pondelok 24. februára 2014

Ziaja má tiež dvojfázový očný odličovač


Viete čo som na blogu už veeeľmi dlho nemala? Ziaju! Chodím okolo ich regálov v Tescu a stále pozerám na to, čo je nové, na čo sú akcie a rozmýšľam, čo by som vyskúšala. Môj najobľúbenejší je kozí rad, ale ten už mám celý vyskúšaný (odporúčam všetko) a rozmýšľam, do čoho by som sa pustila ďalej. Ja budem síce dumať ďalej, ale vedeli ste, že Ziaja má aj odličovače? A ešte aké lacné! 120 ml dvojfázový očný odličovač stojí okolo 3,5 e a je veruže čitatelia moji, výborný.



Čo sa týka mňa, ja by som ďalšie odličovače nepotrebovala, s mojím som spokojná, ale moja mamina, to je večný hľadač niečoho nového. Tá má síce tiež svojho obľúbenca, ale podstatne drahšieho a preto nad 3,5 eurovou investíciou nie je treba dlho rozmýšľať. Každopádne odličovač je klasický dvojfázový, skladajúci sa z modrej a bielej časti. Je oftamologicky testovaný a vhodný aj pre nositeľov kontaktných šošoviek. Pred použitím je potrebné poriadne ho pretrepať, aby sa obe časti spojili a potom už len naniesť na vatový tampónik a priložiť na oči. Ja potom klasicky narátam do 10-15 a pomaly začnem jemne šúchať. Do minúty sú oči poriadne odlíčené a nič neštípe. To je hlavné – oči sú bez make-upu a nezaťažené. Odličovač je inak vhodný aj na vodeodolnú riasenku, ale to som neskúšala, moja sa minula a snáď si nebudem musieť kupovať ďalšiu. 



Za 3,5 eura je to podľa mňa veľmi dobrá kúpa, o ktorej ani nemáte nad čím rozmýšľať. Čo ja viem, tak Ziaju zoženiete v Kauflande ako aj v Tescu. 


A čo Vy? Skúšali ste niečo zo Ziaje? Máte nejaké obľúbené výrobky? Aké očné odličovače používate? Dvojfázové, jedno fázové, micelárky?

21 komentárov:

  1. No ja a Ziaja nie sme kamaratky...na odlicovanie pouzivam uz niekolko rokov odlicovacie obrusky od Balei na citlivu plet potom nasledne docistim micelarkou a potom si davam Biodermu Sebium H2O. Ked mam nejaku zlozitejsiu spiralu tak pouzijem dvojfazovy odlicovac od Dermacolu ale ten potrebujem naozaj len vo vinimocnych pripadoch...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľa ľudí Ziaju z nejakého dôvodu nemá rado :( ale je to škoda, pretože fakt za tie ceny majú vynikajúce výrobky :)

      Odstrániť
  2. ja teraz "fičím" už asi tretie balenie na dvojfázovom odličovači Mixa. Neštípe a oči dobre odlíči. Nemusím už ničím dočisťovať. Ja ho kupujem v Tescu alebo v Kauflande, v akcii sa dá zohnať tiež za cca 3,5 Eura.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala od Mixa len ten jednofázový a ten je geniálny! Ako hovoríš super cena a oči po jeho použití priam krochkajú :) radosťou :)

      Odstrániť
    2. Ja som prave dostala od Mixy dvojfazovy odlicovac, tak som velmi zvedava :) Treba pred pouzitim pretrepat?

      Odstrániť
  3. Ja som od tejto znacku veruze este nic nemala :/ ale urcite vyskusam :) ja som prednedavnom vyskusala dvojfazovy odlicovac od balei a je uzasny!za tie peniaze..teraz mam niveu a pri odlicovani mam len nervy!miniem 4 tampony a stale mam pocit ze oci nemam poriadne odlicene..takze viem ze nivea nikdy viac..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som síce Niveu nemala, ale Balea ma neskutočne štípe..Viem, že veľa ľuďom vyhovuje a aj keď zbožňujem Balea výrobky tento mi fakt nesadol :( škoda, lebo tá cena je super!

      Odstrániť
  4. Ja ho mam a je fakt na 1!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skoda, ze si ho nevyskusala na vodeodolnu spiralu, ked je na to urceny... :( ja pouzivam miceralky od Biodermy a dermacol dvofazovy odlicovac.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si hovorím, že škoda :( ale nechce sa mi zase len kvôli tomu kupovať vodeodolnú, keď by som potom pre ňu už nenašla doma využitie :( Ja už Biodermu na oči nemôžem, strašne ma štípe ale Dermacol, ten je super :)

      Odstrániť
  6. Túto značku som u nás vôbec nikde nenašla!! Dosť ma to irituje a teraz ešte viac lebo nové dvojfázové odličovače skúšam veľmi rada a k tomu ešte aj tá cena... no musím sa ísť mrknúť zase do Tesca, či to tam náhodou nenájdem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tesco a Kaufland to istia :) A inak hneď ako som písala recenziu, pomyslela som si na teba, že to by sa ti mohlo páčiť :)

      Odstrániť
  7. Mala som ho pred pár rokmi (5-6 rokov dozadu), no nebola som ním unesená, už sa nepamäťám presne prečo, ale niečo mi na ňom vadilo.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na ten odličovač sa pozerám už dlho, už len čakám kedy mi dôjde ten môj z Balei a potom si asi kúpim tento.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cenovo sú celkom podobné takže aspoň skúsiš niečo nové :)

      Odstrániť
  9. ja som ho vyhodila, podľa mňa bol hrozný

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha vážne? To som prekvapená, pretože mne naozaj úplne vyhovoval

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne