streda 23. júla 2014

Aha, tak takto nejako asi vyzerá NARS korektor




V poslednej dobe ako prerábame byt a začala som pracovať mám viac bezsenných nocí akoby si človek prial. Už som raz spomínala, že celé toto bytové zariaďovanie je pre mňa viac stres ako radosť a tak to potom aj vyzerá. V noci zaspávam s tým, či stolár linku dobre odmeral a či som urobila dobre výberom tých a tých farieb. Inak, v noci teda nezaspávam, ale skôr bdiem a dumám. A tak sa ráno budím nevyspatá a vyzerajúca ako zombík. Keď si k tomu pridám toto neskutočné teplo, vytvoriť ráno make-up, ktorý o mne povie – som odpočinutá, veselá a dobre som sa vyspala a navyše vydrží aspoň do 22.00, je skoro nadľudský výkon. Píšem len skoro, pretože s mojou domácou kozmetickou výbavou by bola hanba, keby som to nezvládla.




Pri mojich posledno- týždňových peripetiách som úplne došla na chuť očnému korektoru, ktorý mám doma už nejaký ten mesiac. Doteraz som v podstate stále používala môj Loreál a iné som ani nehľadala. Ale poznáte to, ako sa hovorí, že najväčšie poklady sa niekedy ukrývajú u Vás doma, len o nich nevieme. To je presne príklad tohto Missha The Style korektoru. Problém bol, že keď som ho vyskúšala prvýkrát skoro ma hodilo o zem, pretože bol pomerne hutný,  neskutočne krycí a žltý. Tak som ho odložila, povedala som si, ďalšia blbosť na poličke a neriešila som. A pred pár týždňami som pozerala nejaké tutoriály a videla som 99,99% percent báb používať Nars korektor. A ako som pozerala jedna video za druhým došlo mi, že veru aj ten Nars je ale hutný a ako krásne im funguje. Vtedy som si opäť spomenula na tento Missha korektor/ rozjasňovač a zobrala som ho na milosť. A veru je to tak! Korektoru stačí naozaj len minimálne množstvo, nanesiete ho pod oči, prstami rozotriete a zázrak sa môže konať. Korektor nielenže odstráni kruhy pod očami, ale krásne rozjasní čím vyzeráte naozaj lepšie a sviežejšie. Viete ako si Kim Kardashian zakrýva a rozjasňuje okolie pod očami? Tak toto je presne ideálny výrobok, pretože to krytie a rozjasnenie naozaj nemá chybu.  Okrem toho je na ňom super to, že nezalieza do vrások a vydrží celý deň. A potom niet divu keď mi povie kamoška ráno v autobuse, či som došla z dovolenky, že vyzerám odpočinuto. Ha! 










Ozaj, nemôžem  zabudnúť na jeho cenu, ktorá je úplne skvostná za taký jednak veľký a jednak super výrobok – na stránke http://bbkremy.sk/ ho nájdete za necelých 5€.






Nakoľko je to v podstate článok o tom, čo zo mňa robí posledné dni človeka nedá mi nespomenúť aj bázu pod make-up. Už dávnejšie som na blogu písala, že báza pod make-up je pre mňa v týchto dňoch úplná nevyhnutnosť ak chcem vyzerať super od rána do večera. Viem, že nie je bázu dobré používať denne, ale myslím si, že na terajších pár dní, keď sú teploty vonku 30+ je to vážne nevyhnutnosť. V poslednej dobe preferujem bázy bez pridaných rozjasňovačov a trblietok a na tej istej stránke som našla  Baviphat Goodbye Sebum primer, ktorej recenziu som Vám sľúbila už skoro pred mesiacom. Ide o ázijskú bázu, ktorá robí divy najmä s BB krémami, ktoré krásne fixuje a pomáha udržiavať ich vlastnosti celý deň. Báza je samozrejme skvelá aj pod make-up, tam niet nad čím pochybovať. Stačí jedna pumpička, ktorou pokryjete celú tvár. Bázu nanesiete prstami na denný krém a sústredíte sa obzvlášť na nos, bradu a čelo. Zbytok rovnomerne roznesiete na zvyšok tváre a počkáte asi pol minúty. Báza zanechá krásny hebký finish, a pokožka je na dotyk akoby pokrytá saténom. Ja osobne zbožňujem ten bázový pocit, kiež by bola pokožka stále taká hebká. Následne nanesiete make-up a už vidíte, ako zmizli póry a make-up sa lepšie nanáša. V lete Vám potom vydrží krásne a nerušene celý deň až do večera. Či sa potíte alebo nie, o make-up sa nemusíte starať ako je deň dlhý.






Tak to sú moje dve nevyhnutnosti vďaka ktorým sa cítim aj v lete a s málo spánkom super. A čo Vy? Aké sú tie Vaše? Aký korektor pod oči používate?

25 komentárov:

  1. Já používám korektor od Catrice Camouflage Cream, jediný mi drží fakt celý den jako přibitý a stojí pár korun. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten ma strašne láka len som niekde čítala, že sa hrozne rýchlo míňa - platí to?

      Odstrániť
  2. Podla fotiek vyzera korektor fakt dobre,...u mna by ale asi neuspel..tym,ze mam pod ocami milion vrasok vsetky hutnejsie korektory sa mi usadzaju do vrasok...takze sa zial musim uspokojit so slabim krytim tekutejsich korektorov:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Elka inak ja viem, že ty máš rada Gosh a Gosh má špeci bázu pod vrásky pod oči, keď tak vyskúšaj :)

      Odstrániť
  3. Korektor vypadá báječně, hodně mě zaujal. Myslím, že ho budu muset co nevidět vyzkoušet, takže moc díky za super tip :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dooost dobrý korektor, ten někdy vyzkouším!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já používám Catrice Camouflage Cream a jsem s ním moc spokojená, protože krásně zakryje i drží. Ale tento korektor vypadá taky moc dobře :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super, vypadá jako lesk na rty.:D Ještě jsem ho nikdy neviděla, ale až na něj narazím popřemýšlím o vyzkoušení :)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja používam momentálne korektor z môjho obľúbeného make-upu Dermacol Caviar Long Stay a ten je tiež celkom hutný. Neviem či ťa na to nahovorím (resp či sa necháš) no rada by som potom videla pár fotiek keď už bude bytíček hotový :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je tá vrschná vrstva s tým vrchnáčikom, že? Inak nie je ti moc hutný ten make-up Niky? A čo sa týka fotiek neviem či na blog ale tebe pošlem rada :)

      Odstrániť
    2. áno áno to je on :) je dosť hutný, no na moju mastnú pleť som lepší ešte nemala....už mám druhé balenie :) super super budem sa tešiť :) inak keby si potrebovala poradiť (náhodou) s nejakými farbami kľudne mi to hoď na fb :)

      Odstrániť
    3. akože myslela som tým že rada poradím kdyby neco :D

      Odstrániť
  8. O tejto značky korektoru som ešte nepočula, ja som zatiaľ verná Max Factoru, i keď by som sa dala nahovoriť aj na niečo iné.
    Čo sa týka bázy, už musím nejakú začať používať, a keďže používať makeup od vyššie uvedenej značky, rozmýšľala som aj nad bázou tejto istej značky. Nemáš s ňou nejaké skúsenosti ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala od Maxfactoru make-up s bázou dva v jednom, čiže to boli zabité dve muchy jednou ranou :) výborný make-up, vrelo odporúčam :)

      Odstrániť
  9. Viem, ktorý myslíš. Len ja momentálne kvôli letu používam iný a ten v sebe neobsahuje bázu.
    Okrem toho, ja veľmi nerada používam výrobky typu 2v1, zatiaľ sa mi neoplatili. I keď ten make-up od MF bol naozaj dobrý. Myslím, že sa volal Facefinity alebo tak nejak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nie to bol Ageless Elixir 2in1 :) Ja mám tiež radšej každý výrobok na zvlášť použitie ale tento make-up je naozaj výborný :)

      Odstrániť
  10. Supeeer, to za tú cenu musím určite vyskúšať... :) Ja používam Lumi Magique a je super... Keď chcem niečo hutnejsie, tak make up Dermacol cover zmiešam s novinkou - tekutým rozjasnovacom tiež o Dermacol a použijem ako korektor pod oči :) A Bianca, viem, že občas to nejde, ale zbytočne nestresuj, zdravie je omnoho dôležitejšie, ako farba kachličiek ;-) Viem o tom svoje ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma tiež Lumi Magique ten je výborný ale toto krytie je 5x tak silné :) Niekedy bohužiaľ treba aj to :( A ja viem, máš pravdu, len ono niekedy sa to ťažko praktizuje, ty sama vieš:)

      Odstrániť
    2. Tak Ti teda posielam kúsok pozitívnej energie, nech cez to všetko rýchlo rýchlo prebehnete a užívate si svoj spoločný domov :-) :-*

      Odstrániť
  11. Tak korektor je opravdu pecka! Doufám, že se mi poštěstí ho vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne