štvrtok 10. apríla 2014

5 výrobkov, za ktoré je škoda minúť čo len euro



Už neskutočne dlho som nepridala nič do záložky, toto určite nekupujte a nakoľko ma v poslednej dobe sklamalo viacero výrobkov dnes som sa rozhodla niečo do záložky pridať. A nebude to jeden produkt ale rovno 5! Tak čítajte, aby ste sa nedopustili rovnakých chýb ako ja!


Koľko krát sa potrebuje človek pomýliť kým svoju chybu prestane opakovať? Začalo to jednými Catrice tieňmi, potom druhé, tretie..a stále som naivne dúfala, že tie ďalšie budú lepšie ako tie predošlé. No neboli..Catrice tiene na pohľad a ešte aj na swatchoch vyzerajú skvelo! Krásne farby, nízka cena, úžasne pigmentované, no čo viac si priať. Tieňom sa však asi nepáči na očiach. Ešte predtým, než ich vôbec nanesiete na oko stihnú Vám opadať všade naokolo takže make-up, ktorý ste krvopotne nanášali na pleť, môžete ďalších 15 minút opravovať. Na očiach však stále nie sú. Následne vyskúšate tri rôzne štetce, aby ste našli ten, na ktorý chytia farbu a zistíte, že aby ste docielili aspoň podobnú farbu ako v paletke potrebujete aspoň 4 vrstvy. Na oku je však farba mdlá a nelesklá. Po 10 vrstvách odchádzate síce nervózne ale pekné z domu, kým sa na seba nepozriete do zrkadla o hodinu a nechápete kam zmizli Vaše tiene? Ostali po nich len zbytky a vy môžete celý proces opakovať znovu. Takže Catrice tiene NIE. Nech už stoja euro alebo aj 50 centov, ak chcete lacné tiene vyskúšajte radšej Essence. Fakt vážne, niektoré Essence sú omnoho lepšie ako tieto práškové príšery. 



Druhým výrobkom je odlakovač známej značky Sally Hansen. Raz sme si chceli s maminou dopriať trochu luxusnejšiu starostlivosť o nechty, tak sme zaplatili čosi viac za tento nepodarok. Zvyčajne si kupujeme odlakovače asi za jedno euro a tento stál okolo 2,5 e. V prvom rade odlakovač odlakoval omnoho slabšie ako bežné drogérkové odlakovače a kým bežne miniem 3 vatové tampóniky tu som ich potrebovala asi 5. To by som ešte prekusla, ak by bol fakt kvalitnejší ale čo sa s ním nestalo. Po dvoch týždňoch používania vyprchal. Aj keď sme ho skladovali v tme, neustále uzavretý on proste vyprchal. Pri jednom rozhovore som sa posťažovala kamoške a ona povedala, že jej sa stalo presne to isté. Po dvoch týždňoch bol proste nepoužiteľný. Odlakovač takmer plný a mohol ísť do koša. Takže ďakujeme Sally Hansen, my ostaneme asi pri tých eurových. 



Tretí výrobok je pre mňa najväčšie sklamanie. Pamätám si ako asi pred dvoma rokmi začalo hromadné blogové nadávanie na Syoss a ja jedna z mála som ho hájila! Syoss je najlepší, lacný, veľký, krásne vonia a ten efekt, no wow! Ale teraz? Čo sa stalo s ich kondicionérom? Veď to je o čosi hustejšia voda. Z pôvodne krásne hustého kvalitnejšieho kondicionéra sa stal vodnatý o kondicionér len zakopnutý výrobok. Neskutočné sklamanie pre mňa, teraz mi príde akoby po tom, čo sa Syoss etabloval na trhu si mohli dovoliť výrobcovia poľaviť a dovážať nejaké nekvalitnejšie výrobky. Teraz dúfam, že keď si najbližšie dám na vlasy moju obľúbenú Syoss farbu neskončím zelená.

Štvrtý výrobok je dekoratívka a tentokrát lacnejšia sestra Catrice Essence. Pred pár mesiacmi som potrebovala rýchlo nejakú lacnú špirálu a kúpila som si čiernu Essence Big Lashes. Ja osobne nemám citlivé oči na produkty, nikdy sa mi nestalo, že by mi riasenka, linka alebo tiene niečo urobili, ale táto špirála veru áno. Pár krát som kvôli nej meškala do školy a do roboty, lebo som stále dúfala, že chyba je niekde inde. Vždy keď som si ju dala ma tak štípali oči, ako keby mi niekto bodal nožom do oka. Celé oko mi sčervenalo a začalo neuveriteľne slziť. Normálne sa mi spustili obrovské slzy, a musela som sa celá líčiť nanovo. Riasenku som ako nejaký martýr skúšala asi 10x a vždy s rovnakým výsledkom. Neviem Vám povedať, aké robila riasy, pretože k tomu som sa nikdy nedostala nakoľko mi pár sekúnd po nanesení oči spuchli a začali slziť, že som nič nevidela. Ak máte citlivé oči alebo sa máte radi, kúpte si určite nejakú inú riasenku. Ak však chcete hrať v Búrlivom víne a nahradiť Ninu Dolinskú zoberte si na kasting toto delo, zaručene slzami ohúrite porotu.


Posledným výrobkom je Schauma s Push-up objemom. Zas som mala v drogérii experimentovací moment a kúpila som si zelenú Schaumu s Push-up efektom. Táto Schauma má jedinú výhodu- vonia krásne ako zelené jabĺčka. Ale tým všetko dobré končí. Šampón je pomerne riedky a čo je ešte horšie má slabé čistiace schopnosti. Nakoľko si niekedy dávam na vlasy veľa produktov- lak, vosk, lesk vlasy sú veľmi zaťažené a niekedy aj zlepené. Kým pri bežnom umývaní mi stačí jedno umytie a vlasy mám hebké a čisté s touto Schaumou si musím niekedy vlasy umyť až trikrát. Jedno umytie nepripadá do úvahy nikdy bez ohľadu na to, koľko produktov som použila. A to, že objem nula bodov hádam ani nemusím písať. Ak chcete dobrú Schaumu vyskúšajte tú hnedú alebo žltú, ale zelenú určite nie. 

A čo Vy? Máte radi články so zlými výrobkami? Máte aj Vy doma nejaké, ktoré Vás naštvali? 

49 komentárov:

  1. Fíha, z rána a tak ostro? :-) Tak z Tvojich odprezentovaných produktov mám len tie očné tiene. Kúpila som si béžové. Naozaj to nebola výhra, a preto ich už aj dlhšiu dobu nepoužívam. Určite aj ja som mala produkty, z ktorých som bola úplne sklamaná, napríklad šampón z Manufaktúry, ktorý bol proti lupinám a po jeho aplikácii som mala neskutočne mastné vlasy a ešte viac lupín. Dala som mu aj druhú šancu a výsledok bol ten istý. Šiel rovno do koša! Pekný štvrtok :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čím menej z nich máš tým lepšie :) tie tiene nie sú naozaj nič moc a som zvedavá, či sa tu nájde niekto, kto ich bude mať rád :) S tým šampónom si ma prekvapila, obzvlášť preto, že Manufaktura nie je ani lacná o to väčšia škoda :(

      Odstrániť
    2. ja sa hlásim :) mám tri a jeden zelený je presne ako vravíš, ale druhé dva zasa milujem. najskôr som rozmýšľala, či to nebude trblietkami, lebo vidím, že tvoje ich majú a aj ten môj zelený, ale zasa ružový, ktorý je super má tiež trblietky, tak neviem, pretože drží krásne a aj druhý, ten už matný tmavo zelený a ten je tak šialene pigmentovaný, že s ním musím byť fakt opatrná, aby som nevyzerala ako zbitá :D

      Odstrániť
    3. a používaš bázu či len čisto tieto tiene? a s akým štetcom nanášaš? zoberiem hocijakú radu, ktorá z nich urobí dobré tiene, predsa len je mi ich ľúto vyhodiť :(

      Odstrániť
  2. Ja nemám nič z toho, ale Syoss som si kedysi kúpila, keď to bola novinka na trhu a pre mňa to bol hneď od začiatku hnus. Od Catrice som zatiaľ vyskúšala len ceruzku na obočie a s tou som veľmi spokojná. Na Sally Hansen mám taký zmiešaný názor, sú veci, ktoré sa v recenziách vychvaľujú, ale mne nesadli. Iné sú zasa mojou stálicou, napríklad biely lak na špičky francúzskej manikúry. Ale ako každá žena, aj ja mám svoj rebríček nepodarkov a ako vieš, sekla som sa aj pri drahých veciach, ako napríklad tiene od Chanela a to už poriadne naštve.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď keď si to vezmem hodnota týchto výrobkov je možno 10 eúr, ale Chanel tiene, to už je iná liga :)

      Odstrániť
  3. Super článok! Síce žiadny z týchto produktov nepoužívam, ale rozmýšľala som nad odlakovačom sally hansen aspoň teraz viem, že si ho určite nekúpim.
    Inak čo sa týka odlakovačov za euro sú skutočne oveľa lepšie ako tie "drahšie". Ja som si kúpila dávnejšie odlakovač z Pupy a možem povedať, že nic moc tiež potrebujem asi o dva odličovacie tampóny viac ako obvykle a žiadna sláva to teda nie je.
    *H
    DH empire

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím už si nikdy asi ani drahší odlakovač nekúpim. Dobré vedieť o tej Pupe! Ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Tenhle Syoss mi taky nesedl, vlasy horsi jak pred umytim. Normalne se mi nejak extra nemastej, ale rady pro suche vlasy mi nesedej.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S řasenkou souhlasím, měla jsem ji a nebyla nic moc. Šampon Syoss jsem měla ten černý, základní a vůbec mi nesedl, měla jsem po něm hrozně mastné vlasy a Schauma šampony mam moc ráda, ale tenhle jsem ještě nezkoušela :) . Občas šlápne vedle každá z nás :) také znám pár produktů které bych si už nekoupila :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež vo všeobecnosti Schaumu veľmi rada, ale tento je asi najhorší zo všetkých. Lepšie ostať u tých ostatných, tie sú aspoň overené :)

      Odstrániť
  6. S tými tieňmi s tebou úplne súhlasím. Mám tmavomodré metalické, ktoré sú v obale nádherné, no na očiach nevykúzlia nič :D S odlakovačom som naopak bola spokojná, i keď ako vravíš, treba viac tampónov, no nechty a okolie som nemala vysušené ako pri iných odlakovačoch a to je pre mňa dôležité. Mne síce nevyprchal, ale minula som ho dosť rýchlo :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom buď rada, lebo vyhadzovať poloplny vyrobok do koša, to straaašne nahneva :)

      Odstrániť
  7. na rovinu,ktovie kto by štekol po Sally Hansen,keby nebola tolko reklamovaná.nič výnimočné podla mňa.a za tie ceny.. Syoss detto.nielen teraz,od začiatku si vraveli profesionalna vlasova starostlivosť,ale teda obyčajny žihlavovy šampon je kvalitnejši ako ten ich.ostatne nekomentujem,aspon sa nehraju na niečo extra..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď bola to úplná zbytočnosť kupovať ho, keby na tú značku nepočúvam len samé dobré veci isto by som si ho nekúpila..mala som ostať u toho za euro a bola by som spokojná a nevyhodila by som do koša skoro 3 eurá :( A s žihľavovým šampónom súhlasím :) ten je 100% kvalitnejší ako Syoss

      Odstrániť
  8. Články a recenze na kosmetiku i na jiné věci miluju..Potom vím co si mám koupit a čemu se raději vyhnout :))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aaaaaa, recenzie so zlými výrobkami milujem asi ešte viac než tie s dobrými! :D
    Mňa naposledy rozčúlilo toto:
    http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2014/03/co-mi-bol-cert-dlzny.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten odlakovač som si chcela kúpiť a som rada, že som tak neurobila. Kúpila som si nakoniec z Lidla značky Cien, tak uvidím, aký bude :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. OO ten z Lidla je super :) To si si super kúpila :)

      Odstrániť
    2. Tak teraz ste ma, kočky, inšpirovali k novému článku na blog - moje skúsenosti s odlakovačom z Lidla totiž vydajú asi na riadny fejtón! :D

      Odstrániť
    3. Ja ten odlakovač mám už štyri mesiace a je to ten najlepší odlakovač aký som kedy mala! Na odlakovanie všetkých nechtov mi stačí iba jeden tampón a lak ide dole riadne rýchlo. Nechápem ako sa to mohlo stať s tým vyprchaním..možno chybný výrobok alebo čo. http://littlestrongskyscraper.blogspot.sk/2014/04/polish-remover.html#more

      Odstrániť
  11. ahoj bianca. veľmi ma prekvapilo že sa do tejto top 5 dostala táto essence špirála. ja som s ňou veľmi spokojná. mala som ich už asi 5 a určite si v budúcnosti kúpim ďalšiu. ps: nosím kontaktné šošovky
    romana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romi ja sa úprimne teším stebou, že ti sedí, pretože to utrpenie čo som s ňou zažila ja by som neželala ani najhoršiemu nepriateľovi. Nevieš si predstaviť čo to bolo stáť asi 10 minút pred zrkadlom s tak podráždenými očami, že som nič nevidela a nevedela zastaviť slzy. A bohužiaľ nemám to ,,zvaliť" na aký iný výrobok, nakoľko som si nič iné na oči nedávala a stalo sa mi to opakovane vždy keď som jej dávala novú a novú šancu. Možno zlý výrobok neviem, ale radšej na to upozorním :)

      Odstrániť
    2. Som z toho ozaj prekvapená. Používa ju aj moja mamka a je s ňou rovnako spokojná ako ja. Sestra si zas chváli jej vode odolnú verziu ktorú mám práve dnes na očiach a musím povedať že sa mi dosť otláča na viečka :(. Prajem pekný deň Bianca

      Odstrániť
  12. S tou řasenko mi je to líto,to musela být bolest v tom oku. :/

    forever-young-by-mina.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Fúha, tak Sally Hansen ma prekvapil veľmi. Ja tieto odlakovače používam už dlho a iné nechcem. Súhlasím, že nie sú najsilnejšie, a neodlakovávajú úplne najrýchlejšie, ale mojim nechtom jednoznačne prospevajú, pretože sú šetrnejšie. Po odlakovávaní so Sally Hansen už nemám tak presušené a krehké nechty.
    No každému vyhovuje niečo iné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je možné, že z dlhodobého hľadiska zaberá. Ja našťastie nemám problém s nechtami, takže vyslovene sme ho kupovali na to, že chceme niečo šetrnejšie a kvalitnejšie ale no, nevydržal u nás dlho:(

      Odstrániť
  14. Ahoj, kúpila som si paletku od Catrice - sú tam 4 tiene, báza a rozjasňovač - ten rozjasňovač je hrozný, príliš veľa trblietiek. V paletke sú štyri tiene, jeden bledučký, mohla by som ho prirovnať k najbledšiemu púdru, slúži na nanášanie pod obočie. S tým som veľmi spokojná, ďalej tam je jeden matný bledohnedý a dva trblietavé, čokoládový a vínový. Tie trblietavé sú hrozné, strašné a všade sa prášia. Ale ten matný je super, bez bázy mi vydržia krátko a s ňou je to lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno je to teda tým, že aj ja mám trblietavé v podstate skoro všetky :( neviem. Jediné čo som rada je to, že som ich vždy kupovala v akcii, takže to nebolo zase až toľko peňazí :)

      Odstrániť
  15. Syoos jsem dřív používala ráda, ale je fakt, že jsem ho už dlouho neměla, tak mi uteklo, že se jeho kvalita tak zhoršila. Je to každopádně škoda, vždycky jsem s ním byla spokojená :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/essence-bude-zarit-barvami.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to veľká škoda :( ja som používala Syoss veľa rokov, boli to moje obľúbené šampóny ale teraz už veru nie :(

      Odstrániť
  16. Ja celkovo nemám rada starostlivosť o vlasy Syoss a Schauma, pretože sama po použití spozorujem oveľa horšie, krepovitejšie vlasy s lupinami. Oveľa radšej používam napríklad šampóny značky Yves Rocher, alebo môj najnovší obľúbenec je Pantene aqua light :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pantene Aqua light strašne veľa ľudí chváli! Už ho musím vyskúšať aj ja :)

      Odstrániť
  17. súhlasím s maskarou Catrice...tiež som si ju kúpila narýchlo, nejakú lacnú, a bola to pohroma!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tak s tou řasenkou je to teda něco. Já ji mám také, dělá mi obrovské řasy a vůbec mě nepálí. Ale sestře také nevyhovuje, tak záleží asi na citlivosti očí. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite, každému vyhovujú iné veci :) ale som rada, že ťa pri nej nič nebolí :)

      Odstrániť
  19. Ja som naopak so sally hansen odlakovacom spokojna nedavno som ho dominala mne velmi vyhovoval

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa teším stebou :) aspoň si nevyhodila do koša skoro tri eurá :)

      Odstrániť
  20. s tým odlakovačom súhlasím, u nás tiež našiel miesto v odpadkovom koši... ale tá špirála ma prekvapila, tiež som ju používala a nemala som žiaden problém, ale ako pri každom výrobku je to všetko individuálne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz nie, že by som sa tešila, že aj ty si mala zlé skúsenosti s odlakovačom, ale som rada, lebo už som si začínala myslieť, že som len natrafila na nejaký zlý :) a so špirálou, presne ako píšeš, je to individuálne :)

      Odstrániť
  21. Až na odlakovač jsem si už koupila všechno a musím jen souhlasit. To quatro od Catrice mě přímo vytočilo. Koupila jsem si ho v odstínech modré a do hodiny jsem na oku neměla nic.. fakt vyhozené peníze.
    elliesdailyideas.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. To so špirálou a Ninou Dolinskou ma pobavilo :D :D
    Inak teda ja si kupujem odlakovače Sally Hansen ale tie ružové a som s nimi spokojná, škoda teda že si s nimi mala zlú skúsenosť.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Chtěla jsem zaútočit na Catrice ale asi si to ještě rozmyslím :D
    http://coffeewaterfall.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Zrovna ten odlakovač je můj nejoblíbenější a už nechci jiný :) Je v něm totiž aceton, tak mi skvěle odlakuje a mám ho už pár měsíců a pořád ok. Tak že by to na SK vyráběli jinak? :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne