nedeľa 23. februára 2014

Lacný týždeň: Bielenda krém na ruky





Dnes končíme v lacnom týždni a čo tu nemôže chýbať? Dobrý a lacný krém na ruky. Ja osobne mám takú spotrebu krémov na ruky, že ak by som si blog postavila len na ich recenzovaní myslím, že by som vážne mala o čom písať. Každopádne, krémy na ruky sú vec, ktorú používa 60% z nás, avšak ono to nie je až taká lacná záležitosť. Ak nerátam pár záležitostí, ktoré sú extrémne lacné (ale v tom prípade odporúčam dať investované peniaze radšej pouličným predavačom novín) a extrémne na nič ceny dobrých krémov sa pohybujú okolo 4 eúr.
To, že si za drahé krémiky priplatím ja a pár ďalších, ktorých niečo s pokožkou rúk reálne trápi je ok, ale sú ľudia, ktorí majú normálne alebo trochu suché ruky a viem, že bežná drogériová cena 4 eurá + im príde proste veľa. Z toho dôvodu všetkých Vás možno dnes poteší recenzia na vážne super krém na ruky, ktorý krásne hydratuje a stojí len 2 eurá!


Bielenda na svojej stránke www.bielenda.sk ponúka skvelý výživný krém Florina s funkciou Anti-age, ktorý jednak ruky chráni, premasťuje, hydratuje a ešte sa aj stará o Vaše nechty. Jeho pomoc je založená na účinných látkach ktorými sú: proteíny z kozieho mlieka, ceramidy, včelý med, alantoin a vitamíny A+D.
Krém má príjemnú konzistenciu, ktorá nie je príliš mastná. Mne osobne sa vpije tak rýchlo, že nestihnem ani do 10 narátať, ale kamarátkam s normálnou pokožkou sa tiež vpíja veľmi rýchlo. Po uschnutí sú ruky krásne jemné, hebké – no proste radosť byť nimi pohladkanýJ Krém veľmi pekne vonia – po mede. Ak poznáte krémy s medom alebo balzamy na pery, je to to isté. Ja osobne by som povedala, že je úplne ideálny pre normálnu a mierne suchú pokožku. Poteší určite aj maminu, nakoľko má funkciu anti-age a dobre vieme, že vek ženy často prezradia ruky. Mne osobne ruky premastí tiež, ale musím si ich krémovať cca. každú hodinu. Pre veľmi suchú pokožku by som skôr poradila parafínový denný krém na ruky, ktorý som recenzovala tu-klik. Ten ruky extrémne premastí a stačí si ich natrieť pár krát denne.



A čo Vy? Koľko ste ochotné zaplatiť za krém na ruky? Páčil sa Vám takto orientovaný týždeň?

10 komentárov:

  1. Krem na ruky mam aj Vichy aj Balea a musim priznat ze ten Balea je lepsi a navyse mam vychytany taky co si len kazdy chvali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vichy som teda nemala, si mala taký ten s kvetinkou na obale? Ale keď hovoríš, že Balea je lepšia tak je to potom asi jedno :) radšej dám za krém euro-dve keď je lepší :)

      Odstrániť
  2. Já momentálně žádný nepoužívám, když mám ruce suché, tak používám vazelínu s měsíčkem, zatím koupi neplánuji, ale asi bych si za něj i připlatila, protože nemám takovou spotřebu jako ty a vydržel by mi tedy dlouho. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma síce vazelínu ale aj keď mám mega suché ruky veľmi nerada si ju dávam na ruky, to je na mňa až moc moc mastné :)

      Odstrániť
  3. Cez zimu mávam často suché ruky a taktiež používam len lacné krémy a úplne mojim rukám stačia :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešte že ťa mám. Tolko e-shopov by som sama asi nenašla... Ja teda používam krém na ruky od Alverde (docela mi smrdí, ale je to jeden z tých po ktorých ma ruky nasvrbia a krásne hydratuje), ale už som toho vyskúšala veľa. Od indulony po loreal... Všetky cenové kategórie... Ale ktorý je najlepší to ti povedať neviem. Bielendu som ešte neskúšala, takže je možno asi na rade :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani nevedela, že Loreál má krém na ruky :) to si ma teraz šokla :) Indulonu moc nemusím, tá mi z nejakého zázračného dôvodu na rukách nikdy nezaschne, ale ten Loreál, to si ma navnadila :) ešte, že dnes idem do drogérky :)

      Odstrániť
    2. Loreal krém na ruky som mala keď som bola ešte na strednej, neviem či ich ešte predávajú, nejako som sa po nich už nekukala...

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne