pondelok 2. júna 2014

Od Bianci pre teba


Síce tento príspevok publikujem v pondelok, ale píšem ho v nedeľu podvečer, najmä keď som si uvedomila, že mám tých najlepších čitateľov na svete. Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste mi pomohli vytvoriť to najlepšie hobby na svete. Keby nebolo Vás nemalo by zmysel tento blog písať, pretože by ho nikto nečítal a bola by to pravdepodobne strata energie. Ale za tie roky sa mi tu vytvorila dokonalá skupina čitateľov, chodí Vás tu denne viac ako 4000 a často keď vidím tie štatistiky je mi veru od šťastia do plaču, pretože to je neskutočný úspech a zadosť učinenie..
Prvá vec, ktorú každé ráno urobím ešte so zlepenými očami je rýchla kontrola blogu, videl už niekto príspevok? Páči sa niekomu?  A cez deň túto činnosť opakujem hádam každú hodinu a teším sa na moment, keď budem môcť každého z Vás odpísať. Som neskutočne rada za skupinu extra verných komentátorov a moja myseľ sa im tak prispôsobila, že keď vidím v Tescu v akcii masku na blond vlasy hovorím si, tá by sa hodila Niky, keď vidím novinky či akcie Alverde som nešťastná, že Romča nebýva v BA a nemôže super zľavy využiť - a to je len dvojica z ďalších mnoho, ktoré sem každý deň chodia a dajú si tú námahu, že mi napíšu vždy niečo, čo mi zdvihne náladu a zlepší deň.


Otázka mojich dnešných štátnic je kapitola sama o sebe-toľko pozitívnych komentárov, prianí, želaní, emailov, komentárov a správ nedostane podľa mňa ani premiér k narodeninám. Wow, ďakujem, Vy všetci ste mi dodali toľko sebavedomia, toľko odvahy a toľko nadšenia z toho, že tam dnes pôjdem a poobede Vám bude môcť napísať, že je to úspešne za mnou.

Ste tá najlepšia komunita, ktorá existuje a prinášate mi toľko radosti, že si to nedokážete ani predstaviť. Nakoľko Vy toľko robíte pre mňa, rozhodla som sa Vám to aspoň trochu oplatiť..Jedna z najčastejších požiadavok je to, že máte problém zosobniť sa s mojím blogom, pretože neviete, kto ho vlastne píše. Možno ste si posledné mesiace všimli, že sa snažím pridávať viac fotiek, ale verte, že nie je to ľahké ísť s kožou na trh :) ale rozhodla som sa postupne začať prispievať trochu viac seba, o sebe, aby ste aj Vy mohli nájsť kamarátku, ktorú som našla ja vo Vás. Veľmi rada by som začala aj s videami, ale tu je problém technického charakteru, bohužiaľ nemám potrebné prostriedky na začatie tak veľkej veci a som názoru, že keď už by som začala, tak nech je to poriadne. Ale ak máte návrh na kamerového sponzora šup s ním :)))

Takže ešte raz jedno veľké ďakujem a teším sa na každé ďalšie veľké momenty v mojom živote, ktoré budem môcť zdieľať s Vami, ste fakt tí najlepší čitatelia na svete!!!!

A ozaj, fotky sú z nedele, bola som sa pozrieť na Gastro festivale, ktorý ma neskutočne naštval, pretože zmenil koncept a usporiadatelia si začali pýtať 4 eurové vstupné, ktoré obsahovalo to, čo Food Festival ponúka zadarmo..Na sebe mám bundu zo Sheinside (http://www.sheinside.com), ktorú som racionálne uprednostnila pred šatami (ale ktovie, možno úspešné štátnice prinesú novú objednávku:)), sukňu a náhrdelník z H&M, kabelku Parfois a tričko NY.

Takže ešte raz ďakujem ste najlepší!!

A čo Vy? Ako ste strávili víkend? Je ešte niečo, čo by Vás potešilo na mojom blogu?

48 komentárov:

  1. ze veeelmi veelmi ti to pristane!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. + samozrejme vela stastia, a este som sa chcela opytat, velkosti zodpovedaju tym nasim, alebo su strihane take mensie? bundu mas ako šitu na mieru :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa sú menšie, ja si bežne kupujem veci S a toto je M a je veru úplne presne dobrá na centimeter. Kým som si ju objednala tak som sa precízne zmerala a objednávala podľa ich mier, takže ak sa zmeráš a vyberieš si podľa ich mier, čo tam majú popísané ku každej veľkosti mala by si sa trafiť :)

      Odstrániť
  3. Fíha, keď som uvidela fotku, som sa zľakla, že si takto šla na štátnice (niežeby ti to nepristalo, ale chápeš :D ). No možno keď sa ty odtajníš, sa aj my odanonymujeme! Teda ja napr. nemám účet na ničom, z čoho by sa dalo prihlásiť, ale snáď sa k tomu raz dopracujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeežiš to nie :) tam som mala také krásne puzdrové šaty :) to by nebola komisia moc nadšená :)) Tak ja budem pracovať na svojom odtajňovaní, dúfam, že budete spokojní :)

      Odstrániť
  4. Bianca, si kočka! :)
    a za mňa - len videá nie, ja radšej čítam :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi ďakujem a aj som rada, že píšeš, lebo aspoň nemusím byť smutná, že ich nerobím :)

      Odstrániť
  5. Super článok, a ako blogérka mám tiež takéto pocity ako ty! Je to radosť, keď vidíš, že tvoja práca ľudí baví. :) Na štátniciach ti budem držať prsty, nech to máš čím skôr za sebou a užívaš si leto! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a štátnice sa vydarili, takže si dobre držala palce :)

      Odstrániť
  6. Uplne ti to pristane na tych fotkach a ako pozeram tak su fotene pred mojim domom sranda :) byvas tu niekde v okoli?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krasny fotky, sekne Ti to. A takovy uspech si zaslouzis. A souhlasim se Zuzankou, ja take nerada videa.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobré vedieť :) aspoň nemusím byť smutná, že sa do nich nepúšťam :)

      Odstrániť
  8. Krásný outfit :) Akorát na mě by mohl být barevnější :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne fotky, sukňa je dokonalá! :-)

    Pozývam na Butterfly GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) poviem snúbencovi, že niekto pochválil fotky, určite sa poteší :)

      Odstrániť
  10. tá sukňa je kráááásna :3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Či ti to len pristane! Tá suknička či šaty je presne môj štýl a bundička mi je akási známa, mám pocit, že som čosi podobné kdesi videla a nevedela som od toho odtrhnúť oči. Inak teda ja určite privítam videá s otvorenou náručou, ale ten technický problém... úplne ťa chápem, mám rovnaký problém :D A vždy ma dojme ak ma niekto spomenie vo svojom príspevku, je to také milé... :)
    Ty si nás, tvojich čitateľov, vychválil do neba. No musím teraz povedať ja tebe, že podla mňa si jedna z najlepších blogeriek a preto sa sem radi vraciame. Popravde vždy keď vidím nový príspevok od teba (a ešte od Katky) tak naň hneď klikám a aj keď nekomentujem každý článok vedz že prečítam každý jeden! A myslím že nie len ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej tak to sa moc teším, že ti sedím nielen kozmeticky ale aj vkusovo :) a ešte raz ďakujem Romi za krásnu podporu!

      Odstrániť
  12. Krásny outfit, si neskutočná kočka :-) A prajem ti stále ďalších verných čitateľov, si skvelá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. wow....spadla mě čelist z toho jaká si nádherná!!!!

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  14. waw. Ty si pekná. Predstavovala som si Biancu trošku ako akneóznu obludku alebo niečo podobné, ale ty si krásna. No teda. Som trošku v šoku. Ale príjemné prekvapenie, že niekto kto ma taký príjemný blog, aj príjemne vyzerá :)
    Pekný outfit. Mohla by si ich pridávať viac.
    Ten začiatok si napísala veľmi pekne. Robím niečo podobné, až nato, že ja sa nepohybujem v takých číslach, ale aj to čo mám ma veľmi teší. Aj keď niekedy mám strach, že keď ma začne čítať viac ľudí čo potom? Lebo takto si píšem, tak lážo pláže pre seba, ale keď to bude čítať veľa ľudí, tak to už bude aj trochu zodpovednosť.
    Pekne napísaný článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDD úprimne si ma pobavila :)) ono to bol jeden z dôvodov, prečo som si založila blog, lebo mi vždy okolie chválilo, že ako sa pekne líčim, ako som vždy super upravená a všade naokolo som akási studnica kozmetických rád..tak som sa rozhodla začať s blogom, možno budú moje rady dobré aj niekomu inému..ale trochu som sa postupne začala obávať (najmä vďaka tomu, že Vám tu úprimne píšem, keď ma štvú vlasy, vyrážky, kruhy pod očami..) že tým, že sa často na seba viac sťažujem ako si lichotím :))) si niektorí ľudia začnú myslieť, omg Bianca bude zakomplexovaná obluda obklopená tonou vecí aby zo seba vyčarila človeka :D obklopená tonou vecí som, ale to bude skôr tým že neskutočne zbožňujem nakupovať, ale obluda to hádam nie :)) Tak som rada, že som tak urobila, lebo aj tvojím komentárom sa moje slová potvrdili :))) a každopádne ďakujem :) potešil ma :)))
      Ono je to veľká zodpovednosť, hlavne v tom, že píšem o kozmetike-to, že mne krém sadne absolútne neznamená, že sadne niekomu inému a bolo by mi strašne ľúto, ak by to bral niekto ako moju chybu.. z toho dôvodu som začala k vôňam pridávať hlavné zložky, a ku kozmetike zloženie, nech pridám ďalšie informácie, ktoré môžu ľuďom pomôcť. Ale sama vieš aj ty, že je to super pocit, a treba sa skôr pozerať len na to dobré. Myslím, že každá blog píšeme s tým najlepším umýslom a to potom čitatelia aj vidia :)

      Odstrániť
    2. Aj ja som chcela blogovať, tak trochu anonymne aspoň bez mojich fotiek, ale nakoniec som sa rozhodla, že je to úplne iné, keď človek sleduje niekoho blog a vie si ho predstaviť. Vie ako vyzerá. Je to podľa mňa také osobnejšie a také blogy sa hneď lepšie čítajú. Takže určite je nás viac, ktorý sme radi, že vieme ako vyzerá Bianca. Hneď sa nám bude lepšie čítať, teda aspoň mne :)
      S kozmetikou je to naozaj ťažký oriešok. Preto sa snažím sledovať ľudí, ktorý sú mi typovo najbližšie, ale skôr googlim recenzie a kozmetických blogov sledujem len pár a skôr pre to kto ich píše ako len kvôli kozmetike.
      Aj ja by som rada písala o kozmetike, ale ja som v nej ako v španielskej dedine. Páčiť sa mi páči, ale skôr sa vyznám v knihách ako kozmetike. Takže ja si píšem raz za čas ako sedela kozmetika mne. Také moje kozmetické poznámky. Nič vážne. Preto obdivujem baby, ktoré majú blogy o kozmetike také premakané, že tie nalákajú aj nekozmetických ľudí ako ja :)

      Odstrániť
  15. Aj ked som unavena ako kon (z mojej novej zlej prace) koment mi neda nenapisat. Si strasne sympaticka osobka a ja si vzdy rada poctivo precitam vsetko od teba :) vazim si tvoj nazor hoc by si zrecenzovala aj toaletak :D Ked ze je uz skoro noc a ty si uz odhalila vysledky tak obrovska GRATULACIA k tym Ackam :) som vedela ze na to mas a ani na chvilu som o tebe nezapochybovala ;) zostan taka skvela aka si a citatelov bude len pribudat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj moja ďakujem ti, za každý komentár, robíš mi každý deň neskutočnú radosť, ale to dúfam, že vieš :)

      Odstrániť
  16. Věř, že tolik čtenářů si zasloužíš. Blog máš skvělý a já se sem vracím moc ráda :) Jinak chválím outfit, je dokonalý. Tu bundičku bych hned brala. I s tou sukní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ahoj, aj mna strasne nahnevali s tym konceptom, ze si pytali 4 eura za vstup (hoci ok, dalo sa to kupit v predstihu za 2 eura a tym padom nemusime nic doplacat k tym poukazkam), ale co ak by som si nic nevybrala? to mame s priatelom 8 eur vyhodenych von oknom...

    gomistories

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani nevedela, že sa to dalo kúpiť skôr:( ale vieš čo, asi by som za to nedala ani tie dve eurá..No nevadí, víkend som si užila aj tak a budem sa tešiť na ďalší food festival, ten je aspoň zdarma :)

      Odstrániť
  18. Bianca, si supeeeer :) Strašne rada čítam Tvoj blog - pár vecí mi pribudli k tým haldam v kúpeľni a izbe :-) Uvazujem o tom založiť si svoj vlastný, ale ešte mi chýba recht :D Zatiaľ ma inšpiruješ Ty, plus pár iných SK blogov a neuveriteľne ma bavíš/te :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej ďakujem! takéto komentáre sú super, vždy neskutočne povzbudia! a ak ťa láka blogovanie tak neváhaj a začni veď za to nič nedáš!! Hlavne to ber ako hobby a uvidíš bude to super!!

      Odstrániť
  19. gratulujem ti k Ackam ;-)
    a co si vlastne vystudovala??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) absolútne nekozmetickú školu :)) politológiu :))

      Odstrániť
  20. Připomínáš mi trochu Terezu z myemptyjournal, jestli ten blog znáš. :-) Ale jsi jedna z mála primárně kosmetických bloggerek, který čítám a u který jsem si teda řekla: "Ty jo, fakt pěkná, upravená baba." Některý ty holky sice mají na rtech Diora, na nehtech Chanel, ale přitom vypadají jak šedý myši...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tereza je pekná baba tak to je potom pekné prirovnanie :) a ďakujem za krásny komentár, ono podľa mňa nie je nič horšie ako kozmetická blogerka, ktorá sa o seba nestará..Viem, že ma nikto nepozná a na ulici ani nezastaví, ale zaručujem ti, že ak by sa tak stalo na 99,9% budem vždy tip top :)) musím predsa robiť reklamu svojmu blogu :))

      Odstrániť
    2. Pro mě osobně je třeba líčení až takovou třešničkou na dortu. Důležitá je péče o pleť a jasně, tu asi nikdo na ulici nevidí a každá máme svoje problémy, který občas péčí nejdou zas tak snadno korigovat ani nejdou, to uznávám. Ale všimnu si na dívce spolehlivě, jestli jí oblečení padne, jestli ho má vůbec čisté, jestli přemýšlela u toho zrcadla, zda jí to sluší, zda se to hodí na ni a na danou příležitost, všimnu si upravených nehtů a vlasů (umýt vlasy, zapilovat nehty, odstranit zpola oloupaný lak, nemusíte nutně hýřit barvami a kreacemi)... Tyhle věci totiž nejsou o penězích a i s poměrně malým rozpočtem může být vidět, že jste pro sebe něco udělaly. Asi to bude znít dost zle, ale tak člověk si občas řekne, ok, vráží do sebe takové částky a tohle je teda výsledek? Myslím si, že tyhle věci člověk musí mít trošku v krvi, cit pro kombinace, barvy, vytříbený vkus, znát sebe sama, své nedostatky a přednosti. A značkou si to člověk nekoupí, kopec high-endové kosmetiky vám nezajistí takový ten "wow efekt", kdy okolí padá brada, jak vám to sluší. Navíc mám pocit, že některý holky trpí představou, že čím víc patlátek a čím víc značka, tím víc Adidas a určitě začnou nevyhnutelně vypadat jako ta vyžehlená krasavice z reklamy...

      Odstrániť
  21. Tý jo! Taky musím říct, že jsem si představovala, že vypadáš úplně jinak. :D Ale hrozně ti to sluší! Máš skvělý účes! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. No teda! Ta bundička je naprosto, naprosto dokonalá! Moc ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  23. mila bianca, vyzeras uchvatne a je priam hriech, ze so sebou nepostujes viac fotiek :P

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne