nedeľa 16. februára 2014

Ďalšia dávka východu



Dnes si dáme opäť ďalšie malé fashion okienko v ktorom Vám ukážem krásne šaty, ktoré som si mohla vybrať zo stránky www.eyeboxs.com . Dokopy som si vybrala trojo šiat, dnes máte názornú úkážku dvoch a niekde na ceste mám tretie, ktoré tu uvidíte (snáď) čoskoro. Prvé sú podľa mňa krásne šaty na sadnutie si večer niekam do mesta, alebo na nejakú oslavu. Potešilo ma, že sú z pevného kvalitného materiálu a páči sa mi aplikácia akoby zlatých peniažkov pri dekolte. Trochu som sa obávala tej dĺžky šiat, ale myslím si, že na piatkové vyžitie v meste sú akurát. Inak sú momentálne v akcii a nájdete ich tu:klik. Inak ja som tieto čierne využila tento piatok, keď sme boli so snúbencom osláviť Valentína. Nakoľko sú šaty sami o sebe dosť výrazné urobila som si len výraznejšie čierne linky, a dala jemnejší červený rúž a bola som pripravená na pekný večer s milovanou osobou!





Druhé šaty sú napodobeninou šiat, ktoré mala niekde na sebe  Taylor Swift. Sú to krásne letné romantické šaty stvorené či už niekde na posadenie pri dobrom drinku alebo kľudne aj do práce. Šaty nemajú žiaden výstrih preto pôsobia pekne a decentne. Oceňujem ich dĺžku, ktorá je dlhšia ako tých čiernych šiat vyššie. Aj tieto šaty sú v akcii a ak Vás zaujali nájdete ich tu:klik.

Na tomto e-shope oceňujem jednak to, že ak Vám nevadí počkať si na zásielku také dva týždne poštovné je zdarma a jednak to, že pri nakupovaní zbierate body, ktoré si potom môžete uplatniť pri ďalšom nákupe a mať zľavu.

A čo Vy? Páčia sa Vám tieto šaty?

31 komentárov:

  1. Oboje šaty ti veľmi pristanú :) tie prvé sú také sexi ozaj že na nejakú príležitosť :) a druhé sú také nežné romantické :) kľudne by som obliekla oboje :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba mať z každého rožka troška :) aby som si mala čo obliecť na každú príležitosť :)

      Odstrániť
  2. Mne sa páčia viac tie druhé sú také jemné jednoduché :))
    *H
    DH empire

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty druhé šaty vypadají krásně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oboje šaty sú krásne!! Tie svetlé sú takmer také aké by som si v budúcnosti rada zaobstarala. Určite mrknem na stránku. Škoda, že niesom dedič nejakej korporácie aby som si mohla pokupovať všetko čo potrebujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och aj ja by som chcela byť takou dedičkou :) takým sa najlepšie nakupuje :)

      Odstrániť
  5. Oboje jsou moc pěkné. Ale ty černé jsou výraznější, nezanikneš =)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie druhé mi prídu úplne také princeznovské, krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oboje jsou moc pěkné, já bych brala ty druhé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne šaty a super fotky! :) Veľmi pekné :)) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej veľmi pekne ďakujem :) fotil snúbenec, tak si ho potešila :)

      Odstrániť
  9. Oboje sú krásne ale tie druhé sa mi páčia viac :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tie druhé sú krásne, len ja by som chcela ešte dlhšie, po kolienka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa inak tiež bála tej dĺžky, ale hovorím si, že mám na to ešte vek :))

      Odstrániť
  11. Wow, oboje šatičky jsou moc pěkné ! :)
    Ani nevím, které by se mi líbily více a moc ti to v nich sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne:) ani ja neviem, ktoré by som si vybrala keby som mohla len jedny :)

      Odstrániť
  12. Mne sa tiež páčia obe šaty, pristanú ti ! :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne