utorok 22. apríla 2014

Prírodný týždeň: Maska na vlasy pre milovníkov kvalitného zloženia




Pred  pár mesiacmi som mala na blogu tematický týždeň, kde som Vám ukazovala lacné výrobky, ktoré stoja za to. Tento týždeň som sa rozhodla urobiť tiež tematický, ale trochu inak. Nasledujúce dni Vám predstavím zopár prírodných výrobkov, ktoré potešia nielen kvalitou ale aj  zložením. Nenapadlo ma čím lepším začať tento prírodný týždeň ako naozaj skvostnou maskou na vlasy. Posledné mesiace som veľa písala o lacnejších výrobkoch na vlasy a veľa z Vás sa nepáčilo ich zloženie. Táto maska má zloženie, ktoré je priam na zjedenie takže teraz dúfam, poteším tú druhú časť mojich čitateľov. Tropic Isle Living je značka, ktorá vyrába samé úžasné veci na vlasy. Ak máte suché vlasy a potrpíte si na kvalitné výrobky niečo od nich by Vám určite nemalo na poličke chýbať.



Myslím si, že v prvom rade je celkom chybou nazvať tento produkt maskou. Je to totiž vlasová výživa, ktorá sa skladá z neskutočnej dvojky- čierneho ricínového jamajského oleja a bio panenského kokosového oleja. Obe zložky sú veľmi výživné a robia s vlasmi divy. Okrem toho, že vlasy do hĺbky hydratujú, vyživujú a majú ešte jednu skvelú a výnimočnú vlastnosť – starajú sa o pokožku hlavy. Jamajský čierny ricínový olej je známy pre svoje ozdravujúce účinky a pôsobí výborne na ekzém v oblasti vlasov, hydratuje lupinatú pokožku a ukľudňuje kožu na hlave, čo oceňujú ľudia, ktorí majú citlivú pokožku hlavy a majú stále potrebu si ju škrabať.
 


Vlasová výživa má veľmi pekné balenie a ešte krajšiu farbu a vôňu. Sýtožltá farba je na masky pomerne netradičná a určite zaujme nejedno oko. Maska na pohľad pôsobí síce tuho, ale keď sa jej chytíte je ako mastné cesto. Efekt cesta potvrdzuje ešte aj jeho olejnato-kokosová vôňa. Maska sa používa trochu inak ako môžete byť zvyknuté/ý. Kým pri iných maskách je celkom dobre vyhýbať sa korienkom a sústrediť masku do končekov tu to platí práve naopak. Masku používajte na mokré neumyté vlasy. Je dobré ju vmasírovať ku končekom a dopriať hlave trochu masáže. Následne ju rozmiestnite až ku končekom, kľudne vlasom doprajte aj trochu viac, veľa z produktu si totiž vlasy vpijú. Následne nechajte chvíľku pôsobiť a umyte vlasy bežným spôsobom.



Poviem Vám úprimne, že som sa prvýkrát bála, jednak, že ju vôbec neumyjem (maska je strašne mastná a ťažká) a že ak ju teda umyjem vlasy budem mať mastné ako po týždňovej chrípke. Podľa návodu som vlasy umyla šampónom (2x) a naniesla som ešte kondicionér. Mala som trochu zmiešané pocity, pretože som masku stále cítila na vlasoch, boli také, no, akoby ,mastné. Povedala som si, že vyfúkam a uvidím, prinajhoršom si ich umyjem znova. 
A teraz tá zaujímavá vec – ako som si vlasy fúkala (na môj obľúbený kulmofén) tak vlasy do seba vpíjali zvyškovú masku a po tom, čo som si ich úplne dosušila boli neskutočne pevné, objemné a také rovné, zdravé a silné. Vlasy boli prekrásne lesklé a hlavne naozaj veľmi pevné, ešte aj keď som si ich dala druhý deň do copu, bol taký pevný a pekný. 





Ten efekt bol naozaj perfektný a už teraz viem, že výživu budem určite používať v lete, pretože na suché vlasy od slnka bude jednoducho ako zázrak. Nafotila som Vám zloženie, ktoré určite ocení každý milovník kvalitných produktov. Masku zoženiete na www.bionatural.sk za cenu okolo 14 e. 

A čo Vy? Doprajete vlasom hĺbkovú výživu? Mali ste niekedy masku, po ktorej Vám ostali mastné vlasy?

18 komentárov:

  1. Ta mě dostala :) ! Hlavně ta konzistence a barva! Lahodí mému oku :) a podle toho co píšeš musí být opravdu váborná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maska zaujme hneď na pohľad a to nehovorím ešte o tom super efekte!

      Odstrániť
  2. Taky bych se trochu bála zda se z vlasů vymyje:/ Ale složení je krásné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. naozaj vymyje a ten pocit tých pevných vlasov potom je proste wow!

      Odstrániť
  3. Skvělá maska! Bála jsem se, že podle složení zůstane na vlasech, ale opravdu překvapila! :) Mě rozhodně zklamala maska od Latte, která stojí za nic. :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kallos má síce super masky (Latte som nemala ale napr. Keratin je veľmi dobrý) ale s takýmito maskami sa to nedá porovnávať. Kým výsledky Kallosu sú podľa mňa krátkodobé tejto masky je to výživa na plnej čiare, tie vlasy sú vážne zdravšie, lesklejšie a pevnejšie :)

      Odstrániť
  4. Zišlo by sa na moje zničené vlasy :) ale ako tá cena :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá cena naozaj nie je najnižšia :( odráža sa však na tom zložení :)

      Odstrániť
    2. Alebo skôr zloženie sa odráža v cene :D... Vyzerá veľmi dobre, také olejové na moju slamu na hlave sú super... Ale uspokojím sa aj s čistým kokosovým olejom :).

      Odstrániť
    3. alebo :) a ja som na tom rovnako :) ak chcem zo svojich slamovitých vlasov urobiť pekné klbko hebkosti potrebuje na tom poriadnu dávku olejov :) a toto veru pomáha :) Kokosák je síce tiež super, ale nejako som si zvykla dávať ho skôr na telo ako do vlasov :)

      Odstrániť
    4. ty a slama?!! :D ja si žehlím vlasy každý deň plus rok som používala nekvalitnú žehličku ktorá nemala nastaviteľnú teplotu,teraz som si kúpila žehličku ako máš ty :D ale tak dneska som videla jednu 25 ročnú slečnu ktorá bola na tom horšie :D

      Odstrániť
    5. Ja som dosť sebakritická a mojím idolom sú vlasy celebrít z časopisov :D ale inak mi vo všeobecnosti ľudia vlasy chvália tak by som asi mohla byť spokojnejšia :))

      Odstrániť
    6. hej hej, aj mojím idolom sú vlasy celebrít z časopisov, nič iné netolerujem! :D
      Kokosák som tiež používala najskôr len na telo, ale posledné mesiace som si už zvykla aj na vlasy a teda nemôžem si vynachváliť...

      Odstrániť
  5. Neviem či by táto maska bola vhodná práve pre mňa, keďže nemám suché vlasy, jedine tak končeky. Ale viem o jednej žienke, ktorej by mohla pomôcť, vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som sa nevedela rozhodnut medzi tymto a tym cistym ricinovym (sa mi zda ze taky je ten druhy balzam), dakujem za radu!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Presvedčila si ma :D Mám tú masku doma, akurát mi je ľúto, že tak veľa stojí, pretože zatiaľ som si ju dala dvakrát a už je polka kelímku preč, čiže asi by som potrebovala niekoľko balení, aby sa naplno prejavili výsledky, a to si nemôžem dovoliť :/ Majú v nej byť také drobné granulky (asi z toho vosku)? Či to je chyba a mám ju trochu nahriať, aby sa rozpustili? :D Okrem toho som si kúpila na vlasy aj čistý jamajský ricínový olej, s vlasmi zatiaľ nič mimoriadne neurobil, ale zato na pery je to hotový zázrak, doteraz som ich mala suché aj napriek tomu, že si ich denne patlem tým vajíčkom z Oriflame aj všelijakými inými balzamami, ale odkedy si ich na noc natieram tým olejom, sú zdravé a hebučké :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne