streda 18. júna 2014

To je on! Môj letný očný šampión!


Juj píšem to asi miliónty krát na blog ale nevadí, napíšem to aj miliónty prvý, ale očné krémy to je radosť vyberať! Nakoľko za rok miniem asi tak tri očné krémy vždy si dám veľmi dobre záležať na tom, ktorý bude ten ďalší. Neskutočne ma potešilo, keď sa mi môj predošlý očný krém minul asi pred mesiacom, pretože to bolo práve to najlepšie obdobie aby som prešla na nejaký ľahší, jemnejší krém, ktorý je vhodnejší na leto. Tento krát som nevyberala ani tak dlho, pretože keď som videla očný krém od Logony pre suchú a citlivú pleť s výťažkami ruže, aloe vera, očianky a goji hneď som vedela, že to je on, môj letný očný šampión.



Ide o bio krém s ružou a aloe a zoženiete ho spolu s iným Logona sortimentom na www.bior.sk Ak Vás zaujal, alebo zvažujete nad nákupom niečoho od Logony neváhala by som ani chvíľu, pretože na ich stránke aktuálne prebiehajú veľké Logona výpredaje, takže je možné, že kým dopíšem tento článok už ani nebude. Sama som si všimla, že veci idú ako huby po daždi, chcela som si objednať ešte šampón a kým mi došla výplata bol preč :(((
Tak či onak, gél má 15ml a jeho cena sa pohybuje okolo 15 eúr (zase záleží od stránky a od akcie), jeho úlohou je pokožku jednak ukľudňovať, hydratovať a pomáhať predchádzať vráskam. Ja sama som si na sebe všimla, že v lete zbožňujem prípravky s výťažkami ruže, žiadna iná zložka na mňa nepôsobí tak blahodárne ako ruža. Denne na seba striekam ružovú vodu, aktuálne používam ružový sprcháč a tento očný krém je príjemnou bodkou na záver. Ak raz zistíte, že Vám ruža robí dobre začnete ju vyhľadávať všade, je to ako závislosť.


Čo sa týka samotného výrobku, ako som už spomínala najsamlepší produkt na leto. Nejde vlastne ani o krém, ale je to gél na oči, ktorý očiam krásne uľaví a hydratuje ich. Má gélovú konzistenciu, ktorá zaručí, že produkt sa rýchlo vsiakne a k úľave dochádza hneď. Používa sa ráno a večer, alebo len večer, podľa toho ako Vám vyhovuje. Ja osobne som bola doteraz zvyknutá používať očné krémy len večer, ale tento gél sa vsiaka vážne rýchlejšie ako lusknete prstami čiže ho používam aj ráno. Vrásky zatiaľ našťastie nemám, ale proti opuchom bojuje statočne! Samozrejme nedá mi nespomenúť vôňu- gél vonia krásne, tak ako všetky produkty s ružou :) jemne ružovo!


Je zbytočné písať niečo viac, ak hľadáte ľahší krém/ gél na oči a máte ich citlivé toto je jednoznačne víťaz na 5 hviezdičiek :))

A čo Vy? Aký očný krém používate? Meníte krémy podľa obdobia? V lete gél v zime krém?

20 komentárov:

  1. já su asi divná, já na to oční okolí hold nic nepoužívá =D

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Bianca. A ako funguje na kruhy pod očami? Teda, ak nejaké máš, inak asi nemôžeš posúdiť. Tiež by sa zišlo niečo ľahšie teraz na leto :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Julka ja mám v poslednej dobe skôr ako kruhy ráno akoby vačky pod očami, proste sú také nepekné opuchnuté a na to mi pomáha naozaj super. Čo sa týka kruhov vyslovene že tmavších na to bol super Nip&Fab proti kruhom (mala som ho síce dávno, ale recenzia na neho je tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/ako-nipfab-vyliecilo-zombika.html)

      Odstrániť
  3. aktualne pouzivam botocell ocny krem z dermacolu, je sice pre 30+ ale chcela som ho vyskusat a je dobrý aj ako balzam na pery, aj ked na pery ho velmi nepouzivam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemam problem s tym ak je ocny krem aj pre starsiu plet, treba vyskusat co sedi..Raz som zdedila po mamine jeden La Roche krem tusim to bolo 40+ (bolo nam ho luto vyhodit lebo mamine nesedel) a uprimne bol to ten najlepsi krem aky som kedy mala..Plet po nom bola neskutocne krasna, svieza, mala uzasnu farbu a hlavne tak mi po nom mizli flaky na pleti ze doteraz nechapem.. :) takze hlavne, ze ti sedi :)

      Odstrániť
  4. Já oční krémy nepoužívám..i když dneska jsem zrovna měla kruhy pod očima..ale nechci si zbytečně zatěžovat pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslis ze to zatazuje? ved praveze to pomaha nie????

      Odstrániť
    2. tak ked mas 17 hlavne ziadny ani nepotrebujes :)

      Odstrániť
    3. Neviem koľko má Natty :) ale vo všeobecnosti sa očné gély odporúčajú od 21. Ale to je očný gél - ten ukľudňuje, pomáha proti opuchom. Proti prvým vráskam a ich predchádzaniu od 25/26 a protivráskové od 30 :) snáď som pomohla :)

      Odstrániť
  5. Ahojte baby, a nepoznate nieco, co bojuje proti vraskam, ale je to na mladsiu plet? Zachvilu mam 24rokov, ale som dost chuda a pokozku mam tym padom asi dost tenučku, a uz sa mi robia, asi je to aj tym ze sa dost smejem a mimikou, no napriek tomu ze na ne patlam vseliake ocne kremy (vyskusala som loreal triple action, dermacom zakladny eyes cream, balea gel roll on a aj body shop s vitaminom e, no ze by som videla nejaky rozdiel sa neda povedat, skor naopak, stale to je horsie :((( )... hold starnutie nezastavis, ale citim sa na to este moc mladaaa :((( minimalne to chcem hned zastavit :))) tento problem sa u mna zacal minuly rok po operacii oci, stale mam pocit ze oci mam suche unavene (vnutri) a asi to tym padom ide takto aj navonok, a uz neviem co s tym... pls. nemate nejake zarucene rady? diky moc...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš suché a unavené oči určite by som zbehla k očnej, tá ti dá kvapky na suché oči, pretože takto si ich zbytočne namáhaš. Čo sa týka tých vrások no bohužiaľ ako píšeš genetiku nezastavíš :( ja som mala spolužiačku, ktorá mala na strednej také vačky pod očami ako moja teta v 55..A ako proti tomu bojovať? No v prvom rade by som si niekde objednala masky na oči (také špeciálne akoby vankúšiky) a dávala by som si ich aspoň 2x za mesiac, čo sa týka krémov určite by som ich nanášala aspoň 2x denne pričom asi by som si kúpila odlišné - ráno taký s kovovou hlavičkou, nech okolie premasíruješ, rozprúdiš a rozjasníš a na večer nejaký hutnejší kvalitnejší. Teraz, že aký..hm to je otázka, či vôbec nejaký zaberá tak ako sa hovorí v reklamách..Ja vrásky našťastie nemám ale ak by som ich mala už v tvojom veku a skúšala toho veru dosť, išla by som do asi do drahšieho Vichy..Mamina si teraz nakúpila celú sadu ich krémov aj zo sérom a to počúvam denne ódy aké sú úžasné..Takže by som možno skúsila to sérum od nich. Nie je najlacnejšie, ale ak by pomohlo je to stále lacnejšie ako nejaký botox.. :)

      Odstrániť
  6. Dakujem Bianca za super odpoved, len tie kvapky, to ti je na dlho... Uz som par mala tiez, musis vzdy do 30dni spotrebovat, a stoja (take dobre) 11€, a ked to kvapkam v robote, vsetci po mne pozeraju jak na nejakeho simulanta, proste taky blby pocit vzdy, tak som s tym pretala... zato hladam nejaku inu cestu, cez tie kremiky, vankusiky som uz tiez skusala take gelove, pretoze som robievala 3D mihalnice, ale mozem povedat ze asi iba 2x tak nemozem posudit :) kazdopadne este raz diky za super odpoved, zacnem to nejako inac riesit, berem aj rozne vitaminy ale ono to je uz asi dozivotna zalezitost skrz tej operacie. ma to vela ludi + kedze cely den v robote za PC detto... ak by niekoho este nieco napadlo, dajte vediet, budem vdacna za vsetko, krasny dnik ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám teda jeden oční krém od Avonu a ani ten mi moc nesedí. Asi mám moc citlivé oči a jediné, co mé oči zklidní a hydratuje, je vazelína od Ziaji za 25,- korun. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ziaja má aj vazelínu? Tá firma je pre mňa plná prekvapení :)

      Odstrániť
    2. To vazne? To je super teda, pohladam a vyskusam aj ja :)

      Odstrániť
  8. Ja teraz používam očný krém od Eucerin- Hyaluron Filler, som s ním spokojná, pekne hydratuje očné okolie, ak nenájdem niečo iné čo by ma zaujalo asi si ho kúpim znova, ale dala si mi touto recenziou červíka do hlavy, tak budem uvažovať či nevyskúšam aj ja tento, mám rada prírodné produkty:) Predtým som používala očné krémy od Mary Kay, boli celkom fajn, len dosť drahé :(
    Pozývam ťa ku mne na blog na GA o balíček plný kozmetiky:)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od Mary Kay nemala ešte vôbec nič a nemám ani nikoho v okolí kto by nejako používal túto kozmetiku takže to neviem vôbec posúdiť :( ale Eucerin používa moja mamina z času na čas a je spokojná :)

      Odstrániť
  9. alkohol na druhom mieste v zlozeni? to ma okamzite "schladilo"...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne preto tam fotim aj to zloženie, nech každý presne vie o čo ide :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne