nedeľa 2. marca 2014

Trendy v líčení jar 2014


Dnes som bola nejaká lenivá a poobedie som strávila listovaním mojej aktuálnej zbierky časopisov. Na nete ako aj v časopisoch sa teraz všade spomína jarné líčenie. Mne osobne to príde možno trochu skoro ale idem s vlnou tak dnes Vám ukážem nejaké inšpirácie, čo sa jarného líčenia týka. Za posledné roky mám pocit, akoby boli kozmetické trendy stále tie isté, aj keď, keď nad tým teraz rozmýšľam, neviem čo by som čakala, že s čím sa príde. Modrým rúžom na pery? Zelenými líčkami? Asi to bude teda stále to isté len s malými obmenami. To má na druhú stranu výhodu, pretože kozmetika nie je vždy lacná záležitosť a tak si aspoň nemusíte hneď kupovať nové veci. Z toho, čo som vyčítala som došla na to, že in budú stále koralové, nude a baby pink pery pričom zdravie Vašej tvári dodáte za pomoci rozjasňovača a veľmi prirodzených líčok. Ak uvidíte niekde výrazné linky najlepšie v pastelových farbách nerozmýšľajte a berte!
 

  

Oranžová, koralová to sú farby, ktoré by ste si mali čo najskôr zaobstarať. Najideálnejšie sú v matnom prevedení, ale lesklou tiež nič nepokazíte. K tak výrazným perám Vám stačí len špirála, ktorú make-up artisti odporúčajú prispôsobiť farbe vašich mihalníc. T.j na bok by sme mali dať všetky tie super čierne a nahradiť ich prirodzenejšími hnedými.
 

 
Neskutočne podstatná je stále bezchybná pleť, ktorá pôsobí zdravo a žiarivo. Ak máte problémy s pleťou skúste hľadať príčinu aj vo vašom vnútri a spraviť si jarnú detoxikačnú kúru. Ći už strávite víkend na ovocných šťavách alebo si kúpite detoxikačné tabletky, vyskúšajte to a uvidíte, že takú kúru budete praktizovať aspoň dvakrát do roka. Namiesto hrubých nánosov make-upu si radšej zaobstarajte kvalitný korektor, ktorý prekryje jednak kruhy pod očami a jednak iné nedokonalosti. Nezabudnite si orámovať obočie a ste hotové!
Presne podľa jarných štýlov!
A čo Vy? Nechávate sa ovplyvniť trendami? Ktorá sezóna je Vaša obľúbená?

20 komentárov:

  1. Líbí se mi když má někdo výraznější líčení,ale já jsem ten typ co dává přednost přirozenějšímu líčení..Jinak zajímavý článek..:))
    http://the-original-world.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, nenechávam sa ovplyvňovať trendmi, aspoň nie vedome :-) Pokiaľ ide o líčenie, vždy skôr dávam na svoju náladu, na to, na čo sa momentálne cítim :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja dávam asi najviac na oblečenie keď tak nad tým rozmýšľam :) Ak mám niečo málo výrazné hodím k tomu výrazné oči alebo výrazný rúž, ak mám výrazné oblečenie stlmím ho make-upom :)

      Odstrániť
  3. Nikdy som trendy nesledovala a ani akosi sledovať nebudem, pretože ja som vždy tá čo vyčnieva z davu. V zime som farebná jak papagáj a v lete sa odejem do čiernej a ružovej. Asi som divná :D ale už som proste taká. A čo sa líčenia týka, nerozlišujem zimné a jarné líčenie, ale ak ti mám pravdu povedať som veľmi rada, že sa oranžová a koralová dostávajú do popredia, lebo sú to krásne žiarivé farby a dodajú celkovému looku istý šmrnc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy je podstatné mať štýl v ktorom sa cítiš ty dobre. Veď si zober ako s tou oranžovou -väčšina komentárov je tu viac menej proti nej, ale časopisy ,,kážu" že by nemala v lete chýbať ani v jednej kabelke. A napríklad, keď mám ja na sebe niečo čo nemám rada, som celý deň nervózna, takže podstatné je nájsť veci,ktoré sedia a cítime sa v nich dobre. Ak sú to v zime žiarivé farby a v lete ideš arabským štýlom :) budiš, hlavne, že si spokojná :)

      Odstrániť
  4. Tak přiznám se , že oranžová rtěnka mi na rty asi nesmí :)))) Myslím, že bych vypadala hrozně :) ale na modelkých a na fotky pěkné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno dlho vyberali práve také, ktorým bude sedieť :D

      Odstrániť
  5. za žiarivú pleť som všetkými desiatimi a úsmev na tvári povinne každému... len s rúžmi to mám ja tak, že ledva si pomaly zvykám na jeden nude odtieň a táto oranžová je síce riadne cool (na iných), ale pre mňa celkom určite too much :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy stačí aj tá žiarivá pleť a úsmev..a vlastne často len ten úsmev :) Ja som si inak na sebe dlhú dobu nevedela zvyknúť na nude, prišla som si v tom strašne divná. A teraz používam nude minimálne raz za týždeň :)

      Odstrániť
  6. Oranžová na perách? Fuuu... ja som skôr na tie ružové, ale skúsiť skúsim! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám oranžový lesk, ten je ešte v rámci mojej komfortnej zóny, ale ten rúž je o prekonávaní :)

      Odstrániť
  7. Korálová a broskvová jsou hrozně krásné barvy a k opálené pleti úžasně vyniknou. Určitě si na toto léto nějakou takovou barvičku koupím a taky mě láká nějaká růžová neonka. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma jednu ružovú neonku, ale podľa mňa ich je strašne ťažko zohnať! Aj tú jednu som hľadala asi dva roky :( z tých drogériových mi nepríde žiadna dostatočne neonová :(

      Odstrániť
  8. Trendami sa necham malinko inspitovat no nikdy nie ovladat. A kedze ako modrooka blondina nosievam vacsinou baby pink tak som v kurze :D a koralovej alebo akejkolvek sytej oranzovej mode hovorim nieeeee

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mas pravdu inak baby pink je tvoja farba :) tá zas nejde až tak mne, mám pocit, akoby som v nej ja,alebo ten rúž na mne zanikol :)

      Odstrániť
  9. Brutalne ziarivu oranzovu mam na perach rada (aj ked inak oranzovu priam nenavidim :D) alee nenosim casto lebo mi robi zlte zuby :D Uz dlho som na love nejakej koralovej ale nedari sa mi :// :D A kombinacia ziarivy ruz a nic len riasenka je jedna z mojich najoblubenejsich (lebo neviem velmi pouzivat a kombinovat tiene a ani ma to nebavi :D) este to vacsinou doplnim champagne eyelinerom lebo to este viac rozziari oci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Detox by sa mi asi zišiel, ale ja by som určite umrela od hladu. Ale určite chcem nejaký aspoň raz skúsiť, lebo moja pleť je fakt hrozná a možno by jej to pomohlo. Hrozná pleť - z toho vyplýva, že rúže nenosím. Teraz som dostala k nákupu dva lesky, tak tie si občas dám, ale väčšinou chodím naholo alebo s balzamom.
    Tá druhá slečna vyzerá zaujímavo s tým oranžovým rúžom, ale ja si neviem predstaviť vyliezť na ulicu s oranžovou pusou. Skôr by som si dala čierny rúž ako oranžový.
    Nejak trendy ani nič podobné neriešim. Som tak trochu mimo davu. Keď mám chuť na farebné je mi jedno, či je leto, či zima, keď mám chuť na čiernu detto. Veď aj zimnú bundu mám ružovú ako cukrík :D a ešte k tomu poriadne tlstú a teplú, takže vyzerám naozaj ako veľmi veľký cukrík :D
    Nad hnedou špirálou rozmýšľam už dlho, ale nejak sa mi zdá zbytočne mať dve špirály, takže keď si idem kupovať novú vždy siahnem po čiernej. Možno raz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Koralová a lososová sú moje obľúbené a Collistar je na tieto rúže expert. Najnovšími trendmi sa nechávam ovplyvniť len do určitej miery a nad úplnými šialenstvami tej ktorej sezóny sa len zasmejem.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj, vieš mi poradiť? Ako je možné, že keď si dám nejakú značku produktu do google a k tomu napíšem recenzie, tak mi vybehneš ty alebo iné holky, ale ja nevybehujem :D Začala som to totiž tiež písať blog a vôbec mi ho v google neukazuje a neviem ako sa k tomu dopracovať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne