streda 4. júna 2014

Guy de On peeling pre každú pleť


Dnes tu mám pre Vás recenziu jedného peelingu, ktorý sa mi na poličke hreje už dobrý mesiac a robí mi veľmi príjemného spoločníka. Neviem či to bolo stresom zo školy, alebo tým, že sa oteplilo alebo tým, že som sa vytláčala a nemala som sa, moja pleť posledné týždne proste nebola nič moc a ja som sa tešila na každú stredu, kedy si dám peeling a urobím si akoby hrubú čiaru za minulým týždňom a budem sa o pleť starať krajšie. Veď viete - odličovať dôkladne (nie, že šup šup pol minúty preč, tampónik špinavý a Bianca ,,odlíčená"), nevytláčať sa, krém si poriadne premasírovať (nielen rýchlo napatlať sérum a potom na to hodiť krém).. Každopádne doteraz mi to nejako nevyšlo, ale teraz, keď už mám po štátniciach začínam nanovo a poriadne.


Guy De On textura peeling na tvár je peeling určený pre všetky vekové kategórie a všetky typy pleti. Vďaka antiseptickým látkam je super pre pleť, ktorú trápi akné a vďaka levanduľovému a rozmarínovému oleju pokožku nevysuší a bude sa z neho tešiť aj suchá pleť. Peeling má veľké 150ml balenie a neobsahuje parabény a formaldehydy. Čo však obsahuje je soľ z mŕtveho mora, ktorá má na pleť blahodárne účinky, pretože ju regeneruje a pomáha jej prirodzenej obnove. 


 Absolútne súhlasím s výrobcom a potvrdzujem jeho slová, že peeling je určený pre každého. Nie je ani príliš drsný ale ani príliš slabý takže je to taká zlatá stredná cesta. Má stredne hutnú konzistenciu, takže Vám nebude pretekať spomedzi prsty a nebudete ho zbytočne strácať vo vani. Stačí naniesť malé množstvo (to na ruke je veľa) a krúživými pohybmi pekne premasírovať tvár. Aj keď som bola v poslednej dobe kvôli učeniu mierny lajdák čo sa mojej starostlivosti týka, musím napísať, že peeling neodflakujem nikdy. Možno preto, že je to naozaj moja najobľúbenejšia kozmetická záležitosť a možno preto, že peelingovaniu naozaj verím, pretože rozdiely sú naozaj vždy vidieť a cítiť. Peeling má veľmi peknú vôňu, ktorá je príjemným spestrením, pretože peelingy bohužiaľ málokedy pekne voňajú.
Po umytí je pleť krásne hebká, akoby prečistená a pripravená na dávku kvalitného nočného krému!


Povedala by som, že tento peeling je super peeling pre celú rodinu, lebo bude sedieť aj Vám, aj Vašej mamine, alebo priateľovi alebo sestre, proste každému. O pokožku sa krásne stará a hneď po umytí je krásne vláčna a hebká. Zoženiete ho tu: http://www.guydeon.cz/cs/ tak ako aj ostatný Guy De On sortiment. 

A čo Vy? Máte aj Vy také obdobia kedy zanedbávate Vašu starostlivosť? Hneváte sa vtedy na seba?

16 komentárov:

  1. Peeling je pro mě oříšek, co se týče obličeje, protože se mi lehce podráždí tváře a pak je to au au. Ale jemnější jednou za čas použít mohu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och joj tak to je veru riadne nepríjemné. Ale existuje jeden mega peeling alebo skôr čistiaci gél s riasami od Dermacolu a ten je ako keby ťa peeling hladkal, budem o ňom písať asi ešte raz na blogu, lebo ho používam už asi 5 rokov a je to ten najjemnejší peeling na svete :)

      Odstrániť
  2. Peeling vypadá skvěle! :) Já je momentálně dost střídám, ale tento vypadá bezvadně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bianca daj nejaky clanok na statnicovy outfit, vlasy, makeup ked to uz mas uspesne za sebou a gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja používam peeling pravidelne...aj na tvár, aj na telo. Neviem si už bez neho predstaviť starostlivosť :).
    Pozývam ťa na GIVEAWAY na mojom blogu :)
    http://terezalovesmakeup.blogspot.sk/2014/06/giveaway-po-prvykrat.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já začala peeling používat jen proto, že jsem nerozuměla, co je napsáno na obalu a koupila si jej místo gelového odličovače:D A myslím si, že je super. Peeling občas použiji i na záda, jelikož i tam se mi občas udělá nějaká ta tečka a je to výborné. Ale jakožto člověk, co občas trpí na nějaké to akné, nemůžu peeling používat moc často, pač dost dráždí pleť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och tak v prvom momente by ma to naštvalo, že som si omylom kúpila niečo zlé,ale v podstate ti to ešte dopadlo dobre :)

      Odstrániť
  6. Ja mám rada výrobky z mŕtveho mora,ale o tejto značke počujem 1krát

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Peeling vypadá zaujímavo, ale ja mám ten problém, že mám nehorázne veľa čiernych bodiek. Tiež neviem či to bolo stresom z maturít a taktiež som katastrofálne zanedbala svoju pleť, ale teraz mi už ani peeling nepomôže tak som to spackala :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No teraz sa musíš pustiť do takéto kompletného procesu pleťovej očisty. Bolo by dobré keby si si zaobstarala veci buď z mŕtveho mora,alebo s neemom alebo ílom. Aj masku, aj peeling a nejakú kvalitnú čistiacu vodu. Ak si budeš dávať peeling ako aj masku 2x do týždňa nepochybujem, že sa ti dá pleť do poriadku :) žiadny strachy len treba sa začať starať!

      Odstrániť
  8. Ja keď som mala pred rokom štátnice, to si ma mala vidieť hihihi :D Pleť mdlá, doslova šedá, čierne kruhy pod očami, vyrážky... Presne poznám ten pocit odhodlania sa, že teraz to idem dať do poriadku :-) A mne hlavne pomohol kľudný spánok, slniečko a NO STRESS :D Uži si to Bianocka, stojí to za to, hlavne si to zaslúžime ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne