piatok 27. júna 2014

Silky Green Plus BB + Dodo = veľká láska




Určite sa všetci zhodneme, že ázijské BB krémy sú proste top. Každý, kto vyskúšal ázijský BB krém uzná, že tie naše sa na nich bohužiaľ vôbec nechytajú a tak otázkou jedine ostáva, keď ázijský BB krém, tak ktorý? Značiek aj recenzií je neúrekom a vybrať si je niekedy naozaj veľmi ťažké. Jedna z vecí, pre ktorú vyslovene zbožňujem ázijské BB krémy ja, je to, že mi sedia neskutočne farbou a krásne kryjú a vydržia. Výhodou ázijských BB krémov je podľa mňa to, že väčšina firiem ponúka testovacie miniatúrky na základe ktorých si vyskúšate za rozumnú cenu viacero a vyberiete si ľahko ten, ktorý Vám proste sedí najlepšie. Ja som na to išla trochu obdobne a potom, čo som pred pár mesiacmi vyskúšala v boxíku vzorku SKIN79 Silky Green Plus BB vedela som, že to bude môj letný víťaz. BB krém je vhodný aj pre citlivú pleť a je ideálny práve na leto, pretože v sebe obsahuje púder, ktorý pleť krásne zmatní počas celého dňa. A poznáte to určite aj Vy, niet nad make-upy, ktoré sa roztečú kým v lete dôjdete do roboty. Popravde, to aby držal celý deň a udržal pokožku nemastnú a nelepkavú bolo pre mňa najdôležitejšie, ale čo ma prekvapilo bolo, že BB krém navyše obsahuje výťažok z rastliny, ktorá sa volá medvedica lekárska, na základe ktorej pomáha odstraňovať pigmentové fľaky a iné nedokonalosti. Inak moje nepudrovacie snahy išli bokom a púder sa opäť vrátil na moju poličku ako bežná súčasť mojej maľovacej rutiny (paradoxne nie preto, že by som sa leskla, ale preto, že mám pocit, že mi začali rýchlo ,,miznúť“ líčka a zhoršila sa mi pleť). Inak to sa Vám musím pochváliť, pretože na poličke mi pribudol Dodo púder, čo je púder ázijských celebrít, ktorý zoženiete za super cenu (+- 8 eúr) na stránke http://bbkremy.sk/ . No a o týchto dvoch výrobkoch bude môj dnešný, pravdepodobne veľmi dlhý článok.




Aj keď Skin79 nie je môj prvý BB krém, ktorý mám doma, stále ma nechávajú v úžase ich dokonalé balenia. Dajte vedľa seba Garnier a toto a hneď pochopíte o čom hovorím. Tí Ázijci to proste vedia. Všetky Skin79 BB krémy sú proste krásne. Sú prepracované, majú krásne farby, pekné škatuľky a na poličke sú kráľovné či už medzi BB krémami alebo aj make-upmi. Konkrétne tento je krásnej žiarivej akoby hráškovej farby. Inak hneď ako som videla ešte len vzorku v boxe vedela som, že bude bojovať proti mastnote- to tá zelená akosi napovedá. Samotné balenie je teda klasické, pumpičkové. Čo sa týka farby je to akoby presne namiešané pre mňa. Krásna svetlá farba s ružovým podtónom, ktorý odstráni z pleti únavu a dodá jej krásny zjednotený tón. BB krém krásne kryje a v prípade, že by Vám jedna vrstva nestačila (ja mám len jednu) nie je problém vrstviť, toto ázijské BB krémy zvládajú na výbornú. Jedna vrstva krásne zakryje kruhy, vyrážky a všetko čo potrebujete. V prípade, že máte nedokonalostí viac môžete krém navrstviť alebo len naniesť lokálne na problémové partie. BB krém schne stredne rýchlo, má úplne akurát konzistenciu, nie je ani vodnatý ani hutný. Proste paráda! Uznajte sami:
 








Nevedela som, či to sem dať alebo nie, ale keď už sa vezieme na ázijskej vlne ukážem Vám aj púder, ktorý teraz používam. Ako som spomínala v úvode ide o celebritný púder, ktorý fičí v Ázii už viac ako desať rokov. Nájdete na neho kopec reklám, líčia sa ním celebrity a líčia ním celebritní vizážisti. Ide o Dodo 3W Clinic Powder t.j. sypký púder v nie a tak peknom balení ale za to so skvelým účinkom. Púder je transparentný a počas dňa neoxiduje, len krásne fixuje make-up a zmatňuje. Mne ho stačí použiť ráno a na celý deň mám vystarané či je vonku 25 ale 40 stupňov. Inak v balení sa nachádza ,,labutienka“ ale odporúčam púder radšej nanášať štetcom, pôsobí potom krajšie, ľahšie.
 





Dodo a Skin79 sú mojou letnou dvojkou, bez ktorej by sa nemohol môj deň začať. Táto kombinácia mi zaručuje, že mi make-up ostane krásny do večera a nemusím s ním už počas dňa nič robiť. A to chceme každá, nie?
A čo Vy? Skúšali ste ázijský BB krém? Ktorý je Váš obľúbený? Poznáte Dodo?

33 komentárov:

  1. Jeejda:) článok presne v čase, keď som si povedala, ze uz s makeupmi a bb prestanem experimentovat:) ale teraz znovu dilema juuj... Používam občas misshu perfect cover ale nie som si istá ci mi na pleť vplýva pozitivne... Obsahuje iba jeden silikon no mám pocit ze mi upchava pory, kdezto napr taky pravý makeup od MF ich ma ooovela viac a pleť mi nan reaguje super... Skin 79 by som rada skusila, len zase si nie som istá ciznovu experimentovat:) chcem sa spytat, nie je moc leskly efekt po naneseni? Mám rada preziareny efekt, ale tak s mierou... :) nie moc...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aa neoozorna som. Uz vidim ze obsahuje puder a zmatnuje. Je aj oteruodolny teda? :)

      Odstrániť
    2. Ako si napísala, on je skôr matný nakoľko je pre mastnú pleť a čo sa týka otierania drzí naozaj úžasne. Je to proste super výrobok, ostatne tak ako väčšina vecí od Skin79 :) aj sa bojíš skúšania tak skús nejaké tie malé vzorky, to máš potom istotu :)

      Odstrániť
  2. Mě BB mánie nijak nechytla. Ale tak 14 dnů zpátky jsem si ze zvědavosti (a taky jako něco lehkého na léto) koupila BB od Maybelline. Je docela fajn, ale chápu, že s těmi asijskými se to nedá srovnávat. Začínám uvažovat, že bych si časem nějaký kvalitní taky koupila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nie, ale na druhú stranu ak máš peknú pleť verím, že ti kľudne stačí aj ten z drogérky :)

      Odstrániť
  3. Tak ten pudr vidím prvně ale vypadá zajímavě. Jinak mám taky sypké transparentní pudry nejradši. A BB mám nejradši od Misshy, díky tomu, že mají tmavší odstíny se žlutým podtónem. Takový Perfect Cover. č 27 mi sedí báječně po většinu roku :)

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja zase hľadám úplný opak :) čo najsvetlejšie s ružovým podtónom :) ale ázijci vedia vyjsť každému po chuti :)

      Odstrániť
  4. Asi jsem se zamilovala a musím to mít! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wooow to vyzera super, no to zlozenie je akoby nekonecne! :) ... anyway, bianca alebo baby a co v lete na plazi ked chcete vyzerat super aj tak, ako to riesite? nejaky vodeodolny make up alebo teda tymto bb? vacsinou chodim ja nenalicena na plaz, ale viete, keby chcem niekoho očarit na beach party ;).... dikyy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja teda nie som z tých, ktorá by niekoho na pláži očarila :D ale! tento rok som sa to rozhodla trochu zmeniť a zaobstarala som si ten Dermacol tónovák s 50spf, ktorý neskutočne pekne pleť rozžiari a chráni. Kamošky ale používajú vodeodolnú špirálu a rôzne vodeodolné ceruzky a to niekedy aj celkom stačí. Tie otvoria a zvýraznia oči a človek hneď vyzerá lepšie :)

      Odstrániť
  6. Jo, s tím zeleným jsem ve vzorku byla taky spokojená. :) A o pudru jsem doteď neslyšela, takže díky za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten BB krém vyzerá skvele :) a o tom púdri som ešte nepočula, hmm ale dokopy je to super

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som aj googlila a mimo Ázie o ňom bolo celkom málo recenzií, čo ma potešilo aspoň nebudem ako opakovací papagáj :)

      Odstrániť
  8. Jé tahle recenze mi přišla jak na zavolanou, nad tím pudrem už dlouho přemýšlím a zrovna mi dochází ten, co mám, tak si ho asi pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten púder je fakt pecka! je veľký, úžasne matní a má super cenu :)

      Odstrániť
  9. mala som viacere bb kremy ale vzdy sa mi vyhadzu vyrazky. zatial nepouzivam ziadne a neviete mi poradit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a na aký tip pleti si BB krém kupuješ? Lebo aj tam je viac druhov, tento zelený je práve na mastnú pokožku, neupcháva póry a ešte aj bojuje proti pigmentácii.

      Odstrániť
  10. miluju SKIN79! Já se zamilovala do šnečí řady a moc po ní toužím a chci ve vzorečku ještě zkusit VIP řadu =) Pudr jsem tam nikde nezaregistrovala, budu muset napravit =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš ja som neskúšala slimáčiu sadu ale strašne ma láka :) tá bude asi moja ďalšia!

      Odstrániť
    2. je u mně recenze jen na vzorky, ale je =) Měla jsem jak BB tak i krém, tak koukni je tam štítek skin79 ;)

      Odstrániť
  11. Ten BB vyzerá veľmi dobre, asi sa po ňom obzriem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja strasne nemam rada BB kremy. podla mna to nie je ani poriadny krem ani mejkap :D ale to je moj osobny nazor. aj ked jeden mam, ale davam si ho iba ked idem sportovat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je celkom moj nazor na tie europske, ale podla mna tie azijske su viac menej identicke s make-upom akurat maju vyssie spf a super vyber farieb :)

      Odstrániť
  13. Uff to zloženie je take "neprívetivé k pleti", ze mam pocite, ze sa ti plet nepodakuje. Je v nom prilis vela chemikalii, co ti upchaju pory. Vizualny efekt na foto je sice fajn, ale za aku cenu :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nastastie s tymto nemam vobec problem, pri tychto vyrobkoch vsak treba urcite pocitat s tym, ze to teda nie je bio :) kazdemu to urcite sedi inak :)

      Odstrániť
  14. BB vypadá na fotce vážně dobře.. Řikáš,že se za něj můžeš zaručit,jo? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak to určite zrecenzuj! Už teraz som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja pouzivam uz rok od nich BB krem ale ten uplne nejasvetlejsi odtien a neviem si ho vynachvalit. tato znacka je top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. BB nejsou nic pro mě, ale ten pudr bych brala!! :3

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne