utorok 27. mája 2014

Počuli ste o krémoch, ktoré sa používajú podľa počasia?




Ja donedávna veru nie, ale keď som ich našla na internete cítila som sa, ako keby som objavila Ameriku. Kto sleduje môj blog môže vidieť, že neustále riešim krémy podľa počasia, pretože moja pleť je proste rozmaznaná a keď sa jej neprispôsobím dá mi to pekne najavo. Čiže keď je chladno potrebujem hutné krémy (lebo inak sa mi začnú robiť šupinky od vetra a chladu), keď je teplo potrebujem séra alebo ultraľahké krémy (lebo mi začne pleť mastnieť a začnú sa mi robiť vyrážky). A keď som našla pred pár mesiacmi francúzsku značku bio kozmetiky Laboratoires de Biarritz a ich Meteologic skoro som odpadla. Oni vyrábajú vysokokvalitné bio krémy, ktoré sa používajú podľa počasia. No ja nemám slov, čo sa v tejto dobe nedá kúpiť! Takže všetky moje meniace sa krémy išli bokom a priestor som dala tomuto skvostu.
 


Slovo skvost som nepoužila len tak pre nič za nič, ale Meteologic vyrába nielen kvalitné ale aj prepracované a priam dizajnové výrobky. Krémy sa dajú kúpiť aj po jednom (ale potom mi celkom uchádza podstata striedať ich podľa počasia) takže ideálne je podľa mňa zvoliť celú sadu pleťovej starostlivosti. Sada nie je lacná, vychádza okolo 56 eúr na www.bior.sk pričom jeden krém sa teda pohybuje okolo 22 eúr, čo je zase štandardná cena kvalitných lekárenských či bio krémov.
 




Sada mi došla precízne zabalená, aby sa jej niečo nestalo a keď som ju rozbalila musela som si k nej sadnúť nech si užijem celý zážitok z tak luxusnej veci. Už z internetu som vedela ako krémy a celá sada vyzerá ale viete, naživo je to predsa len trochu iné. Sada došla zabalená v krásnej otváracej bielo-striebornej škatuli. Škatuľu som doteraz nevyhodila, je mi jej ľúto, je strašne pekná a vyzerá neskutočne luxusne (ako sa samotné krémiky). Škatuľa ukrývala dva krémy a sérum, ku ktorým sa dostanem o chvíľu. Každopádne krémy sú balené v kvalitnom pevnom skle s pumpičkou a na zrkadle vyzerajú ako skvost za stovky eur. Keď si vezmem, že niektoré drogériové krémy stoja okolo 15 eúr a ako vyzerajú toto je proste skvost.
 










Tak a teraz, že ako Meteologic funguje. Posnažím sa v skratke a výstižne aby tento článok zase nemal 1000slov. Meteologic sada sa skladá z dvoch krémov a séra. Ide o vysokohydratačné krémy, ktoré pomáhajú pokožke v akomkoľvek klimatickom prostredí. Krémy obsahujú kvalitné bio zložky, ktoré pleť chránia pred starnutím, vplyvmi prostredia, vyživujú, posilňujú a zároveň ju nechávajú dýchať a neupchávajú póry.






Hydratačný fluid je určený do veľkých teplôt alebo vysokej vlhkosti. Je to ideálny krém na jar, leto či na dovolenky. Krém je neskutočne ľahký má extrémne ľahkú konzistenciu, ktorá je mierne gélová. Krém sa vsiaka hneď a pokožku zanecháva matnú, hebkú a neskutočne jemnú. Je určený pre všetky typy pleti a používa sa ráno. Pokožka je po ňom naozaj neskutočne hebká a krém krásne vyrovnáva farby na pokožke. Všímam si, že pleť sa omnoho rýchlejšie regeneruje a je proste krajšia, vyhladenejšia.
 








Hydratačný krém sa používa v chladnom a suchom počasí, čiže je ideálny na jeseň, zimu, či jar. Krém má klasickú hustejšiu krémovú konzistenciu, ktorá je neskutočne príjemná a už po nakrémovaní cítite, ako sa pokožke uľaví a ako sa krém vpíja nastáva skvelý pocit hydratácie. Krém krásne pracuje s make-upom a pokožku necháva hladkú a hlavne neskutočne hydratovanú. Je tiež určený pre všetky typy pokožky a používa sa ráno.
 







Poslednou súčasťou bolo najdôležitejšie hydratačné podkladové sérum. Sérum má 50ml balenie a pripravuje pokožku na použitie krému a fluidu. Sérum sa používa vždy ako prvé. Nemusíte sa báť, sérum je veľmi riedke, takže hneď zaschne a môžete naniesť či už krém alebo fluid. Sérum sa používa aj ráno aj večer a slúži a zvýšenie efektivity daných dvoch krémov a na zvýšenú ochranu a hydratáciu. Večer ho kľudne môžete použiť pod Váš bežný krém, pracuje skvelo ako s Meteologic tak aj s inými značkami.
 






Výhoda týchto krémov spočíva v tom, že pleť neskutočne vyživujú a hydratujú. Môžete ich používať navzájom, čiže keď je jeden deň chladno dáte si krém a keď sa druhý deň oteplí dáte si sérum. Ak je Vaša pokožka menej citlivá, stačí ak si kúpite trebárs na leto ten fluid so sérom a budete mať o starostlivosť v lete postarané. Podstatné je však neobmedziť sa len na ten fluid, koncept Meteologic je postavený aj na tej zvýšenej starostlivosti so sérom, tak by som sa to nesnažila obísť. 

A čo Vy? Ako reaguje Vaša pokožka na zmeny tepla? Ako to riešite? Mali ste už doma nejaký bio výrobok? Poznali ste koncept krémov podľa počasia?

11 komentárov:

  1. Ja som teraz dlhšie vo Francúzsku, takže to pre mňa nie je žiadna novinka - šťastie je, že jeden tento krém tu vychádza okolo 12€, celá sada okolo 30€ :) určite si donesiem zásoby :) a okrem toho majú aj odličovač, dostala som ho ako darček k nákupu (inak nejakých 7€), je celkom fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow tak to sú aké ceny! To sa určite zásob poriadne! Och závidíím! neviem či viac to, že si vo Francúzsku alebo že to tam máš tak lacné :)

      Odstrániť
  2. Wawv tak tieto krémy vyzerajú naozaj luxusne :) ja mám prevažne pleť stále rovnakú takže tie krémy nemusím striedať a stále vyhľadávať iné a vhodné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja že kde si sa stratila :) už si mi tu chýbala :)

      Odstrániť
    2. Neboj vsetko ok, ale nejake vybavovacky ohladom zmeny zamestnania....ale uz som tu ;)

      Odstrániť
  3. mna laka len to serum myslis ze by fungovalo aj samotne s mojim beznym kremom?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ehja to popravde neviem :( ale ak by som si musela vybrať či sérum alebo ten krém, tak by som radšej zobrala aspoň samostatne ten krém. Ale ideálne by som počkala ešte jeden mesiac a došetrila si na sérum nech máš mega účinok :)

      Odstrániť
  4. moja plet na zmeny nereaguje :) mozno len tak na slnko :)

    fashion blog http://www.sheistheone.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. po jednom se prodávají asi když ti jeden dojde ne? ;) jink zajímavá myšlenka, ale mojí šílené pleti by to stejně nepomohlo =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej to je aký nápad! To mi ani nedošlo! Ale máš určite pravdu!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne