streda 30. apríla 2014

Spotrebované výrobky február/marec/apríl


Po dlhej dobe tu máme opäť spotrebované výrobky, za posledné mesiace a teším sa, že ich bolo konečne viac. Popravde by ich bolo ešte viac, ale veci, ktoré používam stále a míňajú sa mi (Essence better than gel nails lak na nechty, Mixa micelárka, Bioderma Sébium voda) tu nechcem fotiť opakovane, nech Vás neunudím k smrti. Tak tu máme veci, ktoré si pravidelne nekupujem a minuli sa. Ako dopadli?

1, Avon sypký tieň na oči Perfect Wear - pamätám si, ako o tomto tieni písala dievčina na nejakom blogu, že sa jej úplne rozpadol po pár týždňoch používania a tá baba bola strašne nahnevaná. Ja som sa jej celkom divila, lebo svoj tieň som mala doma roky a nič mu nebolo..Inšpirovala ma k tomu, aby som si ho opäť dala a keď som si ho išla dať celý aplikátor sa mi rozpadol na oku. Nielenže som bola celá špinavá, ale ešte mi aj kúsky z neho popadali do oka. Tak som si to asi zakliala, keď som sa divila, ako je možné, že jej došiel taký nevydarený výrobok. Škoda, lebo farba bola pekná, ale už by som si ho určite kvôli tomu nekúpila viackrát. Nekúpim znova!

2, Himalaya vuživujúci balzam na pery-  skvelý balzam na pery, ktorý nielenže krásne vonia ale aj krásne hydratuje. Minula som ho úplne celý, ešte som si aj spodok vydlabávala v noci špajgličkami. Jeho recenziu môžete nájsť tu: klik. Kúpim znovu!

3, Bioderma Atoderm balzam na pery- tento balzam som minula neskutočne rýchlo a sprevádzal ma celú zimu. Na vysušené pery a aj iné časti tela je to naozaj hotový zázrak. Krásne hydratuje, premasťuje a nemám mu vôbec čo vytknúť. Jeho recenziu môžete nájsť tu: klik.  Budúcu zimu kúpim znova!

4, Balea krém na ruky limitka- o tomto kréme som písala na blogu asi pred dvoma rokmi, pričom môj názor na neho prechádzal rôznymi štádiami. Najprv som bola z neho nadšená, krásne vôňa, hydratoval, mal pumpičku a bol lacný. Potom mi začal neuveriteľne liezť na nervy. Vôbec sa nemíňal, bol riedky ako voda, a chcela som používať iné krémy. Tento rok som si povedala, že už mi lezie na poličke a musím ho minúť. Najprv znechutene dokonca som sa musela premáhať a ako som ho používala denne, začala som ho mať rada. Teraz som síce rada, že som ho minula, ale ako sa poznám, nevylučujem, že si nejakú limitku nekúpim zase. Každopádne kvalita nie je nič moc, krém bol riedky, hydratoval asi na hodinu, ale fakt, že krásne voňal a balenie bolo praktické.  Možno kúpim zase!

5, Nivea Aqua Effect pre suchú pleť- strávil so mnou zimu a jednoznačne stále platí, že ak máte suchú pleť a nechcete do krémov veľa investovať odporúčam určite tento. Krém mal veľmi príjemnú konzistenciu, úžasne hydratovala  skvelo pracoval s make-upom. Celú recenziu nájdete tu:klik. Budúcu zimu kúpim znova!

6, The Body Shop krém na telo- mám taký pocit, že v nejakom článku som na tento krém už nadávala, a ak nie urobím to teraz. Krém som dostala ako darček, ktorý ma potešil, avšak podľa mňa určite nemá tú hodnotu. Krém mi konzistenciou pripomínal Balea telové mlieka za dve eurá a to veru nie je niečo, čo očakávate od krému za viac ako 8 eúr. Vôňa bola síce fajn, ale nič z čoho by som odpadávala. Kým telové masla z Body Shopu sú mňamka krémy sú nič moc. Nekúpim znova!

7, Avon Infinitize riasenka-  hovorí sa, že drahé špirály od tých lacných odlíšite mimo iného aj tak, že drahé vydržia veľmi dlho. V tom prípade sa Avon podobá na drahé špirály pretože mne vydržala viac ako pol roka pri používaní skoro každý deň. Neuveriteľné! Hneď ako si zvyknete na zvláštny aplikátor sa do riasenky zamilujete! Robí prekrásne riasy, stojí málo peňazí takže určite odporúčam. Ak by ste chceli vidieť aké riasy robí klik: tu. Kúpim znovu!

8, Yves Rocher krém na ruky-  aj keď nie som fanúšikom Yves Rocher treba im uznať, že krémy na ruky robiť vedia. Tento krém má síce nie príliš vábnu vôňu, ale neskutočne dobre hydratuje, rýchlo sa vsiaka a pocit hebkých a jemných rúk vydrží veľmi dlho. Jeho cena sa pohybuje okolo troch eúr, čo nie je najmenej, ale zase nie je to ani taká tragédia. Kúpim znovu!

9, Bielenda peeling z z čiernej olivy -  veď Vy viete, že Bielenda peeling to je moje! Vážne skvelý peeling, ktorý krásne vonia a hydratuje. Je najjmnejší zo všetkých Bielenda peelingov a ak doma nemáte aktuálne peeling, kľudne skúste tento. Celá recenzia je tu:klik. Kúpim znovu!

10, Nobilis Tilia bioaktívne sérum- to bol ale skvost pre pokožku! Rada som si dopriala takýto pôžitok aj keď v malom množstve. Sérum bolo veľmi príjemné a možno som od neho očakávala trochu viac ako v konečnom dôsledku splnilo. Pleť bola síce krásna, jemná a taká vláčna ale myslela som, že jazvyčky budú omnoho svetlejšie, čo neboli. Možno by som sa k nemu vrátila niekedy v budúcnosti opať z dôvodu väčšej hydratácie a dodaniu vitamínov, ale asi budem skôr hľadať niečo nové a ešte lepšie. Nekúpim znovu!

11, Dermacol dvojfázový odličovač- konečne posledný výrobok, čo?:) Túto zimu som kvôli slzivým očiam musela siahnuť po dvojfázovom odličovači, ktorý mi pekne pomohol s odličovaním vodeodolnej riasenky. Dermacol túto prácu zvládol na 1! Ak by som si niekedy v budúcnosti kúpila opäť vodeodolnú riasenku kúpila by som si ho kľudne znova. Celá recenzia tu:klik. Kúpim znovu!

Tak dnes to bolo vyčerpávajúcich 11 výrobkov a z toho len 3 by som si nekúpila znova. To je podľa mňa celkom dobrá bilancia :) Čo poviete?

Skúšali ste niektoré zo spomínaných výrobkov? Zhodneme sa?

  

10 komentárov:

  1. Šikula! Já mám spotřebováno tak pět výrobku, což se o tobě říct nedá. :D Super článek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa snažím ale keď vidím na niektorých blogoch aj 20 výrobkov tak na to veru nemám :)

      Odstrániť
  2. Docela mě láká ten krém na ruce od YR a odličovač od Dermacolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám úplne husté a dlhé mihalnice (ako muži) ale riasenka mi nevyhovuje :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš ako keď som pred pár dňami písala o výrobkoch, ktoré mi nesedia a písala som tam o Essence špirále pri ktorej som mala pocit, že si hádam oko vyplačem. A toľko ľudí ju zase malo rado :)

      Odstrániť
  4. Ten Balea krém na ruky mám teraz doma, používam už dlhšiu dobu a stále je ho tam dosť. Mne vyhovuje a som s ním spokojná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. On je veru ako nekončiaci krém :) za tie peniaze je to veeeeeľa krému :)

      Odstrániť
  5. V těchto produktů mám zkušenost jen s krémem na ruce od Balei a musím říct, že mi taktéž nevyhovuje. Mám takové jestě dva, jeden z nějaké cestovatelské limitky a jeden tuším s bambuckým máslem a co se týče výživy, tak je opravdu o ničem, až je všechny spotřebuju, rozhodně si je znova nepořídím, to si radši koupím Indulonu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-april-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No keby ja mám ukázať spotrebované výrobky za rok tak najviac tam asi bude telových mliek :D
    http://caramaryl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne