utorok 24. júna 2014

Och vy ste ale krásne!





V prvom rade musím napísať, že v mojom prípade neexistuje niečo také ako dostatok balzamov na pery nakoľko aj tak skoro vždy keď nejaký potrebujem neviem nijaký nájsť. Doma mám cez 40 kabeliek, ktoré si takmer denne obmieňam avšak nie vždy si pri obmieňaní prehľadám všetky vačky čiže to, že vyjdem z domu bez balzamu na pery je pre mňa nič netypické. Niekedy v zime som si vytvorila také miesto pri poličke na dverách, kam si mám vykladať balzamy, aby som sa vyhla práve takýmto udalostiam, ale nemusím Vám hádam ani písať, že to miesto skoro stále zíva prázdnotou. Balzamy však používam, kupujem a ako môžete vidieť v mojich empties aj pekne míňam. Viete ako sa však donútite mať v balzamoch ako taký poriadok? Musíte si kúpiť taký balzam, ktorý bude taký skvelý a taký krásny, že bez neho nebudete chcieť byť ani deň! Takéto obdobie práve teraz zažívam ja s týmito dvoma kráskami od svetoznámej značky Rose&Lips. 

Rose&Lips sú na svete už od roku 1892 a patria do výbavy filmových maskérov a kabeliek amerických celebrít. V prvom rade, kto by nechcel mať v kabelke takýto krásny balzam? A čo ešte potom keď zistíte, že ten balzam je nielenže krásny ale aj super funkčný? Ja som si od tejto značky zamilovala dva balzamy a povedala som si, že je načase Vám ich trochu predstaviť.

Výhoda Rose&Lips je, balzamy máte v dvoch verziách. Ak preferujete tubové môžete si vybrať tubu, ak máte radšej plechovkové vyberiete si plechovku. U mňa je to tak pol na pol. Pochopiteľne, že praktickejšia je tuba, ale zase krajšia je plechovka :)))


Brambleberry Rose je je balzam s neskutočne zvláštnou černicovou vôňou. Mňa vôňa černíc vracia k babke na záhradu, kde som ich kedysi jedla na kilá takže tento balzam je pre mňa proste mňamka. Okrem toho, že vonia po černiciach aby to nebola nuda pridaný je tam včelí vosk a vanilka. Balzam síce na pohľad vyzerá možno trochu tmavo, ale pravda je taká, že takmer vôbec nefarbí. Je neskutočne hydratačný a poriadne mastný, takže ho môžete použiť nielen na pery ale aj na iné suché časti tela. Mne sa páči, že pery vážne krásne premastí a ak si ho dám ráno na celé doobedie mám vystarané. Teraz mám celkom problém s kútikmi a neviem, či je to nejakými jeho regeneračnými vlastnosťami, ale tá úľava, keď si natriem pery je proste jedna báseň.  Čo ma prekvapilo je, že výrobca ho dokonca odporúča použiť aj ako parfém – stačí si ho naniesť na pulzujúce časti tela. To som síce neskúšala, ale keď sa trochu oteplí určite skúsim a dám vedieť. 


To, ako vyzerá balenie balzamu by bolo na jednu esej. Neskutočne krásne balenie a všimnite si tie prepracované detaily, kvetinky sú aj na boku po celej časti. Niekto by si bol možno povedal, že veď na bok sa nikto nepozerá ale my kozmetické fajnšmekerky :)) sa pozeráme všade! Inak aby som nezabudla, toto je asi prvé plechové balenie, ktoré ide neskutočne ľahko otvoriť. U veľa plechových balzamov som mala problém, že sa mi balenie akoby zaseklo a potom som musela prosiť ocina nech mi to nejako náradím otvorí - čo je naozaj praktické, keď ste vonku alebo niekde a štípu Vás pery. Tu ten problém nemám, balenie ide ľahko zatvoriť a otvoriť.











Ak sa mi černicový balzam páči a vonia mi, potom neviem ako mám vyjadriť svoje pocity k tomuto jahodovému nebu! Och ja mám tak rada jahody! Tento rok som ich zjedla už hádam 10kíl a stále ich nemám dosť! A tento balzam! To je úplné zosobnenie jahodového koláča vo vytláčacej tube. Tá vôňa je tak krásna, že ak by som si mala vybrať medzi jahodovým koláčom a týmto balzamom vyberiem si radšej tento balzam, pretože potešenie z neho bude dlhšie. Balzam si môžete vybrať či už v tubičkovej forme (ako mám ja) alebo plechovkovej, ale ja som hneď vedela, že ho budem chcieť mať stále pri sebe a preto som si vybrala tubičkovú formu. A toto je presne ten balzam, ktorý si každý večer poctivo vykladám aby som si ho nebodaj druhý deň nezabudla. To by bola hrôza! 


Balzam má taktiež veľmi pekné balenie, pripomína mi nejaký lekárenský výrobok z roku okolo 1900 (pričom niečo na tom asi bude nakoľko vynálezca tejto značky bol lekárnik). O vôni sa už ďalej rozpisovať nebudem, lebo si o mne budete myslieť, že som jahodový blázon, ale napíšem Vám, že aj pre tento balzam platí, že je takmer bezfarebný a perfektne hydratuje.




Tieto balzamy sú ideálnym spoločníkom pre každú ženu, ktorá od balzamu očakáva trochu viac a poteší sa pri každom pohľade na krásny obal. Cena plechovkových balení sa pohybuje na oficiálnej českej stránke http://www.roseandlips.cz/okolo 9 eúr/ 249 českých korún a tubičkových okolo 8 eúr/ 229 českých korún. Nakoľko vôbec nepochybujem, že nie som jediná zo Slovenska, kto má slabosť na pekné balzamy u nás ich zoženiete ešte jednoduchšie - buď cez stránku  http://www.aromatherapy.sk/balzamy-na-pery-rosebud-salve/ alebo cez ich kamennú predajňu, ktorú nájdete na ich stránke.
A čo Vy? Ako ste na tom s balzamami? Je Vám jedno ako vyzerajú hlavne nech sú funkčné? Alebo sa potešíte aj peknej vôni a peknému obalu?

18 komentárov:

  1. já se tady na tyhle balzámy chystám, slyším na ně jen chvalozpěvné ódy =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasny clanocek :) ja uz strasne dlho chcem velmi prevelmi Carmex :) len ta jeho dostupnost :/ uz aj priatel dostal nakazane nech ho hlada po EU lebo ja zan v nasich e-shopoch jednoducho 7e nedam...alebo si budem musiet pockat ked budem objednavat z Asosu tam ho maju za ako tak normal cenu. Balzamy si kupujem jedine tubove, nemam rada nic kde musim pchat prsty (ani kremy) dokonca aj hojivy zazrak si davam vatovou tycinkou...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Carmex som nasla v Madarsku, maju ho tam v Rosmannovi a dokonca aj v Tescu v Mosone.. predpokladam, ze aj v ostatnych... vychadza okolo troch eur, pripadne by som ti ho mohla niekedy nabuduce tam kupit (naposledy sme boli totiz vcera)

      gomistories

      Odstrániť
    2. No tak paráda :) verím, že sa nejako dohodnete k obojstrannej spokojnosti :)

      Odstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem takéto retro vecičky a obaly, sama vyrábam dekupážou a krakelovaním všelijaké dózičky, podložky,... etc :)
    No a plus keď je aj "vnútro" funkčné, je to radosť, však?

    Inak - založila som si blog a bola by som strašne rada, keby si aspoň jedným očkom nakukla :)
    http://www.bigeyemichelle.blogspot.sk/
    Ďakujem :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa strašne láka robenie takýchto vecí ale nemám na to popravde trpezlivosť ani fantáziu :( ale no mám na to celý život aby som sa to naučila :) tak snáď raz sa k tomu dokopem :)

      Odstrániť
  5. Ten balzám mám taky a je skvělý ! Vintage je prostě super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherný obal! Som rovnaký balzamofil ako ty a mám aj rovnaký problém, že takmer stále neviem žiadny nájsť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ach ach... nááádhera! Na tento balzam sa chystám už dlhoooo, len teraz mám menšiu balzamovú stopku, dôvod tu :) http://www.saveonbeautyblog.blogspot.sk/2014/06/balzamovy-special.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vyzeraju fakt krasne, najma ten jahodovy

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne