sobota 8. februára 2014

Valentínske nápady II.




Keď si zaspomínam do minulosti okrem zásnubného prsteňa som na Valentína nikdy nedostala žiadne šperky. Snúbenec to má prepáčené, lebo ten prsteň ma umlčal do konca života (pretože je to ten najdokonalejší skvost o akom by ma ani nenapadlo snívať)a keď si to tak vezmem, tak mi vlastne ani nijaké nechýbajú. Nie že by mi teda kozmetika alebo spodné prádlo chýbali, skôr ho to asi baví kupovať viac.
Tak či onak, bez ohľadu na to, čo dostávam na Valentína ja, šperky patria k pomerne častým darčekom, aké ženy na tento sviatok zvyknú dostávať. Výhoda šperku je, že Vám (ak sa o neho budete starať) vydrží dlhšie ako povedzme kozmetika či sladkosti. Aj keď ja osobne preferujem veľké a masívne šperky, myslím si, že ako darček sú lepšie šperky, ktoré budú pekné viac ako jednu sezonu.


Nakoľko sa obliekam elegantne a celkom často chodím do divadla alebo na iné akcie využijem naozaj celé spektrum doplnkov. Jedným z takých doplnkov je aj tento Swarovski náhrdelník zo stránky http://www.fashionbox.cz/ , ktorý sa dá využiť či už na denné nosenie k elegantnej sukni alebo kľudne aj na večer do divadla. Materiál, z ktorého je náhrdelník je rodium a kamienky sú Swarovski. Na prvý pohľad mi prišiel celkom dlhý (čo by nebol problém, pretože má uzatváraciu karabínu), ale dlžka 45,5 je dlžka, ktorú si musím zamapatať, pretože mi sedí veľmi dobre. Nie je ani dlhý, ani krátky, je naozaj akurát. Ja osobne preferujem vždy biele kamienky, ale tento náhrdelník existuje aj v rôznych iných farbách - ružová, žltá, zelená..

A čo Vy? Čo zvyčajne dostávate alebo čo by ste chceli dostať? A baby skromnosť bokom :) naozaj som zvedavá, čo by Vás potešilo :) 



14 komentárov:

  1. Mna by potesil Pandora naramkom a MK kabelkou a este aj NAKED 3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. OOOO to by všetko potešilo aj mňa!! MK kabelky by som sa vzdala v prospech rosegold MK hodiniek :))) som proste skromná :)))

      Odstrániť
    2. Jaka zlata, ze skromna :) ved tam je rozdiel nejakych 50€ :)

      Odstrániť
  2. My Valentína neoslavujeme, niekedy ma to aj mrzí. Aaa stačila by mi čokoláda, hlavne aby sme boli spolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A keby si začala s oslavovacou tradíciou ty? Možno by stačila tá čokoláda :)

      Odstrániť
  3. Je strašně hezký:)
    Kdyby jsme Valentýna slavili asi by mě potěšil nějaký parfém a kytice růží :) ale vzhledem k tomu, že ho nějak neřešíme bohatě mi bude stačit když si uděláme hezký den:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) parfém a ruže to je krásna kombinácia :) podľa mňa jedna z najlepších :))

      Odstrániť
  4. Tak jako já si většinou Valentýna slavím sama, koupím si dárek od sebe pro sebe a je mi fajn. :D :) Ovšem kdyby byla neomezená možnost si říct o cokoliv? Zřejmě let do Paříže. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fíííha netuším nad takými vecami som nerozmýšlala mňa poteší hoc aká somarinka:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. náhrdelník vypadá moc pěkně, jinak my s přítelem valentýn nějak moc neprožíváme, hlavní pro nás je, aby jsme na něj byli spolu:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a byť s tou najmilovanejšou osobou je vždy to naj:)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne