sobota 3. mája 2014

Čo kúpiť mamine na deň matiek časť I. verzia šetrná voči peňaženke



Mamina patrí medzi najdôležitejších ľudí v živote každého človeka a je pekné si ju niečím malým na deň matiek uctiť. Či je to obrázok, objatie, pekné slovo alebo niečo kúpené, je to jedno, podstatné je, aby to bolo z lásky.

Tento víkend som si pre Vás pripravila dva príspevky v ktorých Vám dám zopár tipov na to, čo by ste mohli kúpiť Vašej mamine a urobiť jej tým radosť. Dnešný príspevok je šetrný voči peňaženke a ukážem Vám starú, dobrú klasiku, ktorá ako darček nikdy neomrzí!


Ak má Vaša mamina rada sladké tak ju určite poteší nejaká dobrá bonboniéra alebo chutná čokoláda. Je to nenáročný darček, ktorý stíhate kľudne kúpiť aj večer deň vopred a ráno už len potešíte maminu. Skúste však popremýšľať čo má Vaša mamina naozaj rada a nesiahať po prvej bonboniére, ktorú uvidíte v stojane.
Inak viete aká je výhoda bonboniéry? Že ju pravdepodobne mamina otvorí a ponúkne aj Vám :)))))



Druhý darček, ktorý poteší sú kvety. Či už jedna ružička alebo gerberka alebo kytica tulipánov, kvety má väčšina žien rada. Aj keď reakciou na nich je zvyčajne zalszené oko šťastím majú jednu nevýhodu. Akú? Ak chcete dať mamine fakt krásne kvetiny je dobré kupovať ich v ten deň takže je treba si ráno privstať a zbehnúť na najbližší trh kde kúpite naozaj nejaký pekný kvietok!


Ak je Vaša mamina pragmatická duša tak jej môžete kúpiť nejaký krém. Krém na pleť používa 99% percent žien a v DM zoženiete naozaj lacné krémiky, ktoré však môžu byť veru celkom dobré a ešte aj pekne vyzerajú. Ak má Vaša mamina mastnú pokožku a nosí make-up môžem odporučiť tento Balea Teint Perfektion , pretože okrem toho, že naozaj pleť krásne odmastí pôsobí ako báza pod make-up t.j. vyhladzuje vrásky a póry. A viete, že nič čo má značku Balea fakt nie je drahé.

Ak je Váš rozpočet väčší ako 5 eúr tak tu pre Vás budem mať o pár hodín ďalší príspevok :)

A čo Vy? Viete čo kúpite mamine? Oslavuje sa u Vás tento sviatok?


12 komentárov:

  1. Ja kupujem mamine kvety tie ju vzdy potesia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já už mám připravený kosmetický balíček +k tomu přihodím kyti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moja mamina asi dostane nejakú peknú šatku z takka ktorú tak dlho ospevuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já dám mamce nějaké bonbóny, protože je má nejradši a asi nějaké hezké přání ve tvaru srdce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej to je krásne! A to prianie budeš vyrábať či kúpiš?

      Odstrániť
  5. U mě je to sázka na jistotu: knížka a tulipány :-) A nějaké přáníčko asi vyrobím.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já koupím asi mamči krém a tulipány. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja kupujem väčšinou niečo sladké, lebo do kozmetiky sa jej neviem trafiť a potom to musím používať ja. Takže aj tento rok to bude nejaká bomboniera alebo čokoláda.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne