pondelok 3. marca 2014

Jediný koláč na svete, z ktorého nepriberiete ani deko



Dúfam, že vo Vás môj nadpis nevzbudil dojem, že som sa dala na pečenie (na to si počkáme kým budem raz o xyz rokov na materskej) práve naopak! Aj tento víkend som ostala verná svojmu skrášľovaciemu hobby a dopriala som si relax ako už dlho nie! 
Ja osobne zbožňujem koláče a rada si ich naozaj z času na čas doprajem. Ak je ten koláč navyše extrémne voňavý a nepriberá sa z neho, nie je to ten najlepší koláč na svete? Tak som si tento víkend namiesto kalorickej bomby nadelila sladký kúpeľ o ktorom Vám idem teraz napísať.


Ak vidím na českých blogoch recenzie na rôzne balistiky, môžem si akurát tak povzdychnúť, že škoda, že u nás nie sú a keď pôjdem do Prahy určite si ich zopár nakúpim. Ak odhliadneme od ich ceny ( ktorá je síce fakt, že nesmierne vysoká, ale aj o tomto je ženská rozmarnosť, nie? kúpeľ s niečím voňavým a krásnym na pohľad je proste zaručená lahoda! Pred nedávnom som došla však na to, že aby som si mohla niečo takéto dopriať nepotrebujem ísť vôbec druhého štátu, ale stačí do počítača naťukať http://rigasoap.sk/ a rozhodnúť sa, či chcete voňavú guličku (2,5 e) alebo takýto mňamkový koláčik 3,5 e. A to bolo veruže rozhodovanie.. keď som sa rozhodla, že vyskúšam koláčik pripadla na mňa ďalšia ťažká úloha a to vybrať vôňu - u mňa síce zvíťazilo mango, ale ďalšie vône boli rovnako úžasné a lákavé.



Potom, čo mi koláčik došiel domov, stačilo vybrať príležitosť, kedy si doprajem čas pre seba. Tá na seba nenechala dlho čakať a keď som tento víkend katastrofálne prehrala bedmintonový zápas, vedela som, že toto bude moje bolestné.Koláčik som vybrala z jeho obalu a skoro odpadla od tej vône. Mňaaaaam! Nevoňal úplne ako mango, skôr ako sladký mango koláčik. Dokonalá vôňa, ktorá jednoznačne povzbudzuje a zlepšuje náladu. Nebudem Vám klamať a priznám sa, že mi nedalo koláčik neobliznúť :))) ale verte mi, že tá chuť sa zďaleka nepodobá vôni :))
Koláčik som strčila pod horúcu tečúcu vodu a čakala kedy sa krásne roztopí. Už počas toho, ako sa pomaly rozpúšťal bola v celej kúpeľni neskutočná vôňa - akoby ste sa ocitli v cukrárstve.


Koláčik sa rýchlo rozpustil a mne ostal jemne žltý, penivý a neskutočne voňavý kúpeľ. Ako som si ľahla do vane, bolo jasné, že koláčik obsahuje veľa olejových zložiek, pretože pokožka bola hneď na dotyk hebká a krásne vláčna. Zobrala som si do rúk posledné číslo časopisu a začítala som sa do jarných trendov a hovorila si, aký je svet hneď krajší. 
Poviem Vám, že po takto strávenej polhodine sa mi už nič nechcelo, len zaliezť do postele a spať. Našťastie môjmu plánu nič nebránilo, nakoľko bola moja pokožka krásne premastená a hydratovaná, nepotrebovala som sa krémovať len si dať pyžamko a ísť spať.


Pridávam zloženie a nedalo mi neodfotiť ako krásne mi došli zabalené výrobky. Logicky, koláčik nebol jediná vec, ktorá mi došla, ostatné uvidíte čoskoro. 


Ja osobne sa veľmi rada hýčkam, čiže ak si raz za čas doprajem takýto kúpeľ mám z neho veľkú radosť. Myslím si však, že takýto koláčik je skvelým darčekom pre kamošku, maminu či sestru. Je to pekné, milé a človek si v takom kúpeli dokonale oddýchne.
A čo Vy? Vedeli ste, že aj u nás sa dajú kúpiť také krásne veci do kúpeľa? Potešil by Vás taký koláčik?

32 komentárov:

  1. Citat o tretej v noci tento clanok nebol dobry napad, teraz mam chut na sladke...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je užasné :)) čekala jsem, co z toho vyleze, když existuje koláč, z kterého nic nepřiberu :) musím vyzkoušet :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No uznaj, že toto je jediná možnosť nepriberacieho koláča :)

      Odstrániť
  3. Zboznuji takové koupele a jednou za čas jsou opravdu potřeba :) ten koláček vypadá lákavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, raz za čas si nájsť chvíľu len pre seba a relaxovať, to je na nezaplatenie :)

      Odstrániť
  4. Ved to mas este lacnejsie ako Lush, pozerala som teraz tie ich gulicky a tie su skoro o polovicu lacnejsie..super vediet!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj presne :) je to super vec! Som rada, že nie som jediná nadšená :)

      Odstrániť
  5. Vypadá to nádherně! skoro bych i myslela, že je to upečené:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa to tak páčilo, že som to oblízla :))to bola síce chyba, ale nevadí :)

      Odstrániť
  6. Keď už sme pri nepriberačných koláčikoch, ja som včera robila taký, kde idú iba ovsené vločky, mak, voda (aby to držalo) a trošku múky a bol mňamkový!!! :) A čo sa týka takýchto somarín do kúpeľa, bol u nás v Body Shope výpredaj, takže som si odniesla takéto rozpúšťacie srandy, špongie, peny, telové maslá, všetko 1-3 € :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kde je ,,u vás Bodyshop?" aj ja by som si nakúpila, len v BA ho zrušili, tak či ešte niekde je len o tom neviem :)

      Odstrániť
    2. och ja som vo Švajčiarsku :)

      Odstrániť
    3. juuj škoda, tak to potom môžem len v dobrom závidieť :)

      Odstrániť
  7. A ja už som sa tešila na nejaký bezkalorickú dobrotu! :-) Ale aj tak to vyzerá úžasne, do kúpeľa by som to veľmi rada určite vyskúšala.
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ó, tak ty si sa rozhodla mi robiť chute?! :))) V poslednej dobe sa mi vôňa (aj chuť) manga veľmi zapáčila a čo je mangové to beriem. A vieš čo, myslím že je to v pohode keď koštuješ kozmetiku ktorá krásne vonia, aj ja to sem tam robím :D Veľká škoda, že nemáme vaňu, hneď by som po tom šla :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak to som rada, že nie som jediná, lebo doma na mňa pozerali ako keby som padla z jahody :) Aj ja budem mať vaňu už len chvíľu tak si ju užívam kým môžem :) potom si takéto veci budem asi brávať na dovolenky :)

      Odstrániť
  9. Klikla som na eshop a hneď by som si vybrala asi 5 vecičiek.:) Produkty vyzerajú naozaj krásne a verím, že rovnako aj voňajú..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majú naozaj super veci :) a vybrať si len jednu vec do kúpeľa to bola výzva :)))

      Odstrániť
  10. Ooooh to je riadne mega.
    Fakt, o tomto som ešte nepočula, bombaaa!

    www.anetabjelakova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. a jasom si myslela že je to fakt na zjedenie pokial som neprečitala až dokonca:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? :)) veď to tak vyzerá :) aj môj ocino sa ma pýtal, prečo som aj jemu nekúpila koláč :D

      Odstrániť
  12. krutá recenzia:D škoda, že sa naozaj nejedná o koláčik na jedenie, z ktorého sa nepriberá..taký by mňa osobne potešil viac než kozmetika :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) ešte lepšie by bolo, keby existoval taký koláč, z ktorého sa dokonca aj chudne :)

      Odstrániť
  13. Tak to je úžasné! :D A já že to bude opravdu koláč. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Názov ma trochu (dosť) prekvapil. 1. ty pečieš? ok. 2. zo všetkého sa aspoň trošku priberá. Ale potom to čítanie, teda stálo zato a len som mohla závidieť. Doma vaňu nemáme, takže kúpeľ si môžem užívať len u priateľa, ale to len raz za uhorský rok, lebo mi nerobí dobre (zdravotne). Ale raz za čas hrešiť s takýmto koláčikom znie úžasne. A hneď ma napadlo, že by som ho darovala všetkým, aby som im spravila radosť, lebo niet nad to oddýchnuť si vo vani a ešte s penou a niečím voňavím. Človek sa cíti ako keby sa znova narodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pečenie nie je veru moja silná stránka :) ostanem radšej pri tej kozmetike :) ja zatiaľ doma vaňu mám, ale o pár mesiacov sa sťahujem a to sa budem musieť takéhoto pôžitku vzdať :( to mi ostane brať si takéto veci len na dovolenku, pretože ako hovoríš, ten pocit, keď človek vyjde z vane je jednoducho na nezaplatenie. To je taký malý domáci wellnes :)

      Odstrániť
  15. ja som veru tiez pri nadpise cakala nejaky recept :D ale vyzera to dobre, niekedy vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak potom snaha zaujať vyšla :) a vyskúšať určite odporúčam, bola to jednoducho slasť!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne