streda 23. apríla 2014

Prírodný týždeň: Miss prírodných výrobkov




Treba uznať, že tento výrobok je jednoznačne Miss prírodného týždňa. Nie, žeby tieto výrobky nevyzerali pekne, ale no povedzme si pravdu, pri prírodných produktoch idú niekedy obaly na úkor kvality. To je však v poriadku, radšej budem mať väčší podiel prírodných látok ako super blyšťavý obal. Soaphoria však stavila na osvedčenú kartu a všetky výrobky balí do krásnych sklenených akoby zaváraninových fľaší, ktoré nenechajú srdce žiadnej ženy chladné.

V prvom rade sklo- to je pre mňa známkou luxusného výrobku a kvality, pretože si môžem byť istá, že kým výrobok trčal niekde na sklade nepražilo na neho slnko a čiastočky nekvalitného plastu sa nedostávali do produktu. V druhom rade, všimnite si detail tej peknej mašličky, ktorá tomu dodáva podľa mňa taký hand-made nádych a mne sa neskutočne páči. Na koniec spomeniem už len prekrásny výber, úžasné vône a dokonalé zloženie. Isto si pamätáte moje nadšenie zo Soaphoria peelingu ( ktoré tu je stále, najradšej by som vyskúšala aj všetky ostatné, ale no krotím sa) a tento krát som vyskúšala ich telové suflé. Už len ten názov vo mne vzbudil záujem a proste musela som ho mať.


Telové suflé vyzerá neskutočne malo aj napriek tomu, že má 150ml. Vyzerá to ako nejaké baby balenie krému, ale nenechajte sa zmiasť, produkt je tam poriadne natlačený a je ho tam fakt dosť. Ja som si vybrala vôňu Ovocný sad, pretože stále síce podvedome siaham po čokoládových výrobkoch ale rada by som už prešla na ovocné verzie. Suflé má krásnu ružovkastú farbu a neskutočne vonia. Na prvé ovoňanie vonia ako lesné ovocie. Necítite nijaké špecifické ovocie skôr zmes. Keď sa však natrete podľa mňa ovocie prestanete úplne cítiť a suflé vonia ako narcisy s tulipánmi. Vážne neskutočne výrazná vôňa kvetov, ktorá je úplne výnimočná a vonia neskutočne dlho.


Konzistenia krému je pomerne zvláštna. So suflé nemá síce podľa mňa spoločné nič, skôr by som povedala že na pohľad vyzerá ako nejaká do tuha našľahaná pena. Ale zdanie klame, pretože keď sa krému chytíte je pomerne tuhý a pripomína nejaké tuhšie maslo (napr. bambucké). Používať ho teda treba akoby najprv trením prstov (čím zohrejete povrch a pôjde Vám vybrať ľahšie), keď si produkt nanesiete do rúk tak ho odporúčam rozotrieť v dlaniach a až tak nanášať na telo. Jednoducho si tak natriete celé telo a neminiete veľa produktu. Suflé je veľmi mastné a na tele zasychá asi 8 minút takže odporúčam len pre suchú pleť.  Zaručujem Vám, že Vám prevonia celú kúpeľňu, pyžamo a ešte aj celú posteľ, lebo tá vôňa je neskutočná. Pre tých, čo sa im horšie spí určite odporúčam levanduľovú vôňu, tá Vás uspí ako bábätko. 



Používanie tohto suflé je zážitok od prvého pohľadu po jeho vôňu. Je to naozaj netradičný výrobok, ktorý poteší Vás alebo niekoho ako darček. Zoženiete ho na www.biobeauty.sk za cenu 7 eúr. Ozaj minule som Vám písala ako mi došiel zabalený ten peeling, ako keby prevážali diamanty a dnes som Vám musela odfotiť ako došlo zabalené suflé :) 

A čo Vy? Máte radi výrobky balené v skle? Je pre Vás balenie dôležité? Skúšali ste niečo od Soaphorie? 

18 komentárov:

  1. Stare zname obal predava plati stale...mam rada vyrobky v skle tiez si myslim ze sklo dodava produktu kvalitu :) a toto "zavarane" sufle posobi naozaj rozkosne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite, že stale plati, aj keď v poslednej dobe sa učím v prípade prírodných výrobkov radšej pozerať na kvalitu ako obal. Aj keď niekedy to ide aj aj:) aj pekné aj mega kvalitné :)

      Odstrániť
  2. Nieže by som mala problémy so spánkom, ale levanduľovú verziu by som raz rada vyskúšala. Len treba minúť tie zásoby čo sa u mňa naskladali :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj je dobré míňať veci nech sa doma zbytočne nekopia :( bola by škoda vyhadzovať staré výrobky :(

      Odstrániť
  3. Najlepšie je to múmioidné zabalenie! :D Suflé určite v budúcnosti vyskúšam...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to balenie je úžasné:D ale produkty zabalené v skle, teda v sklenenom balení vždy vyzerajú tak vznešene :)
    POZÝVAM ŤA NA 1. JARNÚ GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To zloženie sa mi veľmi pozdáva, už len sa dočkať výplaty :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak snáď bude čo najskôr nech môžeš mať doma takúto lahôdku :)

      Odstrániť
  6. A já že je to sádlo. :D Suflé ale musí být super, moc ráda bych ho vyzkoušela! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to myslím, že ešte na žiadnom blogu nebolo :D recenzia na sádlo :)

      Odstrániť
  7. to vypadá super a úplně si teď představuju tu vůni !:D
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne