sobota 22. februára 2014

Lacné veci, ktoré nemám, ale ževraj sú veľmi dobré

Predposledný článok tohto týždňa (áno áno ešte jeden bude zajtra) o mojich lacných favoritoch. Dnes bude témou opäť lacná kozmetika, avšak s tým rozdielom, že túto kozmetiku nevlastním len som o nej počula veľmi veľa dobrého. Preto bude rada, ak náhodou niečo z toho poznáte aby ste mi napísali do komentárov či to naozaj stojí za to. Inak ceny všetkých výrobkov sa pohybujú buď pod alebo mierne nad tri eurá, čo je naozaj dobrá a znesiteľná cena.  


Nie som si istá, ale mám pocit, že Pease lícenky boli v niektorom z boxov a čo si pamätám mali veľmi peknú pigmentáciu. Tieto lícenky sú naozaj veľmi lacná záležitosť, jedna moja kamarátka má doma rovno 3 v rôznych farbách a vždy jej hovorím aké má pekné líčka. Majú celkom praktické a kompaktné balenie, šikovné ak si líčka nanášate aj cez deň, akurát výzorovo nie sú moc pekné. Ale to je v podstate jedno, človek si ich kupuje kvôli náplni a nie obalu.  Mimo iného si myslím, že 4x drahšie MaxFactor líčka majú ešte škaredší obal.


Gabriella Salvete Eyebrow Contour - závidím všetkým z Čiech, že majú dostupnú Gabriellu Salvete kdekoľvek sa pohnú. Keď vidím tie laky idem puknúť a hovorím, Vám, že keď ich niekde nájdem kúpim si asi všetky farby. Okrem lakov som veeľmi veľa dobrého čítala o ceruzke na obočie, ktorá je lacná a v pohode dostupná u nás na nete. 


Viem, že Colorama laky na nechty majú aj u nás, ale ich boom podľa mňa prišiel od susedov. Ja osobne nemám domu žiadnu, ale videla som kopec krásnych farieb. Niektoré sú na tom s výdržou ževraj lepšie, iné horšie, ale za tú nízku cenu sa to hádam dá aj prekúsať. 


Avon SuperExtend Extreme - prosím pekne túto riasenku som si chcela kúpiť, ale moja Avon Lady na mňa nemala čas, takže ju nemám (mala som si ju kúpiť sama na nete). Videla som úžasné recenzie,  čítala o nej veeľa dobrého a verím, že sa ku mne ešte niekedy dostane. Teraz testujem úplnú novinku a to budete kukať, aké riasy robí!




Posledné roky sledujem, že Rimmel má veľmi veľa dobrej kozmetiky. Neviem čím to je, ja mám doma od Rimmelu asi 4 veci, ale plánujem svoju zbierku rozšíriť. Z Vašich recenzií sa mi páčia ich make-upy, ceruzky, rúže, tiene - no proste skoro všetko. Obzvlášť som vždy prekvapená, keď vidím ako krásne sú pigmentované tieto tiene s vlajkou, už si musí niektoré vybrať!
Inak samé klady som tiež počula o Salon Pro lakoch na nechty! Jeden z nich mám doma (vyhrala som u krásnej Nat) tak už len stačí vyskúšať ho!



 A čo Vy? Skúšali ste niečo z toho? Viete o niečom lacnom, čo sa oplatí vyskúšať?

26 komentárov:

  1. řasenka od avonu mě zaujala, jinak laky colorama doma mám a za tu cenu jsou fajn:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám celkovo rady riasenky z Avovnu, podľa mňa sú lacné a dobré :)

      Odstrániť
  2. Gabriella Salvette je aj u nás, ja mám 4 laky, kúpila som ich v 101 drogérii, videla som ich aj v Tete :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem na laky Colorama slyšela jak mnoho kladných tak záporných recenzí, tak zatím doma žádný nemám, i když asi aspoň jeden na zkoušku pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, treba skúsiť :) hlavne vybrať si z toľkých farieb :)

      Odstrániť
  4. tá extend je podľa mňa úplne strašná.
    má v sebe tie vlákenka, lepí sa to kadetade, krížom krážom a celkovo je taká nič moc, veľmi "mokrá", len jemne predĺžila riasy, ale objemovo to bolo slabé

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vážne? tak to aby som teraz ešte poďakovala mojej Avon tete :))

      Odstrániť
  5. Od produktov Pease už tiež dlho rozmýšľam.. a na parfums.sk ich maju celkom lacno :)
    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/ --> Na mojom blogu prebieha GIVEAWAY!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne sa zdá, že tie s tieniky s vlajočkou sa už prestali predávať:/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Z tychto veci mam len laky Salon Pro a Coloramu a su celkom dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celkom :) to nie je, že mega super, utekaj :)))

      Odstrániť
    2. No to nie :) ked chces super mega top laky tak jednoznacne Loreal su sice drahsie no stoja za to

      Odstrániť
  8. Moje kamarádka má všechny laky od Gabriell Salvete a vždy jen koukám, který má zase nový. :D Je to super značka, ale někdy bych těch 80,- korun do laku nedala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže u nás potom jeden lak vychádza koľko? Asi okolo 3-4 eúr, no to nie je málo :(

      Odstrániť
  9. Laky colorama si urcite zadovaz!su uzasne..mam doma krasnu cervenu a barbie ruzovu :) a rimmel tiene mam..za tu cenu..fakt parada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som strašne zvedavá na tú riasenku čo teraz skúšaš, si ma navnadila :D Inak tiež nič z týchto vecí nevlastním, ale naposledy som v drogérke dosť okato čumela po Colorama lakoch, dosť možné že u mňa aspoň jeden skončí. A Rimmel môžem len pochváliť, všetko čo od nich mám je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och Romi, recenzia bude tento týždeň a poviem ti, že riasy idú do neba :)) Ja na nich pozerám stále tiež, ale nikdy neviem, ktorý. Najviac ma lákajú tie trblietavé, ale potom to odlakovanie :(

      Odstrániť
  11. V mojej zbierke sú dva laky z radu Rimmel Salon Lycra Pro a som s nimi veľmi spokojná, hlavne odtiene sú také netradičné, dá sa z nich vybrať, nie sú to klasické farby, mne sa veľmi páčia. Akurát v jednej vrstve ich nanášať nestačí, ja si musím naniesť vždy minimálne dve, čo je trošku škoda, pretože tie odtiene sú fakt krásne. Ale tak zase sa aspoň ten lak pri dvoch vrstvách minie a nie je človeku potom ľúto že nedajbože zaschne a ešte je v ňom polovica obsahu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odtiene majú naozaj veľmi pekné :) Inak ja nemám doma ani jeden lak, ktorý by stačil nanášať v 1 vrstve, takže to už od lakov ani neočakávam :) presne ako hovoríš, aspoň potom nezaschnú :)

      Odstrániť
  12. Laků Colorama mám pár doma a s kvalitou je to opravdu jak který. Co se týče Rimmelu, tak jej můžu jedině doporučit. Vyhovuje mi od nich spousta produktů :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Gabriella Salvete som videla v 101 drogérii a aj v Teta drogérii a myslím, že cena pieskových lakov bola do 3 Eurá, ale nemali všetky odtiene.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som minule Pease videla u nás v takej malej drogérke a som si povedala... "veď nevieš dopotrebovať tie, ktoré máš doma" a nechala ich tam. Samozrejme, už ich nemajú :/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne