo Vás trápi a tak budú presne vyrobené na Vašu mieru!Páči sa mi ten nápad a fakt, že je to česká firma a nie nejaká Čína, kde bohviečo, do vecí dávajú. Som vždy rada, keď objavím nejaký zaujímavý koncept a o to viac, keď som vďaka nemu ešte aj zdravá!


Ružovú vodu používam už asi 3-4 roky, akurám mením výrobcov. Toto leto mi ružová voda pomohla prekonať neskutočná teplá, stresujúce skúškové a veľa krát mi pomohla s červenou či citlivou pleťou. Je to skvelý multifunkčný výrobok, pri ktorom sa pri každom použití učím jeho skvelé účinky.Vôňa ruže upokojuje, či myseľ alebo pokožku samotná voda dezinfikuje, prečisťuje a je dokonca vhodná aj na varenie a pečenie. Konkrétne táto voda je od Nobilis Tilia a je výborná kvôli tomu, že je balená v tmavom skle, ktoré chráni vodu pred tým, aby sa jej pôsobením svetla niečo stalo. Okrem toho má praktický rozprašovač, ktorý Vám uľahčí nanášanie.


Parfémový objav roku? Jednoznačne moja milovaná Prada Candy L´Eau. Dostala som ju ako darček na veľmi špeciálny deň a prvýkrát som ju ovoňala na úžasnom výlete. S touto vôňou sa mi spája toto krásne leto, ktoré som si neskutočne užila! Je to prekrásna sladká vôňa, ktorá na oblečení vonia ešte dlho potom, čo som ju mala na sebe. Je vhodná na celý rok, či je teplo alebo zima!


Tento rok bol pre mňa celkom prelomový, pretože sa začínam prikláňať viac k rúžom ako k leskom. Sú omnoho praktickejšie ( nelepia Vám vlasy keď fúka vietor) , majú krásne sýte farby a nezlížete si ich za 5 minút. Pochopila som, že krásny rúž nemusí byť vôbec drahý o čom svedčia tieto tri krásky z Avonu. Avon má výborné rúže, ktoré nevysušujú - práve naopak, pery skvelo hydratujú. Farba vďaka špeciálnym pigmentom vydrží na perách neskutočne dlho a nezalieza do kútikov či vrások. 


Viem, že na trhu existuje veľa super krycích make-upov, ale úprimne, v našej drogérii taký podľa mňa nenájdete. Ak máte seriozny problém, mega vyrážky či akné, to, čo je u nás v drogérkach Vám akné krásne podľa mňa neprekryje, a vrstvením si vytvoríte na pleti akurát nepeknú masku. Verím, že drahé zahraničné make-upy dokážu prekryť nedokonalosti aj bez vrstvenia, ale ja som taký make-up bohužiaľ nemala a ani neskúšala. Zato Bioderma sa vytvorením Sébium Al correcteur riadne pochlapila a vytvorila niečo, čo na našom trhu chýbalo. Make-up obsahuje vo vrchnáku zelený korektor, ktorý si nanesiete na vyrážky a prekryjete samotným make-upom. Make-up určite nanášajte štetcom  alebo beauty blenderom aby ste si zelený korektor nezmazali ale len ho pekne prekryli. Make-up je pomerne hutný, ale so štetcom sa nanáša skvostne. Má krytie, ktoré som sa osobne ešte nezažila a prekryje všetko v jednej vrstve bez následnej potreby použitia korektoru. Jediným problémom je farba, ktorá je pomerne orandžová a tmavá :(
Ale aj napriek farbe, ho musím zaradiť do TOP výrobkov, lebo za to krytie si to proste zaslúži!


Jednoznačne najlepší krém a pomocník v 1 za celý rok je Bielenda Karoten. Neviem ani na prstoch spočítať koľko ľudí mi tento rok pochválilo moje zlatistú pokožku, bronzový nádych atď. Aby som veci uviedla na pravú mieru - ja som bielokožec s alergiou na slnko, čiže sa neopaľujem a používam vždy a všade faktor 50. Ale tento krém (nie je to samoopaľovák) proste zvýrazní aj to minimum opálenia čo máte a dopomôže tomu, aby ste slniečko chytali všade a aby ste potom vyzerali krásne zdravo a bronzovo. Krém má krásnu marhuľkovú vôňu, pokožku skvelo hydratuje a dodáva jej všetko, čo potrebuje v lete aby nebola suchá. Neviem, v čom spočíva jeho čaro, ale uisťujem Vás, že ho od teraz budem mať každé leto!



Pri Himalaya Neem maske sa cítim už trochu ako verklik ale kým na mňa neprestanú pôsobiť jej blahodárne účinky tak ju neprestanem ospevovať. Neem maska je moje liečivo na vyrážky, čierne bodky a všetky neduhy s tým spojené. Stačí mi použiť ju raz a viem, že vredovité vyrážky sú do dvoch dní preč a znečistená pokožka je prečistená. Maska stojí niečo cez dve eurá a garantujem Vám, že za tú cenu je to úplny zázrak. Môj osobný názor je, že ak Vás trápia vyrážky odporúčam celú sadu - maska, peeling, gél/pena a to je naozaj kombo. Ale ak Vás trápia občasné neduhy ako mňa, maska je super SOS pomocník. 


Záplava suchých šamponov samozrejme neobišla ani mňa a musím uznať, že raz za čas je to veľká pomoc. Priznám sa, že som skúšala len jeden  a to tento Syoss Volume lift ale nevidím dôvod na jeho obmenu, pretože je vynikajúci a splna všetko čo má. Z vlasoch vysahuje mastnotu, nezanecháva biely film, dodá vlasom super objem a ešte ich aj prevonia. Suché šampony by sa nemali používať často, pretože vysušujú pokožku hlavy, ale raz za čas to snáď pokožka prežije. Ja ho používam asi raz - dvakrát za mesiac, ale viem si predstaviť, že ak by som mala ofinu, bolo by to omnoho častejšie. Nápomocný výrobok za super cenu proste musí byť v top výrobkoch!



Toto je asi top výrobok roka a zaslúžil by si z tejto 10 prvé miesto! Mixa odličovač pre citlivú pokožku je proste zázrak, ktorý som našla v drogérii a neviem sa ho nabažiť. Odličovacia micelárna voda vhodná na oči vo veľkom balení za cenu pod 4 eurá?? YES YES YES! Oči neskutočne ľahko a rýchlo odlíči, vôbec nedráždi a neštípe a navyše vďaka exktraktu z ruže ešte aj ukľudňuje! Neviem či iné napísať, ako, že som neskutočne šťastná, že Mixa zavítala na Slovensko!


Moju 2013 top desinu zakončím, nie úplne tradičným kozmetickým výrobkom, ale výrobkom, ktorý mi zmenil a uľahčil život neskutočným spôsobom. Philips Lumea Precision Plus mi odstránila chlpky a teraz sa cítim spokojnešie, sebavedomejšie a mám omnoho viac času. Chlpky mi už vôbec nerastú, akurát každé 4 týždne použijem Lumeu na celé telo, aby ani nezačali rásť. Je to naozaj zázračný prístroj, do ktorého sa zamiluje každá baba, ktorá ma svetlú pokožku a tmavé chlpky! Jednoznačne TOP 2013 výrobok!

 Uf uf konečne sme na konci a Vy už poznáte všetky výrobky, ktoré boli tento rok pre mňa niečím špeciálne či výnimočné! So všetkými výrobkami som neskutočne spokojná a buď som si ich už viackrát kúpila alebo si určite kúpim! 
Taktiež by som Vám chcela zaželať Šťastný Nový rok veľa šťastia, nech ste obklopený samou dobrou náladou a nech Vás celý rok sprevádza dobré zdravie! Ja sa budem snažiť naďalej čo najviac písať a ukazovať Vám samé super veci, ktoré by Vám doma zaručene nemali chýbať! Čoskoro Vás čaká aj jedna super giveaway, tak sem nezabudnite chodiť :)

A čo Vy? Máme nejaké rovnaké top výrobky? Aké sú tie Vaše?



21 komentárov:

  1. Suchý šampón od Syoss je aj pre mňa top. Ružovú vodu tiež rada používam (ale aj levandulovú, v konečnom dôsledku má takmer rovnaký účinok), od všetkých možných výrobcov ako ty, ale od Nobilis Tilia som ešte nemala. Mixu mám v pláne vyskúšať a mám v pláne si kúpiť pár rúžov z Avonu, ja lesky nelúbim.
    Prajem krásny a šťastný nový rok, nech ste doma všetci zdravý a šťastný.
    Moja milá Bianca, naozaj sa nemusíš báť, že by sem niekto zabudol chodiť a myslím že nie len kvôli giveaway :) Máme ťa radi :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romča teraz sa mi vážne vhŕkli slzy do očí a ani nevieš ako. Neskutočne ďakujem za tvoj komentár, ktorý mi spríjemnil tento deň a verím tomu, že toto pre mňa bude taký moment, na ktorý si budem vždy spomínať ak sa mi nebude chcieť písať príspevok, pretože presne toto je to, čo mi robí najväčšiu radosť. A aj tebe želám neskutočne krásny a úspešný rok, nech stále rozdávaš takúto energiu, ktorú vkladáš nielen do komentárov ale aj svojich príspevkov! Taká energia ti prinesie šťastie, pretože ho dávaš aj iným a určite aj zdravie a lásku, pretože pozitívne priťahuje pozitívne! Ešte raz ďakujem!

      A ps: Ja sa idem poobzerať po levanduľovej vode o tej som ešte ani nepočula a to mám doma z levandule hádam všetky čo sa dá, a ty určite skús Mixu tá naozaj nemá chybu :)

      Odstrániť
  2. Veeeeľmi veľmi veľmi som sa tešila na tento článok :)
    1. VITAMÍNY- páči sa mi nápad namiešania vitamínov "na mieru" :) ja používam len klasiku ako zinok a C-čko
    2. RUŽOVÁ VODA- nepoznám no mám bio olej z ruží a je super :)
    3. PARFÉM- Prada...hmmm...oooo áno :)
    4. RÚŽ- Avon (nemusím, mám rúž od nich podľa mňa priemer) môj TOP rúž 2013 Max Factor (obojstranný)
    http://eshop.fann.sk/znacky/master-detail/max-factor-flipstick-ruz/
    5. BIODERMA- super celá rada Sébium, môj TOP make-up 2013 Dermacol
    http://www.dermacol.sk/dekorativna-kozmetika/tvar/make-upy/caviar-long-stay-make-up-corrector
    6. KRÉM- nepoznám, inak tiež som bielokožec :)
    7. HIMALAYA- od tejto značky nemám nič, no na masku sa asi nechám prehovoriť :)
    8. SUCHÝ ŠAMPÓN- Syoss nepoužívam je mi nesympatická, celkovo ma suché šampóny neberú
    9. ODLIČOVAČ- na Mixu počujem samé chváli tak asi skúsim :) inak super cena :)
    10. PHILIPS- toto je podľa mňa prístroj ktorý čaká veľká budúcnosť :) viem o ňom dlho čiže chcem ho dlho :)
    aaaaale tá cena ! ! ! :/ :/ :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo a ja sa vždy veeľmi teším na tvoje komentáre :)) Inak som prekvapená tvojím obľúbeným rúžom viac krát som ho videla v Tescu v akcii za nejaké 3 eurá a nejako ma nezaujal výzorom a tak som ho nikdy ani neskúšala, čo mi teraz príde ľuto, keď ty ho považuješ dokonca za top - ostáva mi dúfať, že ešte niekedy bude v akcii :) A tiež si ma prekvapila aj tým make-upom, ja som si ho chcela kúpiť keď mal Dermacol tie zľavy registračné, ale bála som sa, že bude až príliš hutný a pleť po ňom bude vyzerať ako maska, ale v poslednej dobe mám pocit, že práve naopak je na neho veľmi veľa dobrých recenzií! Škoda, že som ho neobjednala ale nevadí, aspoň viem, čo kúpiť v budúcnosti. Himalayu musíš vyskúšať, ak ťa trápi mastná pokožka, čierne bodky alebo vyrážky, je to proste naozaj zázrak! Keď nič iné tak aspoň masku! :) A to isté platí pre Mixu, odkedy som vyskúšala odličovač mám doma už 2 krémy na ruky, jeden na telo :) a všetko super! teším sa, že som nepodľahla blogovej kritike a skúsila, lebo je to vážne výrobok roku! A čo sa týka Philipsu, podľa mňa v budúcnosti budú už len takéto odstraňovače chlpkov a všetky budú určite lacnejšie :) len si treba počkať :))

      Odstrániť
    2. Bianca moja masku vyskúšam určite keďže mám mastný tip pleti, a navyše keď mám "svoje dni tak mám aj sklony k akné :( Rúž za 3€ ? Budem musieť častejšie sledovať Tesco ja som dala za ten môj 10...Make-up vyskúšaj určite :) Dokonca je aj s korektorom aj so zrkadielkom ale ten korektor je pre nás bledule na nič pretože je o odtieň tmavší... A ty s tvojou kvalitou článkov sa nemusíš obávať že by ťa nemal kto čítať :) takže giveaway negiveaway čítam VŽDY a RADA :) :* :)

      Odstrániť
  3. Mohla bych se zeptat, jestli by philips fungoval i na světlé chloupky? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. vážne? :))) tak potom máš toho veľa čo skúšať lebo všetko je naozaj super :)

      Odstrániť
  5. Taky jsem pro sebe letos objevila tu nimbovou masku a Mixa micelárku, jsou to opravdové poklady za pár korun :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mala som v pláne skúsiť nejaký ten suchý šampón a keď vravíš,že so syoss si spokojná tak ho vyskúšam aj ja :) a s tými rúžmi od Avonu musím súhlasiť ! :) mám doma jeden a som z ním úplne spokojná :) skoro ako s celkou avon kozmetikou ;)

    Beperfectissimple

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je naozaj výborný, nie je drahý a krásne odmastí vlasy pričom im naozaj dodá aj objem :) A tie rúže, ako vravíš sú proste super :)

      Odstrániť
  7. Milá Bianca,

    predovšetkým Ti prajem krásny celý nový rok, nech sa Ti darí a nech si šťastná. Za dnešný plnohodnotný príspevok, keďže súčasťou krásnej módy je aj neustála starostlivosť a samú seba, Ti dávam Fibku dňa (F.I.B. = Fashion is beautiful), ktorú dávam vždy len jednému blogerovi za deň. Tvoj príspevok je naozaj silný, pretože si zhotnotila top roka z vlastnej skúsenosti, čo veľmi oceňujem.

    Dúfam, že som Ťa potešila a ja sa zase teším na ďalšie tvoje príspevky.

    Katharine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katharine ďakujem za prekrásny komentár a prajem ti, aby sa v tomto roku splnilo všetko po čom túžiš! Veľmi pekne ďakujem za Fibku som rada, že sa ti príspevok páči, každá spätná reakcie je pre mňa tým najväčším ohodnotením a rozjasňuje mi každý deň! Ešte raz ďakujem a želám ti krásny dník!

      Odstrániť
  8. Ta prada vyzera lakavo :) a prajem ti stastny novy rok!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lumeu pouzivam 4 mesiac a zatial zial nevidim zmeny

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, můžu se zeptat na víc info ohledně těch bylinek na míru?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mixturam vypadá velmi dobře , asi ještě dnes objednám :-)
    Děkuji za tip
    http://beautyane.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Wow mala si ich dosť veľa obľúbených :) no suchý šampón som ešte nemala mohla by si urobiť recenziu prosím.
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne