sobota 3. mája 2014

Čo kúpiť mamine k jej sviatku verzia II. pre plnú peňaženku


Doobeda som Vám predstavila pár klasických tipov na darčeky pre maminu, ktoré nestoja viac ako 5 eúr. Ale ak sú medzi nami takí, ktorí majú super roboty a zarábajú pekné peniažky rada inšpirujem aj tých niečím rovnako pekným, len možno o čosi drahším. Kozmetika je taký dvojaký darček- vždy dobrý, len sa na ňu môžete pozerať rozdielne. Buď ju má žena rada a keď jej ju kúpite urobíte jej neskutočnú radosť, ale sú tu aj také ženy, ktoré síce kozmetiku majú radi, ale nekupujú si ju, lebo je im za ňu lúto peňazí a radšej kúpia niečo do domácnosti alebo pre muža či deti. Tie však kozmetika poteší rovnako, lebo ju proste majú radi len si ju tak často nedoprajú. A pochopiteľne, sú aj ženy, ktoré kozmetiku radi nemajú - tak tie potom potešia asi viac tie kvety či čokoláda :) To, aký tip je Vaša mamina viete Vy najlepšie a ako som písala už predtým, je jedno čo a či jej niečo kúpite, ale nezabudnite jej vyznať lásku a dať aspoň pusu!


Aj keď nie som  nejaký extra fanúšik Hugo Boss parfémov je pravda, že tie posledné sú čoraz lepšie a lepšie. Minule som si na seba strekla Hugo Boss Femme a táto vôňa ma veľmi milo prekvapila. Je to krásna kvetinová vôňa za veľmi príjemnú cenu s veľmi dobrou výdržou. Povedala by som, že je to vôňa na každé ročné obdobie pre ženu v hocijakom veku. Vonia naozaj krásne a preto verím, že by každú maminu potešila.

Collistar Perfecta sérum proti vráskam by nemali chýbať na poličke žiadnej maminy. Collistar je rokmi overená kvalitná značka, ktorej sa bohužiaľ u nás nedostáva toľko pozornosti. Sérum je určené pre zrelú pleť a malo by pokožku krásne vyhladzovať a vypínať bez toho, aby ju zaťažovalo.


Maľuje sa Vaša mamina? Tak čo tak jej dopriať jednu luxusnú paletku očných tieňov, ktoré využije na každý deň? Paletka neutrálnych tieňov by nemala chýbať ani v jednej kabelke a navyše keď ide o Lancome, môžete si byť isté, že tiene budú nielen pekné ale aj kvalitné!


Posledná vec, ktorá je podľa mňa super darčekom je kvalitná vlasová kúra. Nielen maska, ale intenzívna kúru na viac použití, ktorá dodá vlasom hydratáciu a lesk. Neviem ako Vaše maminy ale moja mamina teda masky zanedbáva a som si istá, že takáto kúra by jej bodla!

A čo Vy? Idete tou lacnou či drahou cestou? Či nejaký stred?




6 komentárov:

  1. Presne ten Hugo Boss Femme som vybrala mamine keď som bola na leto vo Walese :-) a premýšľam, že malú 30ml verziu kúpim aj sebe :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej tak to som sa dobre strafila :) a zober aj sebe je to prekrásna vôňa :)

      Odstrániť
  2. Vůně mojí mamce udělá radost vždycky. :) Nebo se kolikrát řídím tím, co mi řekne, že by si přála. Aktuálně je to kabelka :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš super! Mne mamina nikdy nepovie, čo by ju potešilo takže musím vymýšľať. Ostáva mi dúfať, že sa dobre trafím :)

      Odstrániť
  3. Pche, jak pro maminu? To chci všechno pro sebe! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne