sobota 8. marca 2014

Bianca je pripravená na leto a dá tip aj Vám


Inak už som Vám hovorila, že som plavkový maniak? Každý rok si kupujem aspoň jedny plavky pričom keď idem na dovolenku polku kufra tvorí len taška s plavkami. Asi to bude spojené s tým, že sa neskutočne rada kúpem, a keby bolo na mne na kúpalisku som každý deň. Mám rada ten pocit, keď sa celá rozhorúčavená hodím do vody a je mi dobre.
Čo však rada nemám je, keď na jednom kúpalisku majú traja ľudia tie isté plavky ako ja. Keby to aspoň boli nejaké pekné baby, tak mi to bude aspoň lichotiť, že hmhm aj tá má dobrý vkus, ale no nechcite vidieť, kto nosí plavky ako ja.. No, ale s tým si nepomôžem keď si najčastejšie kupujem plavky za 10 eúr v H&M..Viete ako to funguje, ak chcete byť špeciálna stojí to trochu času a peňazí. Času mám v poslednej dobe celkom dosť a tak som na www.pushup.sk  našla tieto krásne plavky.





 Fotky sú zo stránky www.pushup.sk/43-plavky ,kde majú neskutočný výber (26 stránok plných plaviek!!!)




Pri ich výbere som strávila toľko času ako keby som si kupovala byť a nie oblečenie na 15 dní v roku. Aby toho nebolo málo zapriahla som do rozhodovania aj snúbenca a maminu, pretože som si fakt nevedela vybrať. Ukážem Vám mojich troch finálnych kandidátov a Vy mi napíšte, či by ste si vybrali rovnako.  Veľmi sa mi páčili tie cyklámenové, ale v takej farbe už plavky doma mám, a mať dvojo podobných je zase blbosť. Tie modré sa mi neskutočne páčia, ale nepáčili sa snúbencovi a tie tretie sú úplne iné ako bežne nosím, nemám doma ani také farby, ani vzory a ani taký strih. Tak bolo vybraté. 

Veľkosť mi sadla úplne super, ak ste si niekedy neisté vždy odporúčam písať stránkam – či už na fb alebo e-maily, zo skúsenosti viem, že výrobcovia ochotne poradia. Plavky došli strašne rýchlo a pekne zabalené aj s vešiačikom. Vrchná časť je z vrchu aj zo zadu viazateľná, čím si dobre regulujete veľkosť. Navyše má na prsiach ešte ako keby takú ochrannú vrstvu, aby mokré plavky nepresvitali. Spodok je viazateľný na bokoch, takže opäť- sedí  veľmi pekne. Na dotyk sú kvalitné, také pevnejšie, nemyslím si, že sa rozgajdajú alebo stratia svoj tvar.  Ich cena je 38 eúr, tak verím, že na kúpalisku v nich budem jediná! 

A čo Vy? Ktoré by ste si vybrali? Stretávare sa s tým, že ľudia majú tie isté plavky? Vadí Vám to? Kde si kupujete plavky?
 

22 komentárov:

  1. A ja som pripravena na leto za pomoci Bianci ;) tie cyklamenove su krasne :) ja mam stvore plavky a to mi uplne staci :) no mozno by som sa nechala nahovorit na piate keby najdem nejake pekne cele, pretoze mam iba dvojdielne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to teda si :) stále mám takú radosť, že sa tešíš, že si ani nevieš predstaviť!! Ja mám doma dvojo celých, ale popravde ich moc nenosím, aj keď sú podľa mňa krásne a štýlové cítim sa v nich ako keby som mala 40 :(

      Odstrániť
  2. Krásné plavky, ty s tou kytičkou jsou opravdu originální. Já mám taky spoustu plavek, ráda nakupuji u VS, Next, New Look, Top Shop. Záleží, co mě zaujme. Tohle léto si určitě nějaké další pořídím taky. Láká mě hnědá barva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vidíš tak som ešte nikdy nenakupovala :)ale VS ma lákajú, všetci hovoria, že tie sú top!

      Odstrániť
  3. Veľmi pekný post Bianca. Tiež veľmi rada kupujem plavky a tvoje sú fakt cool. :-) určite s nimi na holiday zapôsobíš:-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej ďakujem! Ja hlavne dúfam, že na nejaké holiday pôjdem :) toto leto bude o hľadaní roboty :)

      Odstrániť
  4. Ja naopak kupovanie plaviek nenávidím, pretože mi nikdy žiadne nesedia :-). Tento rok som však premýšľala o kúpe plaviek vcelku.
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Ja to mám strašne rada,akurát si nikdy neviem vybrať :) Písala som to aj Niky vyššie, ja mám doma dvojo celých plaviek, ktoré sú síce krásne ale nosím ich minimálne..vždy sa v nich cítim na 40 :(

      Odstrániť
  5. Taky si každy rok kupuju nové plavky..A ty s puntíčkama jsou božíí..:))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám jedny plavky už asi sto rokov :D Nič vtipné, ale ja tak málo chodím k vode, že mi to nikdy až tak nevadilo. A keď si predstavím to skúšanie a ako vždy nikdy mi nič nesadne, je to veľké alebo malé, tak si poviem, veď to nejako prežijem. Ale už by sa zišli aspoň jedny nové. Tak dúfam, že tento rok nájdem niečo pekné. Tie prvé aj druhé sa mi páčia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Ja kúpanie zbožňujem! Ak som počas leta málo v bazéne, je to nanič leto :) kiež by som bývala v nejakom dome, kde majú bazény! to by som tam bola denne!

      Odstrániť
  7. Já teda bych se z netu asi neodvážila nakoupit, hlavně když nikde moji velikost odpovídající košíčkům 70D či 65E nemají. Tady na těch stránkách se ve velikostech vůbec nevyznám, i když plavky mají pěkné. :( Ale já se stejně moc koupat nechodím...
    (Nedávno jsem byla na bra-fittingu a to je moje správná velikost, ač mám prsa průměrná či spíš menší. A ty podprsenky, co mají tuhle velikost, mi fakt úžasně sedí, takže nad tradičníma velkoobchodníma velikostma 75B, 80C ohrnuju nos a už bych si je neoblékla.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som čítala na českých blogoch o brafittingu a podľa mňa je to úžasná vec! Kopec žien nosí podľa mňa zlé veľkosti a zbytočne im to deformuje a určite to aj škodí prsia.. Ja som mala šťastie, že som si zopár rokov kupovala podprsenky v takých socialistických obchodoch a tam boli ešte poriadne predavačky, ktoré ma naučili ako si podprsenku kupovať..Ale nie je to sranda, a je škoda, že vyškolený personál nie je všade:(

      Odstrániť
  8. sú zaujímavé, ale moja šálka kávy to nie je ... Cez internet by som si plavky asi neobjednala, bála by som sa, ako mi sadnú. teraz som schudla a nemám prsia, takže hľadám nejaké s brutal push-up efektom, nech je tam proste veeeeľa silikonu alebo špongie :) a ešte - vyberám vždy čo najmenšie plavky čo sa látky týka, neznášam, keď mám biele miesta na tele, preto čím užšie ramienka a vykrojenejší výstrih, tým lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som taká biela, že s týmto naozaj problém nemám :) u mňa moc nie je rozdiel, či som opálená alebo nie :)

      Odstrániť
  9. ja milujem kupanie ale len v mori...co sa mi bohuzial nedari tak casto ako by som chcela. plavky su na tej stranke velmi pekne, ale chyba mi tam nejaka kategorizacia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aká myslíš kategorizácia? Že dvojdielne, celé a tak? To by bolo inak šikovné :) hlavne, keď je ich toľko!

      Odstrániť
    2. ano, presne nieco take myslim. dvojdielne, cele, rozdelit dvojdielne na klasicke a snurkove-trojuholnikove, pripadne podla farieb a tak. pripadne nafotit plavky aj zozadu aby bolo vidno zapinanie :)

      Odstrániť
  10. Krásné plavky! :) Já mám asi dvoje, to je snad jediná část mého šatníka, kterou nijak nerozvíjím. Asi si z tebe vezmu příklad! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to ja sa číslom ani radšej nejdem chváliť lebo ma tu budete mať za šišnutú :)

      Odstrániť
  11. To je vynikajúce internetové stránky. Ďakujem za tento príspevok...bezramienokpodprsenka Nalepovacia podprsenka. Bye Bra je jednoduché riešenie, ako rýchlo a efektívne zvýrazniť ženské poprsie bez potreby chirurgie, či dokonca bez klasickej podprsenkyahref="http://nalepovaciapodprsenka.com/"bezramienokpodprsenkaBye Bra ponúkašpeciálnutechnológiu 3M hmoty, ktorásapoužívaaj v zdravotníctve a je pretoabsolútnebezpečná pre použitie. To istésazďalekanedápovedať o kvalitečinskychpodvodnýchkópií.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne