piatok 7. marca 2014

BB krém pre všetky Lopezky :)


Keď sa na trhu objaví nejaký nový BB krém vždy vzbudí môj záujem. Odkedy došli BB krémy na Slovensko vyskúšala som ich pomerne dosť avšak stále ma nepresvedčili, že by som ich mala vymeniť za make-up. Pár stálic sa u mňa na poličke síce ustálilo a našlo si využitie – na šport, na dovolenky, na rýchly ranný nákup, ale aj tak stále radšej siaham po make-upe. Môj problém s BB krémami spočíva najmä v tom, že som majiteľkou pleti, ktorú nestačí zjednotiť. Ja potrebujem pekné krytie, ktoré mi zakryje nedokonalosti a hlavne dobrú farbu, ktorá bude mojej bielej pokožke lichotiť a nie škodiť jej.
 


Najnovšie prišla s BB krémom moja obľúbená Doliva. Dolivu mám veľmi rada, najmä jej pleťové krémy a odličovače, ktoré sú voči pleti neskutočne šetrné a najmä ju krásne liečia. Ich BB krém je určený na normálnu a suchú pleť pričom zjemňuje vrásky a pleť vyhladzuje. Keď som videla tento popis hneď som vedela, že to bude niečo pre mňa! Tak ako väčšina ich výrobkov, BB krém je obohatený o olivový olej z Toskánska a je s UV ochranou.
 



Čo ma potešilo hneď na prvý pohľad je veľkosť BB krému, ktorá je 50 ml. BB krém je balený v peknej doliváckej škatuľke, pričom samotný krém má praktické pumpičkové balenie. Jedna pumpička Vám dá pomerne veľa produktu, preto mačkajte striedmo a radšej menej ako viac. Nie je problém regulovať, koľko si vytlačíte, preto si zbytočne netlačte jednu celú pumpičku. Čo ma veľmi prekvapilo bolo, že krém bol krásne parfumovaný, vonia presne ako Doliva krémiky na tvár – tak citrusovo, veľmi príjemne.




Samotný BB krém je však viac určený pre Jennifer Lopez ako mňa. Akokoľvek dobre som sa snažila rozotrieť ho, prekryť ho púdrom nebolo to možné. BB krém má tmavšiu farbu ako má moja pokožka. Odporúčam nanášať ho štetcom. Odfotila som Vám ho na tvári ako aj rozdiel medzi mojou farbou s BB krémom a mojím krkom. Inak kryje celkom pekne, povedala by som, že menšie nedokonalosti zakryje veľmi dobre, na väčšie budete potrebovať korektor v rovnako tmavej farbe. 






Ak máte tmavú pokožku a preferujete výrobky s oranžovým nádychom mohol by sa Vám na leto páčiť, pretože je príjemne ľahký, rýchlo sa vsiaka a nemáte pocit, akoby ste na sebe mali make-up. Ak ste však bledule ako ja, toto nebude nič pre nás.

A čo Vy? Našli ste si svoj ideálny BB krém? Skúšate ich ešte? Lákajú Vás? Sedela by Vám farba?

23 komentárov:

  1. preboha :D takže tento BB krém si zo zoznamu škrtám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uf tak toto je skor Beyonce ako Jennifer :/ moc im ten odtien nevysiel...svetlejsia varianta neni?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ len táto jedna :( a podľa mňa by nesadol ani Beyoncé, aj na ňu by bol moc oranžový :))

      Odstrániť
  3. nepoučia sa a nepoučia...
    mám doma dve vzorky, dobre že som ich ešte nepoužila, ani nepoužijem :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a určite to nie je posledná značka, ktorá prišla s takýmto odtieňom.. je to len otázka času kedy príde niekto s niečím novým na trh a zas budú farby úplne odveci..Vzorky radšej niekomu podaruj, nie že si ich ráno dáš a potom nebudeš stíhať :))

      Odstrániť
  4. No, to je fakt sila! Strasne oranzovy. Nechapem, to je akoze podla nich bezny odtien pokozky? Kto im to potom bude kupovat, skutocne skvely marketingovy tah. Ale ktovie, uz niekedy rozmyslam, ci nahodou nerobia nejaky prieskum a priemer odtienov pleti a vzhladom na nasich spoluobcanov, vysledok vychadza takyto. Lebo rad radom x znaciek produkuje na nas trh taketo tmave BBcka a co je horsie, aj make-upy. Ja patrim medzi nositelky snedej pleti, ale posledne roky musim kupovat make-upy v tych najsvetlejsich odtienoch. Neviem, kto robi ten vyber do nasich koncin.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tomu tiež absolútne nechápem kto sú vzorky daných značiek. A k tomu podľa mňa nech by sme išli zaradom okolité štáty - Rakúsko, Poľsko, Nemecko a ja neviem kopec ďalších, nechce sa mi veriť, že tieto ženy majú tak tmavú pleť..Ja a hľadanie správnej farby - to je večný boj..len ono aj keď povedzme, že nájde super svetlú tak to zas tiež nie je bohviečo, pretože potom vyzerám ako mrtvola..Ale nejaká dobrá, zlatá, stredná cesta tých je málo..a keby aspoň vzorky všade dávali..

      Odstrániť
    2. Fakt je to strasne. A pred par rokmi, ked bola niekde vzorka, vacsinou mi to ako tak sadlo, ale teraz je jednoducho vsetko strasne tmave, ale ved s mojou pletou sa nestalo nic, tak co to je? Ci trend udavaju solarkove pipiny?

      Odstrániť
    3. Asi áno :) veď minule som čítala rozhovor s nejakým vizážistom, že aké chyby robia Slovenské ženy pri svojej úprave a povedal, že 90% z nich nosí minimálne o stupeň tmavší make-up ako by mali..Tak teraz neviem, že či je to, že my sme také ,,hlúpe" a značky sa prispôsobujú nám, alebo my sa prispôsobujeme značkám..ťažko povedať..

      Odstrániť
  5. Pane jo, to je oranžáda. :D Ten si určitě nekoupím, bohužel, moje pleť je taky světlá. Je to škoda, že se celkově vyrábí bb krémy a make-upy o hodně tmavší, než je u nás zvykem. Sehnat nějaký dobrý make-up či bíbíčko je pořádný probém, teda pro mě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nielen pre teba Wendy, ja som tá istá kategória! A k tomu je to taká škoda, pretože tento BB krém by bol inak super - je veľmi ľahký, pekne kryje, krásne vonia..ale čo z toho..použiť ho môžem ak pôjdem na karnevale za pomaranč :)

      Odstrániť
  6. Za sebe mohu doporučit BB krémy Missa. Opravdu kryjí a přizpůsobí se barvě pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Missha som mala jeden BB krém a súhlasím, určite bol najlepší!

      Odstrániť
  7. Teda, ten odstín je vážně neuvěřitelně tmavý, škoda :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bianca dík za tento príspevok! Dolivu som si chcela kúpiť, lebo si myslím, že to sú naj lekárenské výrobky, ale akurát by som ho hodila do koša..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada :) nič nenaštve viac, ako výrobok, ktorý nesedí..viem o čom hovorím :)

      Odstrániť
  9. doliva je supr. pouzivala jsem dlouho jejich sampony.. :)

    blog she.is.the.one

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šampón som síce neskúšala, ale ja mám neskutočne rada ich pleťové krémiky!

      Odstrániť
  10. Fíha, tak to bych s ním bohužel asi opravdu pěkně svítila :-D.
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Podla mna nepotrebujes take silné krytie ako spominas v clanku:) mas peknu tvaricku

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mě to celkem už u všeho štve, že všude cpou tak tmavé odstíny. :D Když si člověk vezme, že koupí i nejsvětlejší makeup, stejně je tmavý. Škoda že je i tenhle BB tmavý. Také mám dost světlou pleť, takže bohužel nic pro mě.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne