štvrtok 3. júla 2014

Áno áno, aj Nivea už má micelárku


Pred pár týždňami som Vám na FB písala, že som objavila ďalšiu novú micelárku. Uff tých už na trhu veru je! Najprv mi to prišlo trochu smiešne, že zrazu akoby sa mešec s micelárkami roztrhol ale keď sa nad tým zamyslím, je to vlastne dobré. Prečo? Pretože je tu naozaj veľký výber, to že sú micelárky z drogérie znamená, že cenovo to bude niekde inde ako v lekárni a z môjho pohľadu je micelárna voda omnoho kvalitnejší prípravok ako iné odličovače. Takže som vlastne rada, pretože mám na výber veľa dobrých výrobkov za super ceny a v prípade, že by mi niektorý z nich začal robiť zle, na výber mám 4 ďalšie. 

Nivea micelárna voda je určená pre citlivú pleť a jej úlohou je pleť pekne vyčistiť, redukovať začervenanie a pnutie. Micelárka má veľkosť 200ml, zoženiete ju v každej drogérii a jej cena sa pohybuje okolo 5 eúr. 


Samotné balenie je pekné, pôsobí úhľadne a čisto. Čo sa mi veľmi páči, je samotné dávkovanie. Micelárka tečie z dávkovača vo veľmi tenkom prúde a presne cieli tam, kam ju nasmerujete- t.j. nemáte zbytočné straty ak by tiekla vo veľkom prúde alebo špliechala kade- tade. Strašne ma hnevajú niektoré balenia, ktoré sú nepraktické a švrť produktom každý večer umývam umývadlo. Tu niečo také našťastie nehrozí. Ja osobne micelárku používam trochu netradične a len na dve veci: oči a umývanie prebytočnej masky. Celú tvár si micelárkou odličujem len na dovolenke, kedy mám pleť po celodennom slnení neskutočne napnutú, ale inak sa odličujem inými výrobkami. 
V podstate teda testujem vždy micelárku na tú najcitlivejšiu oblasť aká existuje- oči. Pred každým skúšaním mám trochu stresu, nakoľko štípanie očí (v prípade, že je produkt nanič) nepoteší nikoho. U Nivei som sa nebála, je to kvalitná značka, rokmi overená takže skôr som bola zvedavá ako dobre oči odlíči. 

Výsledok bol taký, aký som očakávala. Micelárka oči vôbec nedráždila a pôsobila na nich veľmi príjemne, ošetrujúco. Cítim v nej jemnulinkú kvetinovú vôňu, ktorá je veľmi príjemná a znásobuje pocit príjemného odlíčenia. Odličuje inak veľmi dobre- popasovala sa rýchlo s vodeodolnými linkami aj naozaj veľkým nánosom riasenky. 


Môj verdikt je teda jasný- máme tu ďalšiu vynikajúcu micelárku, ktorú jednoznačne môžem odporučiť. Micelárka v sebe spája dve nevyhnutné funkcie- odličuje šetrne a rýchlo a tým sa zaradila do mojich micelárkových top!

A čo Vy? Ktorej micelárke ste podľahli? Láka Vás skúšať všetky?

39 komentárov:

  1. Ma prekvapilo, že si dokázala ňou odstrániť vodeodolnú riasenku a oči celkovo, mne ich iba rozličilo a viac nedokázala. Mám tiež recenziu a práve na oči mám úplne iný názor :) ale inak mi tiež celkom vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je sila! Ja som nou odlicovala Gosh linku a to je teda tazky oriesok a isla dole raz dva :)

      Odstrániť
  2. Vsade same micelarky...Bioderma to teraz musi mat tazke...tuto od Nivei sa nechystam vyskusat nakolko mam doma Biodermu, Garnier, Loreal a Bourjois takze dost na dobre dlhy cas :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uprimne Niky mne je tiez luto Biodermy prisli s niecim co nikdo nemal a teraz to uz maju vsetci a este aj lacnejsie:( ale no tak to byva, vzdy je niekto prvy a potom skonci ako jeden medzi mnohymi :)

      Odstrániť
  3. Já mám zatím jako stálici Vichy a chystám se vyzkoušet Eucerin. Až všechno dopatlám zkusím možná Mixu a Nivea se mi taky líbí :)

    Short messages by Lucy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eucerin mate teraz tusim v nejakom casopise ako darcek zdarma :)

      Odstrániť
  4. Nezkoušela, ale láká mě :) Až mi dojde Bioderma, tak vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj aj ja tak skusam ;) dojde jedna a idem horlivo na druhu :)

      Odstrániť
  5. Tiež som ju testovala a v podstate so všetkým súhlasím až na tú vôňu, ja v nej necítim nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já s ní jsem spokojená, taktéž jsem psala nedávno recenzi. Jediné co mi na ní vadí je právě aplikátor, teče to prostě ve špatným směru a ne tam kam chci, tento mi právě vůbec nevyhovuje :)) Jinak je moc fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten aplikator to je podla mna strasne o stasti. Ja som mala raz mixu kde bol aplikator uplne super a dvakrat kde bol uplne priserny :( tak drzim palce nech mas nabuduce lepsi :)

      Odstrániť
  7. páči sa mi viac ako ta od biodermi splňa všetko:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taky mi zatím vyhovuje, snad v tom bude pokračovat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj presne! toho sa aj ja vždy bojím, že raz mi prestane vyhovovať niečo čo mám rada :)

      Odstrániť
  9. Nivea pletova kozmetika ma velmi nelaka, najviac spokojna som s Biodermou, ta mi najviac sadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bohužiaľ začala experimentovať s ostatnými pretože ma Bioderma strašne začala štípať :(

      Odstrániť
  10. Já mám svého favorita na odličování od Garnier a na čištění Eucerin micelárky. Ale jestli bude tahle na citlivé oči lepší jak Garnier, tak jdu do toho!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Garnier je tiež super, nemôžem povedať krivé slovo ani na jednu :)

      Odstrániť
  11. ja viem že je to asi blbá otázka,..ale dakujem za radu,- Micerálku možem použiť aj na odlíčenie očí ako píšeš, a aj na celú tvár? niečo ako tonikum ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ziadna otazka nie je blba! S micelarkou sa mozes uplne v pohode odlicit len ja tym ze mam sem tam vyrazky preferujem ine odlicovace na plet :) ale ak mas normalny, suchu, citlivu plet myslim, ze je to to prave orechove :)

      Odstrániť
  12. Tu budu muset rozhodně vyzkoušet!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To som nevedela :) super

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja som nie som micelarkova, obcas sa pytam, co na tom "vsetci" maju... ;) a nemyslim, ze prave tato od Nivey to zmeni ... ale tak kazdemu vyhovuje nieco ine ze ano.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné že hej aj keď som úprimne prekvapená, lebo ja si ani neviem predstaviť, že by som si oči odličovala niečím iným :) ak sa môžem opýtať, čo používaš na odličovanie očí?

      Odstrániť
  15. Doposiaľ som o micelárkach nepočula, takže dobre vedieť. Som o niečo múdrejšia. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Máš veľmi pekný blog.Držím palce v blogovaní...Budem rada,keby si si pozrela môj blog.Ďakujem♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ešte stále som nepochopila výhody micerálnych vôd oproti klasickým odličovacím mliekam. Mám doma micerálku od Loreal, ktorá mi vôbec nevyhovuje, je na citlivú pokožku, ale na tvári páli a to mi ju dokonca posunula sestra, lebo tá sa sťažovala na to isté. Ale už dlhé roky používam všetko od sprchovacích gélov až po krémy na tvár len od Nivea (dobra cena a kvalita), takže skúsim túto na citlivú pokožku, ale to je posledná šanca pre micerálne vody :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no je to primitívno jednoduché :) Niekomu viac vyhovuje odličovanie sa vodami, ja osobne by som nezniesla odličovať si oči mliekom... btw, je to micelárka, nie micerálka :)

      Odstrániť
    2. Ja som mala doma aj tú Loreal micelárku a ak budem raz zase robiť príspevok o príšerných produktoch má tam svoje miesto. Určite by som kvôli tomu micelárku nezavrhovala je to naozaj šikovná vec. Oči krásne citlivo odlíči, neštípe, nelepí a má super cenu. Len si bohužiaľ začala tou najhoršou :(

      Odstrániť
  18. Taky jsem si micelárky oblíbila, ale nepoužívám je jen na oči, ale i na celý obličej. Už si to bez nich ani nedokážu představit :D. Tu od nivei ještě nemám, ale někdy určitě vyzkouším :).

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne