nedeľa 9. marca 2014

Vlasové trendy jar 2014

Pri vlasoch ešte dnes ostaneme :) Minulý víkend som sa venovala novým kozmetickým trendom na jar 2014 a dnes v tejto téme budem pokračovať. Rozhodla som sa trochu venovať mojej obľúbenej časti a to vlasom a tak som si na dnes pre Vás pripravila vlasové trendy na túto jar. Na rozdiel od kozmetiky mi prídu trochu novátorskejšie a zaujímavejšie, pretože mňa samú tieto trendy celkom prekvapili. Vyznačujú sa jednoduchosťou, ľahkosťou a kľudne si ich pripravíte aj samé doma. Trochu sa mi zdá, že vlasová kozmetika ide v týchto trendoch trochu do úzadia a že naozaj ide len o prirodzenosť. Tak aké sú tie trendy a čo na ne budete potrebovať?


Prvým trendom sú len tak vyfúkané vlasy. Na základe vychytených vlasových stylistov by ste túto jar mali odložiť vaše žehličky na dno vašich šuflíkov a vybrať staré dobré fény. In sú akoby neporiadne vlasy, ktoré nemajú svoje miesto a vyzerajú ako čerstvo po vyfúkaní. Neviem ako Vy, ale moje vlasy zďaleka po vyfúkaní nevyzerajú ako vlasy tej slečny na obrázku, ale tak nejako by to malo vyzerať.

Aj keď je in používať čo najmenej výrobkov, ak by ste si tento účes išli urobiť doma, určite odporúčam použiť sprej na tepelnú ochranu a po vyfúkaní olej do končekov.



Druhým trendom je nízko položený copík a cestička na stred. Cestičku na stred som mala naposledy asi v škôlke, ale tento účes schválne niekedy skúsim. Celkom ma prekvapilo, že keď som si tieto trendy hľadala na nete prekvapilo ma, koľko celebrít tak v nedávnej dobe malo vlasy. Asi to bude fakt, že trend! 

Aj tu by som odporučila použiť nejaké výrobky - lak na vlasy alebo vosk, aby účes pôsobil uhladene a elegantne a zase olej do končekov.



Tretí trend je podľa mňa trochu z minulého roku a sú to jemné vlny na štýl morskej panny. Chcela by som vedieť, od ktorej morskej panny si štylisti brali príklad, nakoľko tá najznámejšia podľa mňa vyzerá skôr ako po vyfúkaní vlasov ako po kulmovaní. Ale každopádne, takéto vlny vytvoríte raz dva, stačí Vám na to hrubá kulma. Výhoda týchto vĺn je, že Vám vydržia pomerne dlho, pretože v podstate ,,pravé vlny morskej panny" sú tie, ktoré máte na 2 či 3 deň po kulmovaní.

Tu by som použila opäť sprej na výdrž vlniek, lak na vlasy ako aj olej do končekov. Ak sa chcete vyhnúť používaniu kulmy môžete len spať vo vysoko položenom drdole a efekt bude veľmi podobný. Akurát Vás ráno budú trochu bolieť vlasy.


A čo Vy? Všimli ste si jarné trendy? Páčia sa Vám? Vyskúšate nejaké?

16 komentárov:

  1. Tyhle trendy se mi líbí. Tak jako tak už ale budu muset se svými vlasy něco udělat, začínají mě štvát :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zmena môže byť niekedy dobrá :) len sa treba odhodlať!

      Odstrániť
  2. Mně se teď hodně líbí úprava vlasů z filmu Pomáda, vysoce vyčesané ofiny, objem, stočené konce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne! Také vlasy sú úžasné, len si ich neviem predstaviť na denné nosenie :)

      Odstrániť
  3. Ty jemné vlny mám moc ráda, vypadají hrozně krásně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak aj keď trendy nesledujem, tento článok ma nesmierne potešil! Takto nosím vlasy často a rada, takže končne budem IN :D (teda až na ten nízko položený cop, keďže sa mi vlasy vlnia by to veľmi elegantne nevyzeralo, jedine po vyžehlení) A súhlasím s tým, že Ariel má vlasy naozaj skôr ako po vyfúkaní než ako po kulme, ale v blízkej dobe budem mať znova jej farbu vlasov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš, tak som rada, že som ťa potešila :) A Ariel má prekrásne vlasy tak držím palce aby farba dobre chytila!

      Odstrániť
  5. jedine ten copík nie.. ten mi nejde, ale komu sa to hodí je to pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten copík je aj podľa mňa z toho najhorší :) ale ako hovoríš, ak sa niekomu hodí, môže sa tešiť, že je in :))

      Odstrániť
  6. Ten nizky cop nosievam, akurat ze ja mam cesticku na boku ale aj tak to podla mna stale vyzera elegantnejsie ako taky ulizany a vycesany nahor...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a cestičkou na boku ho nosievam aj ja :) Nie som si dokonca istá, či som v takom aj neštátnicovala :)

      Odstrániť
  7. Tak nízko položený copík a cestička na stred ma fakt zabilo :D To by som fakt nedala, ani keby neviem aký trend to bol :))
    Tie vlnky, to už je iná káva :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. S tvojím názorom k prvému účesu súhlasím, tiež by som chcela, aby moje neposlušné vlasy vyzerali takto! :) Inak super článok!

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všetky sa mi páčia :)) Zajtra vyskúšam teda copík :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nejvíce si mi líbí první kousek. Vlasy vypadají nádherně! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne