pondelok 9. júna 2014

Moje najobľúbenejšie výrobky od Macadamia Hair

Ešte keď som na začiatku roka porovnávala oleje k Macadamii som napísala, že je to značka, ktorú by som chcela používať keď raz budem veľká. Toto tvrdenie stále platí a čím vyskúšate viac výrobkov tým ich chcete viac. U niektorých výrobkov u mňa platí také zvláštne fungovanie - že napr. nepoužívam umelé mihalnice, lebo sa bojím, že ak by som ich raz použila vyzerala by som v nich tak super, že by som ich chcela používať stále. Macadamia je niečo obdobné, na ich stránky si až zakazujem chodiť, lebo keď vyskúšate nejaký výrobok ťažko sa Vám potom siaha po iných. Od Macadamie som zďaleka neskúšala všetko, ale z toho, čo som skúšala musím povedať, že tieto tri výrobky sú moje najobľúbenejšie a snažím sa ich mať doma aspoň v tých  najmenších verziách. 
Hĺbková regeneračná maska je podľa mňa čistý zázrak. Podstatné je, držať sa návodu a nechať masku pôsobiť tých sedem minút - práve po tom čase uvidíte hotové zázraky. Túto masku si šetrím a dávam si ju najmä vtedy keď si s vlasmi cez týždeň toho robím viac ako je znesiteľné (veľa žehlenia alebo točenia, tupírovanie) a po dovolenkách ( chlórová voda, slnko, more..). 100ml maska mi teda vydrží aj pol roka a verte mi, že z nej vždy dostanem úplne všetko. Maska krásne vonia, vyzerá ale hlavné je to, čo urobí s vlasmi. Po umytí a vyfúkaní sú vlasy neskutočne krásne, hebké, jemné, lesklé. Macadamia je salónová kozmetika a presne taký pocit Vám vyčarí na Vašich vlasov- ako keby boli upravené od kaderníčky. Vlasy proste vydržia rovné, hebké sú naozaj prekrásne, kým nevyskúšate neuveríte. Je to jednoznačne jedna z najlepších masiek aké som doma mala a vždy sa k nej budem určite s radosťou vracať.




Druhým skvelým výrobkom je No Tangle. Ide o sprej, ktorý pomáha rozčesávať vlasy a zároveň ich krásne uhladzuje a ošetruje. Neviem prečo, ale vždy keď si kulmujem vlasy keď si ich idem umyť a po umytí mám jednu veľkú guču. V poslednej dobe sa mi páčia také tie jemné vlny na širokú kulmu tak si kulmujem vlasy skoro každý druhý deň a ten boj pri umývaní! Och! Na to je aj moja diviačia kefa veru prikrátka. Veľmi dobre sa mi osvedčil práve No Tangle aj keď si to zase nepredstavujte, že ho nanesiete na vlasy a uzle sú preč, to nie. Ale rozčesávanie je určite ľahšie a hlavne to podľa mňa vlasy lepšie znášajú. Aj pri najväčšej trpezlivosti mi trvá vlasy rozčesať dobrých desať minút a bez použitia tohto spreja by boli potom také dolámané, suchšie..Okrem toho prípravok vlasy pekne obalí a potom sa mi nerobia uzle ani cez týždeň čo je vážne super!


Posledným obľúbeným výrobkom je samozrejme Macadamiácky olej, ktorý je čistý zázrak. Ako som písala na začiatku roka olej si dosť šetrím, lebo je to zlato v sklenenej nádobke. Olej dokonalo vonia, krásne vanilkovo-kokosovo a prevonia celé vlasy. Kľudne by som prijala v tejto vôni aj parfém, telové mlieko, či sprchový gél. Vlasom dodá neskutočný lesk a hydratáciu a krásne ich ošetrí. 30ml balenie mám už rok a pol takže aj keď to nie je lacný výrobok vydrží dlho.

Veľa sa na internete riešia ceny Macadamia výrobkov, ale ak ich chcete vyskúšať poradím Vám jedno- sledujte akcie. Na ich oficiálnej slovenskej stránke www.eshop.zahir.sk sa v pravidelných intervaloch konajú výpredaje kedy idú tie veci naozaj na úroveň drogériových a priemerne bývajú o 10-15 eúr lacnejšie. Takže sledujte ich stránku a keď budú super zľavy kupujte a skúšajte :)

A čo Vy a Macadamia? Skúšali ste niečo? Máte radi túto značku? Láka Vás niečo?


32 komentárov:

  1. Značka mě velice láká, ale ještě jsem od ní nic nezkoušela. Ale časem chci určitě vyzkoušet tu převelice vychvalovanou vlasovou masku, jen kdyby ty ceny nebyly tak vysoké. Přesto asi neodolám a jednou bude moje :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem ako u Vás v ČR ale u nás bývajú vážne často zľavy a vtedy sa to veľmi oplatí :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. raz za čas sa určite dajú a tá kvalita je proste top!

      Odstrániť
  3. Mám zkušenost s maskou na vlasy a je pravda, že je to to nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. Určitě si pořídím plné balení a mrknu i po jiných jejich produktech :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hrozně ráda bych od téhle značky něco vyzkoušela, ale ještě jsem se k tomu nějak nedostala. Momentálně mám doma několik kompletních sad na vlasy, takže Macadamia musí počkat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite je lepšie najprv domíňať veci čo sú doma :) tak sa aspoň nič nepokazí :)

      Odstrániť
  5. suhlasim so všetkym,čo si pisala,ja som mala stastie a kupila som si cestovny set za asi 16 eur.a už poctivo setrim na plne balenia,milujem kondicioner,olej a tu bezoplachovu starostlivost,moje topky :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tým som začínala aj ja :)) super cena a človek si môže všetko vyskúšať!!

      Odstrániť
  6. Mala som raz vzorku tej hlbkovo regeneracnej masky a bola som s vysledkom velmi spokojna, uvazujem nad celym balenim, tak uvidime :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si akurát objednala 250ml to bude zásoba aj na dva roky :))

      Odstrániť
  7. Vyskúšala som už dávnejšie masku (vzorku z Ladyboxu) a s hrivou mi spravila fakt divy! Chystám sa určite na plné balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru dobre urobili, že dali vzorku do Ladyboxu :) podľa mňa to veľa ľudí navnadilo :)

      Odstrániť
  8. Navnadila jsi mě...objednala jsem masku (500ml!! :D). Healing oil treatment jsem už měla a byl fantastický, tak doufám, že mi sedne i ta maska...proto jsem riskla velké balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to potom prosím odfoť na blog lebo neviem si predstaviť aká bude 500ml veľká :)) a verím, že sadne, je to naozaj naj naj naj maska!

      Odstrániť
  9. Na tú masku sa pozerám po rôznych blogoch už dlhiše, olejové prípravky sú predsa len na vlasy hotový zázrak. Zatiaľ som z tejto značky neskúšala nič, skôr som používala buď tie z drogérie alebo nejaké z profesionálnej starostlivosti ako Matrix či Kerastase.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Macadamia je práve podľa mňa cenovo (najmä keď je v akcii) niečo medzi drogériovou a práve tou kaderníckou. V zľavách vie ísť na naozaj super ceny :)

      Odstrániť
  10. I když jsou ceny poměrně vysoké, určitě bych chtěla něco zkusit. No a s těmi umělými řasami mě to pobavilo! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak toto musím oskúšať. idem sa teraz strihať na krátko ako má Kylie Jenner ale to len preto lebo mám veľmi zničené vlasy tak snáď potom mi to trochu pomôže

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och Kylie má teraz úžasné vlasy! Dávaš si aj také ombre?

      Odstrániť
  12. jee, že já na ten článek klikala.. tak krásně si produkty popsala - samozřejmě už si hledám, kde je koupit
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Taaak tie by sa mi naozaj zišli, najmä na rozčesávanie pri ktorom prežívam veľké trápenie!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Páni, toho jsem ještě neviděla, nemám s touto značkou žádný zkušenosti, ale i k poměrně vysokým ceným, to bude stát určitě za to :-)!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. To bych chtěla také vyzkoušet, makadamový olej je moc ceněný.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. tá maska vyzerá ako niečo, čo presne potrebujem... inak toto skúšanie poznám, ako keby si mi z duše hovorila(o;

    gomistories

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) och tú masku podľa mňa potrebuje každá žena, ktorá má nejaké trápenie s vláskami :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne