piatok 14. februára 2014

Valentínsky bozk


Ja osobne patrím k vyznávačom Valentína a aj napriek tomu, že si lásku so snúbencom vyznávame a oslavujeme každý deň na dnešok sa veľmi teším! Ak už inokedy nie, dnešok je ten najlepší deň na to, aby ste zo svojich poličiek vybrali krásne červené rúže a urobili si Váš make-up o čosi špeciálnejší! Ja som si z toho urobila už takú malú tradíciu a vždy si na Valentína dávam červený rúž ( aj keď ho nosím pravidelne aj iné dni), aby som sa trochu zladila k tomuto romantickému sviatku.
Dnešný rúž je predsa len trochu špeciálny, pretože to nie je úplne obyčajný rúž ale ide o rúž s bio jojobou značky Sante, ktorý určite zaujme všetkých milovníkov prírodnej kozmetiky, pretože je bez syntetických farbív, parfémov a konzervačných látok.



Sante vyrába okrem rúžov vlastne kompletnú dekoratívku, ktorá ma neskutočne láka a dúfam, že si svoju zbierku rozšírim o viac ich výrobkov. Konkrétne tento rúž je inak dôkazom toho, že keď vedľa seba dáte 5 červených rúžov každý z nich bude vyzerať inak. Na prvý pohľad totiž vyzerá ako celkom besná červená, ale pravda je taká, že je to skôr malinovo/jahodová ružová. Je to neskutočne pekná, prirodzená farba úplne použiteľná na každodenné nosenie. Rúž je veľmi pekne lesklý čo napovedá tomu, že pery nevysušuje ale pekne hydratuje. Konzistencia rúžu pri nanášaní je akoby konzistencia balzamu, rúž sa po perách klže čiže aplikácia je naozaj veľmi jednoduchá.
Rúž sa nerozpíja a ani nezalieza do vrások. Celkom sa mi páči, že pri tom ako sa míňa vlastne akoby postupne ubúda, čiže po pár hodinách sú síce Vaše pery bez rúža, ale vyzerajú akoby boli prirodzene sfarbené - pretože rúž sa stráca naraz a postupne. Samozrejme, ak sa Vám takýto výsledok nepáči nie je problém, stačí si ho po dvoch hodinách pretrieť. Inak pitie mu nič neurobí (max trochu stratí intenzitu), ale s jedlom je preč. 





Celkom dosť ma potešilo balenie rúžu, pretože podľa krabičky som predpokladala, že to bude nejaký biely obal (aj keď naozaj neviem prečo, nie že by boli biele obaly nejako rozšírené) a o to viac ma prekvapilo, keď na mňa vykuklo sýto modré balenie. Rúž pôsobí inak strašne malo, aj keď má štandartné balenie. Inak je to odtieň 04 s názvom Pink Clover a povedala by som, že ilustratívny obrázok na www.bior.sk mu dáva tmavší odtieň ako v skutočnosti má. Osobne si myslím, že vždy keď sa dá, a výrobok nepoznáte skúste si hľadať recenzie na nete už len kvôli tej ozajstnej fotke. Ja som si takúto nejakú farbu predstavovala - predsa len nadpis hovorí, že bude do ružova a fotka, vyzerá červená čiže to bude niečo medzi! Môže byť!



Zloženie sa fotilo síce celkom ťažše kvôli prelepu na boku krabičky, ale myslím si, že je čitateľné :)

A čo Vy? Aký máte dnes rúž? Aké sú Vaše plány na Valentína? Kupujete si darčeky? Uznávate tento sviatok?

30 komentárov:

  1. Ty si ako redaktorka z topiek :) Nikdy neviem co sa bude skryvat pod nadpisom :) Moj nazor na tento sviatok uz poznas :/ A ja nenosim cervene ruze pretoze mam pocit ze mi ziaden nepristane :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To potom znamená, že my moja snaha vychádza :) A priateľovi sa na tebe páčia?

      Odstrániť
    2. Ani nie. Ja som skor na ruzovo ladene ruze a tie sa mu na mne pacia :)

      Odstrániť
  2. Páči sa mi! Nie je to taká typická divoká červená, aké mi nepristanú. Je decentnejšia a krajšia. Teda pre typ, ako som ja, ktorému výrazné nejdú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je tento odtieň super na bežný deň, nie je taký krikľavý ale stále je zaujímavý a veľmi pekný! Ja osobne oceňujem najmä jeho hydratačné schopnosti pretože teraz v zime mi často praskajú pery :(

      Odstrániť
  3. Ahoj Bianca,

    Ďakujem ti za pekné odporúčanie rúžu. :-) Prajem ti zároveň krásny deň a veľa lásky.

    Katharine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem a aj keď neskoro dúfam, že aj ty si si včerajšok krásne užila :)

      Odstrániť
  4. Vyzerá veľmi zaujímavo!

    Pozývam do mojej giveaway http://katy-webside.blogspot.sk/2014/02/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já bych se na Valentýna nebála klasické temně rudé. Tohle je pro mě taková sofistikovaná barva pro skutečnou dámu, třeba na pracovní schůzku. Fajn, upravená, elegantní, ale trochu nudně se držící zpátky. :-) Bloggerky na Valentýna hromadně podlehly výrazným rtům. :-) Tak tenhle trend se mi líbí. I když já si ještě chvíli počkám, než je budu moct taky nosit. Silně nedokonalá pleť momentálně nedovoluje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedokonalá pleť je zabijak krikľavých farieb či už ružových alebo aj červených :( ako hovoríš, treba chvíľu počkať a pleť sa umúdri a môžeš nosiť rôzne besnoty :))

      Odstrániť
  6. Rúž má krásnu farbu, takú akú si želám mať asi ... od vtedy čo sa mi ešte na strednej minul podobne sfarbený rúž. Takže to vyzerá tak, že aj keď som si zakázala už rúže kupovať, tento si zaobstarám... A musím sa ti pochváliť!!! Ako som ti v istom komente písala, že m,ôj chlap neuznáva Valentína, tak som dnes zostala docela zaskočená... Dostala som kyticu ruží z Lidlu :D Síce mi to moc romanticky nedal (povedal že "Na!" :D), ale potešilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeeeeeeej to je aké super! To sa neskutočne teším stebou! No pozri aké krásne prekvapko!! a my sme mu tak krivdili :)

      Odstrániť
  7. Ten odstín je skvělý! :)

    noordinary-girl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásna farba a ja milujem bio a prírodnú kozmetiku čiže onedlho ho už určite budem mať doma! :D
    A s priateľom sme na tom rovnako ako ty so snúbencom, lásku si vyznávame každý deň ale Valentín je Valentín :))

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej aký krásny komentár :) ide z neho super energia! Inak majú krásny výber rúžov (čo sa týka odtieňov) takže stačí vybrať ten správny :)
      A ja som si včerajšok super užila, tak dúfam, že aj ty:)

      Odstrániť
  9. Tuhle značku teda vůbec neznám, ale rtěnka vypadá hodně dobře, odstín je mi sympatický :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/limitky-produkty-essence-jaro-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie bio značky sú menej známe, ale keď ich odhalíš stoja za to :)

      Odstrániť
  10. My jsme letos již 2.rok strávili s přítelem Valentýna na horách :)
    Jinak růž si občas dávám, momentálně hledám nějaký, co mi vydrží co nejdéle... nevíš o něčem? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne