nedeľa 6. apríla 2014

Ja idem naľavo a Rimmel ide napravo




Ja osobne by som síce rada napísala, že preferujem drahšiu kozmetiku ako drogériovú ale nebola by to pravda, pretože moja peňaženka si značky ako Dior, Chanel, Nars nemôže dovoliť. Takže pravda je taká, že mám rada drogériové značky, pretože spĺňajú všetko, čo potrebujem a nájdem tam vždy to, čo hľadám. Rimmel patrí vo všeobecnosti medzi obľúbené značky či už v mojom okolí alebo na blogoch. Divné je, že aj napriek tomu, že proti Rimmelu nič nemám, práve naopak vyskúšala by som rada celkom veľa vecí momentálne nemám doma ani 1!! Rimmel výrobok a ak by som sa zarozmýšľala tak za svoj život som vyskúšala od Rimmelu púder, špirálu, lesk, fixku a lak na nechty- takže 5 výrobkov. Všetky tieto výrobky boli super a kúpila by som si ich zase, ale neviem prečo vždy keď si kupujem nejakú novú dekoratívku v Rimmelu proste nejdem. Tak ma dnes napadlo napísať Vám, čo sa mi z Rimmelu páči, čo ma možno (dúfam) dokope pri mojom najbližšom nákupe k tomu, aby som konečne skúsila niečo nové. 


Môj Lumi korektor od Loreálu je stále ten najlepší korektor, aký som kedy mala, ale to isté hovorí veľa žien aj o Rimmel Match Perfection, pričom ten stojí štvrť ceny Loreálu. A teraz vec sa má tak- kúpim si lacnejší korektor, pretože som počula, že je super, alebo si kúpim zase Loreal, ktorý je síce drahší (ale nie nepredýchateľne) a vyhovuje mi? Hmm? No láka ma ten Rimmel nebudem Vám klamať, predsa len za cenu Loreálu si môžem kúpiť pomaly 3 Rimmel výrobky. Tak uvidíme keď sa mi minie môj Loreál. Ak by sa mi minul teraz zobrala by som Rimmel, ale čo bude o mesiac, to neviem. 


Wake me-up je taká blogová odtrhovačka a mal ho doma asi každý okrem mňa. Dôvodo je veľmi jednoduchý, aj keď ma láka rozjasňujúci efekt bojím sa nízkeho krytia. Krytie je pre mňa pri kupovaní make-upu to najdôležitejšie a preto mi ostáva dúfať, že sa raz moja pokožka tak umúdri, že si budem môcť dovoliť kúpiť aj Wake me-up. 


Vedeli ste, že Rimmel má fakt pekné líčka? Volajú sa Lasting Finish stoja okolo troch eúr a vyzerajú fakt pekne. Koľko krát som potrebovala na rýchlo nejaké líčka a k tomu Rimmelu ma nenapadlo ísť pozrieť!  Chváli ich aj veľa youtube blogeriek, tak ostáva dúfať, že nie preto, že ich dostali ale preto, že sú fakt super!


Posledná vec, ktorá ma veľmi láka sú ScadalEyes vodeodolné ceruzky. Ale to je zase hop alebo trop. Z duše nemám rada, keď si kúpim ,,vodeodolnú" ceruzku a kým dojdem do roboty som roztečená a vyzerám ako panda. Na horné viečko sa mi v celom mojom živote osvedčili až dve ceruzky, pričom ani jednu už nevyrábajú. Osobne by som ocenila ceruzku, ktorá by fakt držala ako linka, ale nemám príliš dobré skúsenosti. Resp. mám príšerné skúsenosti, teraz som to počítala mám doma 16 ceruziek, ktoré sa tvária ako ,,vodeodolné" a dve držia..Výborne.. 

A čo Vy? Máte aj Vy nejakú značku, ktorá sa Vám páči, nie je drahá ale aj tak od nej nič nemáte? Máte skúsenosť s niektorým z týchto produktov?







42 komentárov:

  1. Moja TOP znacka je Loreal ale to uz davno vies :) Od Rimmelu mam 4 spiralky, 2 tiene, mam aj tu "vodeodolnu" ceruzku v hnedom prevedeni (uvodzovky preto ze je strasna), mam aj Wake Me Up ale trosku tmavsi odtien tak caka na leto, asi 6 lakov vsetky super, ciernu ceruzku na oci ktora patri medzi moje top, 2 pudre Stay Matte, jeden puder Match perfection, 3 ruze (tie klasicke cierne od Kate su vazne super), jeden lak na pery a moj najnovsi prirastok je ich univerzalna biela konturka na pery ktoru zatial testujem :) a to by bolo asi vsetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom nechcem vedieť (alebo chcem) koľko máš toho z Lorealu lebo toho máš fakt, že peknú zbierku :) Dobre vedieť, že ceruzka je strašná- ušetrila si mi 4 eurá a môžem hľadať nejakú dobrú ďalej :)) ak o nejakej vieš, ktorá vydrží ako prikovaná k vrchnému viečku určite daj vedieť :)

      Odstrániť
    2. Od Loreal ked mam pocitat len dekorativku mam asi tak 10 lakov, 5 ocnych tienov mono, 1 quatro, 2 spiralky, make-up, korektor, gelove linky, 4 ruze, 3 lesky aaa viac ma nenapada...TOP ciernu ceruzku co mi vydrzi na vrchnych vieckach je od Rimmelu. Zajtra vecer ti ju odfotim a hodim do spravy ;)

      Odstrániť
    3. Napíšem ti k tomu len jedno! Zbožňujem ťa :))) Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Nie, nevedela som že Rimmel má vôbec nejaké líčka... Moja obľúbená značka dekoratívky je práve Rimmel (keď opomenieme už otrepané Alverde a Dermacol) a ja neviem že majú lícenky!!! Inak na tú ceruzku sa chystám, chcem si ju kúpiť teraz hneď, ale nedostala som sa ešte do drogérky. V práci mám jednu čiernu ceruzku od Miss Sporty, ale furt ju tam zabúdam a doma potom žiadnu inú nemám. Popravde ani nepotrebujem aby bola vodeodolná, potrebujem len aby sa mi nepraskol vrchnák bo to je moja slabá stránka. Rozhodla som sa pre Rimmel, tak len dúfam, že nesklame. A teda keď už sme u toho, tak od Rimmelu mám očné tiene, rúž, linku vo fixe, makeup a púder (oba Stay Matte - ľúbim ich!!), špirálu, laky na nechty... dobre dobre, mám toho habakuk :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to som sa o tebe dozvedela niečo nového :) Mňa rozbitý vrchnáčik ani nenapadol aj keď je pravda, že je to problém pretože potom ceruzka môže vyschnúť :( stalo sa mi to pár krát a vždy to riadne naštvalo :( Máš toho teda riadne dosť a super, že si spokojná! Stay Matte je výborný ja som mala síce len púder ale to bol jeden z tých, ku ktorým sa určite vrátim :)

      Odstrániť
  3. Korektor Match Perfection je naozaj asi jeden z najlepších (z tých čo nájdeme u nás v drogérke) a make-up Wake Me Up chcem vyskúšať ale skôr až niekedy v lete,keďže som počula,že má v sebe trblietky takže na leto bude skvelý :)

    Be perfect is simple

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je krajšie byť taká ,,žiarivá" v lete ako v zime :) aj ja v lete preferujem viac rozjasňovača, lesklých liniek a leskov :)

      Odstrániť
  4. Ja tak nejak obchádzam Astor - skúsila som doteraz 1 špirálu (ktorá ale bola fakt skvelá) a teraz mám doma gélovú linku, ešte som ju však neskúsila. Zato moja mamča je s ich výrobkami spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej Zuzi presne :) aj moja mamina má rada Astor a mňa od nich dokopy nič neláka :) ale moja mamina má aj make-upy, púdre, tiene, ceruzky :) asi je to nejaká značka z ich mladosti :)

      Odstrániť
  5. Mne od Rimmelu vyhovujú ich špirály hlavne tie Scandal Eyes, tie sú fakt super, mala som tú zelenú Lycra Flex aj tú novú čiernu Retro Glam a obe boli super a vydržali bez vyschnutia pol roka, takže fakt vynikajúca kúpa a nie sú ani veľmi drahé. Make-up som nemala ani jeden, pretože som nepočula veľmi pozitívne ohlasy a ani tie odtiene sa mi nejako nezdajú, sú skôr dožlta a aj potrebujem ružové odtiene. U mňa je skôr Maybelline značka ktorú dosť obchádzam, ale popravde ma ani až tak veľmi neláka, možno tie špirály, ale sú podľa mňa dosť drahé a neviem či až také super, ale neskúšala som.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým schnutím sa tu pekne zhodnete až ma motivujete ku kúpe :) S make-upom sme na tom úplne rovnako, aj tie najsvetlejšie tiene sú nažltavé (dnes som sa bola pozrieť) z čoho som mierne sklamaná a poviem ti, aj prekvapená. Nepovedala by som, že toľko ľuďom budú sedieť, neviem, možno na pokožke by vyzerali inak ale na ruky boli strašne žlté :( Ja som z Maybelline skúšala dosť vecí, tam mi sedia veľmi dobre make-upy - sú do ružova a za príjemné ceny :) majú celkom dobré laky - hlavne v lete keď vydajú Coloramy za euro a nemôžem nadávať ani na púdre. Lesky sú také príjemné, neurazia ale ani nenadchnú a špirály. Hmm, no podľa mňa sú celkom drahé a do dvoch mesiacov prázdne. V drogérii sa ich dá nájsť omnoho viac lacnejších a lepších..

      Odstrániť
  6. tak ja napr. rimmel ani astor nekupujem :D
    astor mi príde predražený a strašne nekvalitný, mala som jednu riasenku a dosť. rimmel ma akosi neláka, ale mám 2 kate moss rúže a strieborný scandaleyes tekutý tieň a je celkom fajn. ale také očné tiene vôôôbec nie, sú slabučko pigmentované.
    z drogérky ma lákajú snáď len catrice, loreal a max factor. no a nejaký essence výrobok sem tam, za smiešnu cenu nie je o čom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No Catrice, Loreal a MaxFactor to sú presne moje značky :) Tam sa kochám, rada nakupujem a som spokojná. Dokonca aj Catrice vie veľmi milo prekvapiť, aj keď tento týždeň mám naplánovanú jednu mierne nespokojnú recenziu, ale vo všeobecnosti dobrá značka :) ako aj Essence presne ako píšeš :)

      Odstrániť
  7. ja si od rimmelu nic nekupujem :D
    inak mozem sa opytat? citala som od teba recenziu na zehlicku na vlasy od Philips...mohla by si ju odporucit dievcatu ktora si kazdy den zehli vlasy a ma ich uz trochu suchsie a poskodenejsie? :D U kamaratky som skusala jednu zehlicku od Remingtonu s nastavitelnou teplotou a pekne mi vyzehlila vlasy...ja mam doma zehlicku kde sa neda nastavit teplota,tym padom vysledok je na prd..:D a tato zehlicka co mas ma zaujala,na vlny ju budem vyuzivat tak raz za 4 mesiace,skor na to zehlenie ci je vhodna...aby som zas nedala peniaze za nejaku blbost :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, sice sa pytas Bianci ale poradim ti trosku aj ja, ak mozem :) ja mam problem tiez dobre vyzehlit vlasy, uz nie su ani suche ani poskodene, kadenricka urobila svoje, ale zistila som ze zehlicky ktore maju teplotu tak do 180 stupnov su pre mna slabe, preto skus zehlicku kde vies nastavit teplotu 200 a vyssie, u mna to zabrala, ja mam nejaku elite model look tusim je to rowenta :) a samozrejme drahsie pripravky na zehlenie. ale ak mas vlas suchy a poskodeny tak zehlicka s nim uz neurobi to co ma...

      Odstrániť
    2. Dakujem za tip :)

      Odstrániť
    3. Súhlasím tie stupne sú veľmi dôležité. Ja som sa kedysi snažila neničiť si vlasy a žehlila som si ako aj kulmovala na celkom málo stupňov, čo bolo v konečnom dôsledku viac škodlivé a ako vysoké stupne. Vlasy mi vydržali rovné/natočené ani nie deň a druhý deň som mohla proces opakovať. Teraz si žehlím 200 stupňov najmenej a vlasy mi vydržia natočené pekne 3 dni a rovné 2. Síce ich na tretí deň dožehľujem, ale len tak jemne, nie je tam treba veľa roboty. Čo sa týka tej Philips žehličky je skvelá v tom (okrem všetkých tých parametrov - viac šetrná, skvelý povrch....) že má špeciálny povrch po ktorom sa vlasy príjemne kĺžu a teda sa s ňou žehlí rýchlo. Dá sa nastaviť až do 230 stupňov, čo je fakt dosť a ovládanie ako aj používanie je veľmi pohodlné. Rýchlo sa nahrieva a oceňujem že hoci aj raz v roku ale dajú sa s ňou urobiť tie vlnky :) Ja ju používam stále,často a pravidelne takže určite odporúčam. Ale! Treba sa vybaviť nejakými kvalitnými prípravkami, mne teraz veľmi sedí tá loreal nová sada na 3 dni rovné vlasy ( recenzia čoskoro) a základom starostlivosti sú oleje a masky!! Oleje denne a maska aspoň raz za dva týždne :)

      Odstrániť
  8. Rimmel je fajn :)

    http://just-close-eyes-and-start-dream.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fajn je tak priemer :) nie je to ako super, najlepší :))

      Odstrániť
  9. Rimmel mám celkom rada. Majú super laky 60 seconds aj tie lycra pro. Scandal eyes ceruzka na oči je moja obľubená. Od rimmelu použivam aj špirálu sexy curves ktora super vytočí riasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A používaš tú ceruzku aj ako linku na horné viečko? Nerozmazáva sa?

      Odstrániť
  10. Ten korektor mám, pod oči je super, jinak jsem si koupila Skin match od Astoru, protože je pro mě univerzálnější, ten můžu použít jak pod oči, tak na pupínky. Rimmel je na mě na pupínky moc tmavý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten Astor sa určite pozriem :) lebo ten Loreal čo mám sa na vyrážky nedá použiť a keby bol nejaký univerzálny určite by to bolo lepšie :)

      Odstrániť
    2. Asi trochu rozjasňují oba, alespoň na svoje velmi tmavé kruhy pod očima jsem spokojená i s Rimmelem, zakryje mi je hezky, takže tam nějaká rozjasňující funkce i bude. Ale jinak ji na sobě fakt nepoznám, vzhledem k tomu, že jsem velmi velmi světlá, takže jsou oba pro mě je akorát i na pupínky, Astor je ale lepší, je to ten nejsvětlejší korektor, co se mi kdy z těch běžně dostupných na úrovni drogerky dostal do ruky. A ještě má šikovnější balení (pero s otáčecím mechanismem, Rimmel má příšernou mačkací tubu). Pokud jsi z rodu nás, smrtelně bledých a nemáš problémy typu půlka tváře obsypaná těžkým akné, zkus, kryje, vypadá hezky přirozeně a barevně sedí.

      Odstrániť
  11. Roky som používala púder Stay matte, ale ako som objavila ten od NYC a Dermacolu, iný nechcem. Stay matte je hrozne tvrdo namletý a veľmi viditeľný na mojej pleti.
    Raz som kúpila Scandal Eyes oranžovú riasenku za cenu 5€ /2 kusy, a napriek obrovskému kartáčku bola super a vydržala viac než pol roka, to žiadna iná riasenka nedokázala.
    Ako darček som dostala jedny tiene a sú fajn. Teraz mám aj make up Lasting Finish a som spokojná, je pravda, že je do žlta, ale to som práve chcela, v ružových vyzerám ako prasiatko. No a vlastním ešte bázu pod make up Stay matte a mne vyhovuje. Mám kupón do DM na make up z tej istej rady, tak si po nejaký skončím.
    Čo nemám, je rúž od Kate Moss a už ma to štve, lebo ho všetci chvália.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie rúže chváli naozaj úplne každý :) už by sme s tým mali niečo obe urobiť :)) Ja som sa aj dnes bola pozrieť na make-upy a teraz neviem, či len mali zlé odtiene ale fakt boli všetky hrozne do žlta. Ja potrebujem odtiene do ružova lebo inak vyzerám ako umpa lumpa, takže neviem, či bola chyba v zlom zásobení (že to neboli tie najsvetlejšie) alebo sú proste tak žlté :(

      Odstrániť
    2. Asi je to mojí sušší pletí, ale já od toho pudru od NYC (Smooth skin) teda čekala větší zázrak. (Rimmelácky Stay matte mě právě úplně minul, matovat nepotřebuju.) Pravda, je krásně světlý, nejde dooranžova, mojí pleti v tomhle směru úžasně padne a já na pudrech se svou pletí fakt nemám co řešit, trošku přepudruju a drží na mně všechno od rána až do večera, fakt mi nehrozí už v poledne lesk. Jenže mi přijde, že práší a je trochu vidět. No, asi vyzkouším transparentní... Rtěnky od Kate mám ráda taky, mám doma dvě a chci ještě! :-) A od Rimmelu už roky miluju řasenku Glam eyes. Suma sumárum asi jako každá značka, z něčeho jsem unešená, něco mě trochu míjí.... :-) Ale to je individuálníma potřebama každé z nás, narozdíl od spousty holek na blozích já rozhodně nemám smíšenou pleť. :-)

      Odstrániť
    3. Ja som NYC neskúšala ale viem, že všade sa vedú diskusie, ktorý z týchto dvoch je lepší. Rimmel mne osobne sedel výborne a kľudne by som sa k nemu zase vrátila :) Rúže ma neskutočne lákajú a už si asi rok (aj viac) hovorím, že musím nejaký skúsiť! A teraz, že ktorú farbu vybrať :)

      Odstrániť
    4. Já jsem měla pocit, že NYC je prostě standardní pudr, zatímco Rimmel vzhledem ke svému názvu musí umět matovat, čili jsem ho nějak úplně ignorovala... :-) Možná mají být teda matující oba? V tom případě jsem asi lehce ustřelila, ale zas mi NYC doporučovala i jedna dáma se sušší pletí, tak nevím... :-) Já miluju mat, takže matná řada za mě vede a čím řvavější odstín, tím lepší, volba je jasná. :-)

      Odstrániť
  12. Já nevím.. Rimmel není špatný, ale není nejlepší. :)
    SweetNothing

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Rimmel za mě nic moc (ale vlastně to všechny značky z drogerie - co si budeme povídat). Tuhle jsem narazila na líčení v DM. Použila na mě ten MU co tu máš na obrázku a je to dosti tragické - nekryje nic,vypadala jsem jako lesklé prasátko - mastně, ne svěže. Navíc mi vybrala moc světlý odstín a byly vidět šmouhy. K tomu efekt masky a přišla jsem si fakt hrozně. Tvářenku mi dala v dobrém odstínu, ale vůbec nevydržela. Co mě zaujalo, byla rtěnka Kate,ale výdrž opět za nic nestála. Když nad tím tak přemýšlím, tak si říkám, že není problém sehnat za podobný peníz mnohem kvalitnější výrobky....drogérkové značky hřeší na to, že lidi neznají ty lepší možnosti, když se o to tolik nezajímají.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to som rada, že si mi to napísala, lebo posledné, čo človek s občasnými vyrážkami potrebuje je hoci aj 5% šanca, že sa budem lesknúť ako prasiatko :D A som rada aj za tie líčka:) vyliečila si moje túžby :)

      Odstrániť
  14. Makeup jsem si chtěla koupit, ale také mě odrazuje to krytí. Snad až se pleť umoudří, no. :) A tužky bych chtěla také vyzkoušet, vypadají suprově! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne aj ja som skeptická kvôli tomu krytiu :( a to by bolo zase blbé ak by mi len stál na poličke :(

      Odstrániť
  15. Já jak jsem moc nepoužívala Rimmel dřív, tak teď jsem si jej celkem oblíbila. Nedám dopustit na rtěnky a spokojená jsem i s make-upy a laky na nehty :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mno, tak ja mam s linkami bohate skusenosti, mam padnute a dost mastiace sa viecka…a ruku do ohna davam za ocne linky-ceruzky so sephory (daju sa kupit v CZ)…drzia ako sproste a maju krasne spektrum farieb….zo znaciek dostupnych na SK ma dobre ceruzkove linky Loreal a myslim aj MaxFactor…a odporucam aj kozmetiku kryolan – je to profesionalna divadelna dekorativka, vyrabana este stale rucne v nemecku ….balenia neposobia velmi vabne….skor su funkcne, maju tiez pekne siroke spectrum produktov…od nich pouzivam gelovu linku…dobre kresli, a pekne drzi cely den…mam este fixater na makeup….v BA sa da kuput v Kolorii na dunajskej abo objednat tusim online. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi ale veľmi pekne ďakujem! Loreal je jediná značka, ktorej tekutá linka mi vydrží aj v daždi aj v teple aj pri slzení očí. Ceruzky som neskúšala, ale ak by boli len z polovice také dobré ako tekuté linky sú výborné. Sephorou si ma prekvapila, síce u nás nie je ale v zahraničí som celkom často a predpokladám, že bude asi lacnejšia ako Kryolan..? Určite pogooglim ak nie aj rovno možno zajtra zbehnem :) ja by som ocenila aj nejaké dobré líčka odolné voči šúchaniu a niečo mi napovedá, že ich tam asi nájdem tiež :) Ďakujem!

      Odstrániť
    2. Licka som teraz objavila long lasting tekute od Daniel Sandler-a...maju silikonovy zaklad a celkom fajne drzia...je to dostupnejsia alternativa ku Benetint od Benefitu (tiez sa da kupit v Sephore), vyborne pudrove ma aj Kryolan a taktiez fantasticku pigmentaciu maju aj tie z makeupstudio v Eurovea (len oproti Kryolanu su tusim drahsie) - aj ked puder je furt len puder...vzdy sa ta vsetko zafixovat tym fixacnym sprejom - ja mam z kryolanu, ma aj OF 20ku tusim, ale asi by som ho nepouzivala na kazdodennej baze, nakolko obsahuje alkohol...inak kryolan spolupracoval svojho casu aj so skindinavia - oni boli popredni a najkvalitnejsi vyrobcovia tychto sprejov...teraz uz nemam taky prehlad :) Jana

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne