pondelok 10. marca 2014

Špina, ktorá stojí za to!




Priznám sa, že pri tejto recenzii som neskutočne dlho rozmýšľala nad nadpisom, pretože výrobok, ktorý obsahuje konope si priam žiada nejaký pútavý nadpis. Fakt, že ma ale nič nenapadalo až kým som samotný výrobok nevyskúšala. Konope išlo do úzadia a zvíťazila rašelina. Ako ste si mohli všimnúť z môjho Facebooku zo stránky http://www.naturalisvita.sk/ som dostala na zrecenzovanie niekoľko úžasných výrobkov. Jedným z nich je aj Cannaderm Sprchový peeling s rašelinou.
Výrobky s konope ma lákajú už neskutočne dlho a nájdete na nich takmer len samé kladné reakcie. Cannaderm pokrýva celé spektrum – od masiek, peelingov, pleťových vôd, zubných pást krémov – proste naozaj všetko. Ako viete peelingy, to je moje, takže som vlastne nemala ani nad čím rozmýšľať, že čo si vybrať. Ak u nejakej značky vidím peeling – či už telový alebo pleťový, chcem ho hneď vyskúšať.  Neviem či viete, ale Cannaderm je ďalšia zo značiek, ktorá má certifikát pre prírodnú kozmetiku a patrí naším českým susedom. 



A poďme na samotný peeling, aby som Vám vysvetlila môj nadpis. Sprchový peeling s rašelinou a konopným olejom je určený pre citlivú, suchú a šúpajúcu sa pokožku. Má v sebe viacero výživných látok- konopný olej, rozmarínový olej a  jojobový vosk, ktoré pokožku chránia a rašelinu, ktorá zbavuje pokožku odumretých látok. V skutku netradičná kombinácia a ešte netradičnejšia vôňa. Peeling vonia naozaj zvláštne mne osobne to pripomína trochu prostriedky na čistenie kúpeľne alebo veľmi zvláštne bylinky, ale kamarátka mi povedala, že všetky konopné výrobky voňajú rovnako a že je to ich typická vôňa. Takže ak ste nejaký výrobok s konopným olejom skúšali pravdepodobne to vonia tak isto a ak nie aspoň si rozšírite svoje ňuchacie zmysli.


Tento peeling je ten najlepší peeling, aký si dokáže predstaviť človek s citlivou pokožkou. Peeling je naozaj extrémne jemný, veľmi príjemný a pokožku vôbec nedráždi. Aj napriek tomu je to proste plnohodnotný peeling, nie je to nejaký sprcháč s mikročasticami. Pokožku krásne prekrví a zbaví ju odumretých buniek. A teraz Vám vysvetlím môj nadpis – minulý týždeň som si ho večer zobrala do vane, že ho idem vyskúšať. Bolo už neskoro v noci a ako som ho používala, pozerám do vane, na kachličky a všade toľko špiny, ako keby som sa kúpala v blate. Na prvý pohľad mi až zle došlo, že čo to je a potom mi docvaklo, že ten peeling je vlastne skoro čierny a ešte aj s rašelinou, tak čo sa vlastne divím. Hneď som sa pozrela na návod, či náhodou nerobím niekde chybu, ale dokonca aj tam sa ešte píše, že ho treba poriadne umyť, lebo robí šmuhy na bielych textíliách a kachličkách. Fakt som bola celá ako od blata a moja vaňa vyzerala, akoby som v nej umývala krtka nie seba. 

Ale stačilo ju trocha prepláchnuť a bolo to, zase žiadna tragédia. Len Vás to trochu prekvapí -  väčšina peelingov svetlá, takže keď ich zmývate ani vlastne nevidíte, čo zmývate. Každopádne je to fakt super peeling pre ľudí s citlivou kožou, alebo z môjho pohľadu pre všetkých na leto. Ja osobne zvyknem mať v lete mierne podráždenú kožu od slnka a drsné peelingy mi nerobia dobre. V lete vždy hľadám nejaké jemné alternatívy ( čo nie je také ľahké) a toto je ideálny príklad.

A čo Vy? Skúšali ste nejaké výrobky s konopným olejom? Ak áno, ktoré? Lákajú Vás? Preferujete jemno-zrnný alebo hrubo-zrnný peeling?

27 komentárov:

  1. Ty a tvoje peelingy :D inak na tej fotke mi to pripomina ako ked si spravim krupicu posypem ju kakaom a nan dam roztopene maslo a to maslo ked sa zmiesa s tym kakaom tak to nejako takto vyzera :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D tak takéto prirovnanie by ma nenapadlo ani vo sne :D ale krupicu by som si dala :))

      Odstrániť
  2. konope je fajn.synovi dávam konopný olej na posilnenie mozgovej činnosti a rakytníkový na imunitu.všetko na jednej lyžičke.on to vcucne a ja si zvyškom ponatieram tvár.konopný mi hojí prípadné akné a rakytníkový regeneruje :-) inak,to je sila ked poviem že berieme konopny olej.ludia si myslia,že mame doma volny režim :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si kedysi dávala rakytníkový olej vždy na jeseň, ale akosi som na to zabudla :( Je super vždy si dávať na imunitu takéto veci, ako bežné vitamíny, určite je to zdravšie a aj efektívnejšie :) A k tomu voľnému režimu :D keby stačila lyžička konopného oleja na dobrú náladu, to by sa nám žilo :DD

      Odstrániť
  3. Něco podobného jsem měla a pak se mě rodiče lekly..:))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moji by sa skôr zľakli, keby videli ako vyzerala tá vaňa :D

      Odstrániť
  4. Ja mam podobny planet spa z avonu, ale uz tusim nie je v ponuke :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám teraz celú olivovú sadu z Planet Spat :) tá u mňa stále víťazí :)

      Odstrániť
    2. Kiež by bol Avon prírodný. Priznám sa, tiež som veľa výrobkov mala odtiaľ a tažko sa mi s nimi lúčilo. No spoznala som účinky prírodnej kozmetiky a bio kozmetiky a už by som ju nevymenila za nič. :-)

      Odstrániť
    3. Súhlasím! Ale to platí všeobecne u veľa značiek nielen u Avonu :(

      Odstrániť
  5. Mna od nich laka maska na tvar, tu chcem vyskusat tak snad bude taka dobra ako tento peeling :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ak ju vyskúšaš daj prosím vedieť, nech viem aj ja, či sa oplatí :)

      Odstrániť
  6. Já mám momentálně krém a balzám na rty s konopím. Ale ne od Cannaderm, ale od Bione Cosmetics. A jsem velmi spokojená.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Bione nemám tuším nič,ale tiež som na nich počula veľa dobrého!

      Odstrániť
  7. Jééj takéto "špiny" sa mi páčia najviac!! V puberte som vlastne mala väčšinu pečujúcich vecí takejto konzistenie, no neviem či som vlastnila aj niečo s konope. V puberte mi bolo akosi jedno čo tie výrobky obsahujú :D Ale asi tak tri roky späť som používala konopný balzám na pery a bol skvelý, používala som ho teda v zime a určite by som ho kúpila znova :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lepšia takáto špina ako nejaká ozajstná :)))Podľa mňa, ak by si mala v puberte niečo s konope tak by si si to pamätala :) vtedy by (aspoň na mňa) výrobky s konope pôsobili z trochu iného pohľadu ako teraz a bola by som celá natešená, že aká som štýlová, že čo mám doma :)

      Odstrániť
  8. Působí trochu děsivě, ale klidně bych do něj i šla :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda :) veď som sa popravde aj trochu zdesila v tej vani, že čo z toho bude :)

      Odstrániť
  9. Vyzerá úplne ako Dark Angels od Lushu :D
    Ja preferujem skôr hrubozrnné peelingy, tie jemnejšie používam namiesto sprcháčov. Inak, tento vyzerá veľmi dobre, zaujal ma ten obsah rašeliny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och ten nepoznám, ja som veľký Lush amatér :)) ja používam peeling len raz týždeň bez ohľadu na to, či je hrubozrnný alebo jemnejší, ale v lete by som hrubozrnný nezniesla :)

      Odstrániť
  10. krásný nehtík! <3
    a ta maska vypadá mega dobře!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej ďakujem :) to som naozaj nečakala, že si niekto všimne :)

      Odstrániť
  11. tie tvoje nadpisy sa mi páčia, vždy pritiahnu pozornosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa veľmi teším, lebo nad nimi zvyčajne rozmýšľam vždy najviac :)

      Odstrániť
  12. Tak nadpis mě pobavil. :D Ale vypadá super, moc ti ho závidím!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne