pondelok 7. apríla 2014

Nivea - nové, voňavejšie telové mlieka do sprchy


 Priznám sa, že keď mi prišli nové Nivea telové mliečka do sprchy bola som jednak potešená a jednak prekvapená. Ja sama si Nivea telové mlieko do sprchy kupujem pravidelne asi každé tri mesiace a vôbec som si nevšimla, že by boli nové vône. U mňa na plnej čiare vyhralo modré na suchú pleť, ktoré je proste jednotkou, ktorá mi šetrí čas keď som už neskutočne unavená. Nosím si ho zo sebou aj keď prespávam niekde inde, už ho mám nachystané a preliate aj v malej tubičke. Ak si raz na túto vymoženosť zvyknete budete ju používať stále.  Nivea však prišla na trh s troma novými vôňami, ktoré nájdete v obchodoch a teraz je už len na Vás či zotrváte pri starej Niveáckej klasike, alebo vyskúšate niečo nové. Dnes Vám trochu pomôžem pri rozhodovaní nakoľko som dostala možnosť vyskúšať všetky tri a dve Vám dokonca dať do giveaway, ktorá trvá od včera tu:klik.
Ak sa ešte náhodou niekto z Vás nestretol s konceptom týchto telových mliek do sprchy, v krátkosti ide o to, že je to telové mlieko, pri ktorom nemusíte čakať kým Vám zaschne pretože ho používate v sprche. Postup je veľmi jednoduchý: umyjete sa v sprche klasicky sprchovým gélom či mydlom, ktoré umyjete. Na mokrú pokožku nanesiete toto Nivea telové mlieko do sprchy (poriadne na celé telo) a umyjete vodou. Telové mlieko nenahrádza sprchový gél nahrádza telové mlieko :) Potom sa už len utriete a voilá! Ste natreté bez potreby čakania kým mlieko zaschne!


Prvé telové mliečko je určené pre suchú pokožku a je s bambuckým maslom. Kým môjmu snúbencovi z týchto troch prišlo najobyčajnejšie u mňa jednoznačne víťazí. Mlieko má stredne-hustú konzistenciu a nanáša sa naozaj extrémne jednoducho. Čo na ňom zbožňujem je jeho vôňa! Je to prekrásna čistá Niveácka vôňa, ktorá však mne osobne pripomína vôňu čistého prádla. Je to jemná, čistá vôňa ideálna na dobré sny. Vôňa sama o sebe krásne ukľudňuje a upokojuje. Zohnať čisté vône nie je tak ľahké a toto je jednoznačné terno! Aj keď mám neskutočne rada klasické Niveácke vône toto je o level vyššie. Čo sa týka hydratácie moju extrémne suchú pokožku potrebujem s použitím tohto mlieka natierať každý deň. Aj keď som po umytí ,,nakrémovaná" druhý deň poobede už cítim na rukách mierne suchú pokožku a teším sa na večer, kedy ho zase použijem. Toto mlieko mi príde najmenej premasťujúce aj keď je určené na suchú pleť ja by som ho poradila jednoznačne skôr normálnej pokožke. 



Druhé mliečko poteší všetkých milovníkov sladkých vôní. Druhá vôňa, s ktorou prišla Nivea je s kakaovým maslom. Aj keď by ste si možno predstavili toto telové mlieko ako super sladké opak je pravdou. Mlieko síce vonia sladko ale skôr jemne nasládlo a s určitým nádychom kakaa. Mlieko s kakaovým maslom je už na dotyk hustejšie ako to prvé mlieko. Po umytí pokožka vonia krásne jemne, sladko čo ocení určite Vaša polovička. Mlieko je silne premasťujúce a pokožka je neskutočne hebká. Druhý deň sa nepotrebujem vôbec krémovať pretože pokožka je stále jemná, hebká (a dokonca aj lakte). Mlieko je síce určené na normálnu pokožku ale ja by som ho odporučila suchej pokožke. Je neskutočne hydratujúce a vážne skvele premastí.




Tretie mlieko je jednoznačne najvoňavejšie. Jeho vôňa je med a mlieko a v podstate je to taká ta klasická medová vôňa, ktorú poznáte z mnohých kozmetických výrobkov. Je krásne sladká a presne identická s mliekom, ktoré si večer prevaríte a pridáte do neho lyžičku medu na dobrý spánok. Vôňa sa šíri celým bytom a vy si len posrkávate tento dobrý nápoj. V prípade tohto mliečka sa vôňa šíri celým bytom rovnako, a potom ju budete cítiť ešte aj z Vášho pyžama a perín. Mlieko má síce najredšiu konzistenciu, ale hydratuje štandardne. Pokožka vydrží hydratovaná takmer do večera a večer je potrebné naniesť ho znova. Súhlasím so zaradením aj podľa mňa je určené pre normálnu pokožku. Ak máte radi silnejšie a výraznejšie sladké vône, toto bude určite Váš favorit.


Ak by som to mala zhrnúť mojím obľúbencom je jednoznačne to prvé telové mlieko s bambuckým maslom. Tá vôňa síce niekomu môže zdať obyčajná, ale mne príde ako neskutočne krásna, čistá vôňa, ideálna na uloženie do postele. Mlieko s kakaovým maslom má neskutočnú hydratáciu a udržať moju pokožku dva dni bez krémovania to je veru veľký výsledok! A nakoniec ak Vás láka pomerne silná a sladká vôňa a krémujete sa napríklad ráno, skúste med a mlieko, pretože tá vôňa Vás preberie a naladí pozitívne po zvyšok dňa. Výhoda je, že pokožka nie je po umytí mastná ani lepivá, takže ak sa sprchujete ráno je to fakt praktické, pretože ráno nemá nikto minúty nazvyš. 

A čo Vy? Prepadli ste ošiaľu telových mliek do sprchy? Všimli ste si tieto nové? Zúčastnili ste sa už giveaway? :))) ( minimálne na poslednú otázku musíte!!!! :)) odpovedať áno a ak nie tak šup šup! :)

24 komentárov:

  1. neprepadla, davam prednost klasickym telovym mliekam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja sa na ne teším na leto, keď je horúco, neznášam lepkavý pocit hneď po sprche, ale slniečkom pokúšaná koža si mlieko pýta...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím! Aj ja po nich siaham viac v lete ako v zime! Presne ako píšeš nie je nič horšie ako spotená a ešte aj lepkavá pokožka!

      Odstrániť
  3. Já osobně jsem vyzkoušela to modré v létě a byla jsem spokojená a to bílé mám doma :)) chci ale samozřejmě vyzkoušet všechny, tahle mánie mě doslova pohltila, nevím jak je někdo může nenávidět :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že? Ani ja to nechápem! Veď sú to taký pomocníci! Mám neskutočnú radosť, že pribudli nové vône!

      Odstrániť
  4. Nechápu, že jsem je ještě nevyzkoušela. Mléka vypadají skvěle a nejvíc mě láká asi to kakaové! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. za mňa určite nie, až taká lenivá nie som aby som sa nenatrela telovým mliekom :) okrem iného ako to šetrí čas keď sa musíš v podstate mydliť dva krát? Na cesty to chápem ale na bežné a dlhodobé používanie určite nie. Neurobí ti takú službu ako klasické telové mlieko..to je presne ako šampón a kondicionér v jednom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono to skôr šetrí čas v tom, že nemusíš čakať kým mlieko zaschne, lebo tu sa stačí utrieť uterákom a je to :) Ja ich používam najmä v noci keď som fakt strašne unavená, ale viem, že ak by som sa nenatrela nezaspala by som, lebo by ma všetko plo a ako píšeš na cesty :) to je vážne super! Ja by som to skôr prirovnala k odličovacím obrúskom :) Tie presne používam v tých istých prípadoch :)

      Odstrániť
  6. Ten prvy pojdem ovonat manzel ma rad vonu cisteho pradla tak to by sa nam pacilo obom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom ho určite obaja ovoňajte, je to krásna vôňa!

      Odstrániť
  7. som lenochod sice,ale co sa tyka tochto,tak sa normalne umyjem v sprche a potom si po utreti dam normalne prirodne telove mlieko bez parabenov,silikonov atd...kebyze je aj toto nejake prirodne,tak urcite po tom siahnem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa to chce pár rokov a onedlho tu bude aj prírodná alternatíva :)

      Odstrániť
  8. To s kakaovým maslom vyzerá úžasne:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. určite vyskúšam
    http://lenastyletips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Niveu mam moc rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. A maju ich aj v Tescu?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne