nedeľa 26. januára 2014

Vyberáme očný krém

Práve som v polovici môjho očného krému, (o ktorom sa už strašne dlho chystám napísať recenziu) a to znamená, že si konečne pomaly môžem začať vyberať nový. Táto veta znela asi celkom divne, ale berte to tak, že neskutočne rada nakupujem a skúšam novú kozmetiku. Očný krém nie je žiadna výnimka akurát s tým rozdielom, že za rok sa mi podarí minúť maximálne tri očné krémy a to už je naozaj veľké číslo. A teda krém, ktorý si kúpim vždy vyberám pomerne dlho a hľadám, ktorý je ten najlepší. Výber je naozaj veľmi veľký záleží od toho, akú preferujete značku alebo aký si zadáte cenový strop. Starostlivosť o očné okolie je však podľa mňa u veľkej časti žien dosť zanedbávaná, čo je chyba. Na očiach (a ich okolí) je vidno, ak veľa čítame, sme na PC, pozeráme TV. Oči trpia keď plačeme, keď málo spíme, keď vonku fúka, sneží či svieti Slnko. Ja osobne používam očný krém už asi 5 rokov pričom posledné tri ho používam pravidelne a uvážene. Moje prvé krémiky boli najmä očné gély, ktoré uľavovali opuchnutým a unaveným očiam, potom som používala ľahké krémy a teraz prechádzam na také tie prvé výživné krémy, ktoré pomáhajú predchádzať prvým vráskam. Verím, že to, že sa o seba takto dlhodobo starám ukáže svoje aj o pár rokov, kedy budem mať povedzme 35 a budem vyzerať na 28 :)) Čo sa týka súčasnosti, tak mi krémy pomáhajú vyzerať sviežo, neunavene (a to je dôležitá úloha keď do rána píšem seminárky). 
Svoj výber krémov som zúžila na 3, ktoré ma momentálne veľmi lákajú! Ale nakoľko začnem nový krém používať asi až niekedy v lete, dovtedy sa môže toho veľa zmeniť:


Na Nonique som čítala  od Vianoc toľko recenzií, že si ani neviem vybrať, čo by som chcela vyskúšať viac. Ale asi tento očný krém s limetkou a olivou, ktorý by mal byť veľmi šetrný voči očnému okoliu a mal by ho nielen hydratovať ale aj ukľudňovať.



Veľmi lacnou záležitosťou je klasický očný krém od Dermacolu, ktorý má až neuveriteľne veľa dobrých recenzií. Kým Nonique mi príde super na leto, tento Dermacol je šikovná celoročná záležitosť. S Dermacolom mám veľmi dobré skúsenosti a beriem to asi tak, že ak by bola v tom období moja peňaženka natesno, idem do tohto krému. 





Ako som si hľadala nejaký dobrý krém zistila som ( netvrdím, že je to novinka), že Benefit sa dá v pohode (A za v pohode ceny) zohnať aj na slovenských e-shopoch. Žeby bola prvú vec, ktorú skúsim Benefit eye con? Na tomto kréme ma lákajú najmä fotky báb pred a po, pretože to rozžiarené očné okolie vyzerá proste super!

A čo Vy? Používate očný krém? Odkedy? Podľa čoho si ho vyberáte?

26 komentárov:

  1. Já oční krém nepoužívám vůbec (zatím). :-) Ale hodně by mě lákal ten Nonique, celkově si na tuhle značku chci v budoucnu podrobně posvítit, vypadá dost sympaticky. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa Nonique zaujal a tiež by som chcela veeeľa vecí poskúšať! Teraz sa ešte aj teší veľkej obľube čiže snáď sa už konečne dokopem k nejakej kúpe :)

      Odstrániť
  2. Ja som taká lemra lemravá, mne sa vôbec nechce krémovať... Aj raz tak dopadnem.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JUUJ tak to treba zmeniť :) veď to je super príjemný pocit ísť spať s tým, že ako som sa pekne pohýčkala :)

      Odstrániť
  3. Očný krém ešte nepoužívam, aj keď v poslednej dobe si starostlivo študujem možnosti a rozhodujem sa. Mám už 22 takže je už asi na čase nejaký si zaobstarať :) zaujal ma od Oriflame, tento od Dermacol som tiež študovala...ešte premýšľam nad Niveou a taktiež Baleu si všetci chvália...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejaký by už bolo dobre si určite zaobstarať aspoň nejaký gél alebo niečo také ľahšie. Ja som z gélom z Oriflame začínala podľa mňa to je super pomocník, očiam naozaj uľaví a keď sú opuchnuté tiež dobre pomôže. Záleží aj od toho kedy ho chceš začať používať. Teraz v zime by som išla do niečoho hutnejšieho, krémovejšieho ako je ten Dermacol alebo napr aj Ziaja a v lete možno do toho Oriflamu alebo Balea má tiež gélovité krémiky :)

      Odstrániť
    2. A ešte Avon má naozaj dobré očné krémy :) tie mi prídu najviac celoročné :) ani nie moc hutné ani nie moc gélové :)

      Odstrániť
  4. Oční krém doma nemám, ale už dlouho nějaký sháním. Hodně přemýšlím o tom od benefit, protože jsem od benefit už pár výrobků měla a nedám na ně dopustit. Tak věřím, že i tohle by mohl být super kup :) Hezký článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja síce doma Benefit nemám nič, ale veľmi ma láka 90% ich výrobkov :) tak ak ho vyskúšaj určite daj prosím vedieť ako si spokojná :)

      Odstrániť
  5. Očný krém nepoužívam, ale už dlhšie nad tým uvažujem, že by som sa do toho už mala pustiť. Z týchto troch ma zaujal asi najviac ten od benefitu. Rozmýšľala som už aj nad Vichy ten je vraj veľmi dobrý. Neskúšala si ho náhodou?
    *H
    DH empire

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Benefit naozaj krásne rozžiaruje to je jeho najväčšia výhoda :) Vichy som neskúšala, pretože mi prišli dosť drahé ale keď skúsiš určite daj vedieť ako si spokojná :)

      Odstrániť
  6. Očné krémy používam pravidelne, no na vianoce sa mi minul (používala som očný gél od Oriflame) a ešte som si žiadny nekúpila. Mala by som to napraviť. Docela ma láka tento Dermacolový. Ale ako tak pozerám, tak ani Benefit neni na zahodenie. Pobrúzdm po drogérkach, možno nájdem aj niečo prírodné... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým gélom som ja začínala :) Ten bol super ale pred pár rokmi som si povedala, že už treba trochu viac. A práve aj ja rozmýšľam či nepôjdem do niečoho prírodného možno Weleda alebo Lavera, neviem sa preto rozhodnúť :(

      Odstrániť
  7. Oční krémy moc nepoužívám, ale ten od Dermacolu vypadá zajímavě:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak isto dosť zanedbávam okolie oči...ale chcem si momentálne zaobstarať jeden z oriflamu a pravdepodobne aj tento Dermacol, tak uvidíme :) ale ako sa vraví, krémy aj tak všetko nevyriešia :) treba pravidelne dodržiavať pitný režim a všetko bude krajšie :) videla som to na sebe, ako náhle som si ho narušila, prejavilo sa to hneď pod očami :/
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa tiež snažím dodržovať pitný režim a mať dostatok spánku. U mňa je najviac viditeľný ten spánok pretože nielenže mám kruhy pod očami ale mám ich ešte aj strašne opuchunuté a červené :( vtedy mám čo ráno robiť aby som zo seba niečo vyčarila :)

      Odstrániť
  9. Já jsem starý flink a dokud to nehoří, tak nic moc nepoužívám, ale ačkoli nemohu říct z vlastní zkušenosti, tak bych Dermacol nedoporučovala. Kamarádka, která jeden čas používala krém od Dermacolu (a teď kdybyste mě rozkrájeli, tak si nevzpomenu jaký) pak zjistila, že po něm má zarudlé flíčky na obličeji. Je pravda, že ona má nejspíš citlivou pokožku, ale i tak bych to neriskovala. Co se týče takových přípravků, myslím, že je lepší si spíše připlatit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejda tak to musela byť hrozne nerada:( to nepoteší keď nesedí nejaká kozmetika a o to horšie keď vyslovene urobí zle :(( ďakujem za info!

      Odstrániť
  10. Já mám dobrou zkušenost s Dermacolem, takže doporučuju. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, to som veľmi rada, lebo patrí medzi horúcich adeptov :)

      Odstrániť
  11. Ja som minule tiež tak pozerala na seba a zhodnotila som, že mala by som niečo začať používať. Fakt kvôli tomu rozžiareniu:) Tak ďakujem za tipy :)) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já oční krém nepoužívám ale už dlouho uvažuju o tom si ho koupit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. vďaka za recenziu! ja už dlho hľadám nejaký dobrý fajný, ale nedarí sa zatiaľ :(

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já se tomu zatím vyhýbám, ale asi brzy budu muset začít :P

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne