nedeľa 2. februára 2014

Zaslúžim si toto :))



 14. február môžete a nemusíte uznávať ale my so snúbencom sme priaznivci tohto sviatku takže mu dnes venujem krátky článok. Na Valetína si vždy dávame nejaký malý darček, niečo, čo toho druhého určite poteší. Minulý rok som dostala krásny kozmetický balíček, v ktorom ma snúbenec naozaj prekvapil, pretože som dostala veci, o ktorých som mu vážne nehovorila, takže to bolo super prekvapenie. Pre mňa je kozmetika super darček, je to stávka na istotu ( to ste ale netušili, že?:) 
Dnes som vybrala zopár vecí, rôznych cenových kategorií, ktoré sú v konečnom dôsledku darčekom nielen pre Vás ale aj pre vášho priateľa/manžela/partnera. Súhlasíte?



 Muži zbožňujú červené rúže a kedy je lepší deň na prekvapenie svojho milého výrazným rúžom ako Valentín? Ja som síce Kate Moss rúže ešte neskúšala, ale nevidela som na nich žiadnu zlú recenziu a preto je to podľa mňa super nápad na darček. Vy si obohatíte svoju zbierku a Váš priateľ z Vás nespustí oči. Férové nie? 






Môjmu snúbencovi sa veľmi páčia dlhé vlasy a keď som sa dala pred rokom ostrihať normálne bol na mňa nahnevaný. Nepovedal mi to priamo, ale videla som, že sa mu to nepáči. To bol inak strašne divný pocit. Vezmite si, že pre svojho partnera chcete byť tá najkrajšia a zrazu bum. Nie ste :D alebo možno teda stále ste, ale vec, ktorú na Vás zbožňuje proste dáte preč. Každopádne aby sme predošli môjmu opätovnému ostrihaniu vybavil ma takým arzenálom výrobkov na vlasy, že mi nejaké kaderníctvo môže závidieť. Olej je pre mňa úplným základom vlasovej starostlivosti a používam vo vyslovene denne. V januárovom príspevku ste mohli vidieť moju zbierku olejov, ktorá je už v tomto momente o pár olejov bohatšia. V poslednej dobe ma celkom zaujala novinka od Matrixu Exquisite Oil Biolage, ktorý vyzerá skvostne. Tak ako každý olej aj tento má rôzne využitie - ako masku, pred fénovaním, na končeky..Inak základom je olej Moringa, ktorý dodáva výživu do hlbku a pridáva lesk.

Ja som si síce Lanvin Marry me kúpila sama po tom čo som bola zasnúbená, ale nikto nehovorí, že si ju nemôžete vypýtať na Valentína a niečo ňou naznačiť :) Aspoň Vaša polovička bude vedieť na čom je! Inak je to voňavka za super cenu s krásnou citrusovou vôňou, ktorá vydrží celý deň. Mne osobne sa neskutočne páči flakon a už teraz viem, že keď sa mi minie určite si kúpim ďalšiu!



Mojím posledným tipom je bio kokosový olej od napríklad aj od Saloosu, ktorý je proste multifunkčný zázrak. Jedna tuba ukrýva kopec možností, ktoré oceníte nielen Vy, ale aj Váš priateľ. Uznajte, čo ocení viac? Lesklé vlasy? Biele zuby? Hebkú pokožku? Kokosový olej by Vám doma určite nemal chýbať a verte mi, že keď si ho raz zoženiete stane sa Vašou stálicou. A to nielen v kúpeľni!

A čo Vy? Dostávate darčeky? Ak áno aké?

20 komentárov:

  1. S přítelem také slavíme Valentyn.. letos mám pro něj bundu s koziskem, tak snad bude mít radost :))
    A vůně Marry Me, vypadá úžasně.. a ten název! Myslím, ze bych ji měla priteli nenápadně navrhnout! :D <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mu kupuješ parádny darček! to bude podľa mňa skákať od radosti!

      Odstrániť
  2. Olej od Saloosu mám a můžu jen doporučit, je vážně ůžasný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj my so snubencom oslavujeme tento sviatok... je to take mile... sice kazdy den si dokazujeme svoju lasku.. ale toto je nieco navyse :-) pekný clanok...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milý článok, Merry Me je jedna z mojich najobľúbených :) tak to s tými dlhými vlasmi ... tiež by som sa rada trošku ostrihala ale môj milovaný o tom ani počuť nechce :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ti radím nerobiť to bez toho aby si mu to povedala :)) ja by som to už nerobila :)

      Odstrániť
  5. Rúž od Kate Moss mám, síce nie ten "brutááálne červený" :) ale môžem len odporučiť, sú skvelé :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa recenzií sú super naozaj všetky! A ešte majú aj super cenu!

      Odstrániť
  6. Červený rúž priťahuje mužský pohľad, ale nezmazateľný rúž je ako stvorený pre vášnivý Valentín. Obľúbila som si Make up For Ever Aqua Rouge.
    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak o tom som ešte nepočula a to mám doma Maxfactorov celkom dosť! Idem hneď mrknúť a ďakujem za tip!

      Odstrániť
  7. my sme tri roky Valentína nejako extra neoslavovali, ale teraz chystám pre drahého prekvapenie a chcem ho vziať na welness pobyt do Tatier. Muži zbožňujú červené rúže? môj to síce považuje za sexy, ale na mne to vidieť veľmi nechce, má pocit, že ma nemôže pobozkať a teda, že ho to obmedzuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow perfektný darček! A tiež taký ten z kategórie, že poteší oboch :) No toto je problém podľa mňa všetkých nielen červeného rúža, ak sa máš bozkávať s leskom alebo rúžom? nech rúž tvrdí, že je akokoľvek nerozmazateľný ja som ešte nemala taký, ktorý by vydržal bozk :)

      Odstrániť
  8. S priateľom Valentína síce oslavujeme ale len tak v norme a nie darčekmi. Neviem darček na Valentína príde mi to také nasilu, neoriginálne a neosobné. Na to aby si človek uvedomoval lásku by nemal byť len jeden deň v roku. A navyše my sa s drahým tak dokonale poznáme že sa obdaruvávame maličkosťami a prekvapeniami hocikedy po celý rok :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My si dávame také malé drobnosti aj počas roku ale aj na Valetína :) síce to nie sú Valentínske darčeky ( čo sú podľa obchodných reťazcov len medvedíky, vankúše, pyžamá, bonboniéry) ale niečo, čo ten druhý chce ale z nejakého dôvodu si to nekúpi sám :)

      Odstrániť
  9. Take slavime Valentyn, pro me je vic jak 1.maj a nejaky darecek si urco davame. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Kate Moss rúže sú naozaj skvelé. Mám 2 a pri najbližšej príležitosti si plánujem kúpiť ďalší. :)
    Budem rada, keď sa zúčastníš mojej Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  11. O kokosovom oleji uvažujem už veľmi dlho, ale myslím, že tvoje slová "multifunkčný zázrak" ma úplne presvedčili :-D

    katy-webside.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne