piatok 18. júla 2014

Čo nosím v kabelke



 Dnes som sa rozhodla napísať príspevok, ktorý patrí na Vašich blogoch k mojím obľúbeným a to- čo nosím v kabelke. Uznávam, že to nebude asi také záživné ako keď vidíte niekde natočené video ale snáď si u Vás šplhnem ak pridám aj jednu svoju outfitovú fotku. Tak, poďme rovno na to!
V mojej kabelke nosím hrozne ale hrozne veľa vecí a ide mi vždy rameno odtrhnúť. Vždy sa snažím daný počet znížiť na nejaké minimum, ale nejde to. Pre potreby tohto článku Vám ukazujem reálne kabelku po tom, ako som došla dnes domov z práce a máte tu neupravenú reálnu verziu plnú mojich harabúrd:
 


Peňaženka musí byť! Túto som kúpila v jednom z tých bižutériových obchodov v Auparku ale úprimne už ani neviem v ktorom lebo všetky sú na jedno kopyto a strašne sa mi pletú. Inak peňaženka je celkom nepraktická- je veľká, ťažká a má neskutočne zlý priestor na bankovky. Kupovala som ju narýchlo potom čo sa mi moja pokazila a už som si na ňu nejako navykla. Aspoň, že má peknú farbu. Nevyhnutnosťou pre mňa sú aj dioptrie, nakoľko môj zrak do diaľky veru nie je nič moc! Včera mi aspoň pekne ladili k oblečeniu! Okrem týchto vecí musím mať vždy v kabelke voňavku, ktorú som si ráno dala, čo bola včera po dlhej dobe Gucci Rush.
 


Kapsička na malovátka- tú som prednedávnom ,,zdedila“ po mamine, ktorá si kúpila väčšiu. O tom, čo nosím  v kapsičke na malovátka som písala nie tak dávno. Moc sa toho nezmenilo, ale hneď ako dôjde k výraznejšej zmene máte tu príspevok. Do novej kapsičky sa mi nezmestí dezinfekčný gél, tak ho nosím len tak pohodený po kabelke. Nie je to moc praktické, ale lepšie, ako keby som ho nemala.


Kľúče a mobil sú dve dôležité veci ale nie príliš zaujímavé. Momentálne mám nový mobil HTC 610 a som v procese zvykania si na neho. Ak používate roky klávesnicové mobily je pre Vás plne dotykový displej celkom problém. No čo už, zvyknem si hádam nejako.
 




Po robote som išla na chvíľu na Magio Pláž tak som si brala so sebou opaľovák, ktorý je letnou Balea limitkou. Má prekrásnu letnú kokosovo vanilkovú vôňu, ktorá na Vás vydrží voňať aj hodiny po tom, čo ste sa opaľovali. So sebou nosím Spf 20, čo je úplne tak akurát na poobedné (skoro až večerné hodiny). Okrem toho som objavila úplne nové letné melónové Labello! Och to vonia! Labello limitky si nenechám žiadne leto ujsť a dokonca sa vždy kvôli nim zastavím pri mojich zahraničných potulkách v drogériách. Rok, čo rok objavujem nové vône, ktoré nemajú chybu! Výhodou týchto limitiek je to, že sú omnoho mastnejšie a majú v sebe lesk. Labello potom nie je len ,,obyčajný" balzam na pery ale pôsobí úplne ako lesk na pery!
 






A ozaj- predtým než som došla domov som išla na poštu, kde som si vybrala túto rozkošnú vec! Že cestovný štetec na púder! Inak super vec podľa mňa, neviem ako Vy ale ja mám všetky púdre bez štetcov takže ak si chcem púder naniesť počas dňa ide to celkom ťažko. Priložené hubičky zvyčajne hrozne upackajú make-up dokopy a púder potom vyzerá neprirodzene a toto je super riešenie. Štetec je pekne zabalený v zvlášť taštičke, ktorá ho ochráni pred špinou z kabelky a tak sa dá udržovať v čistote. Samozrejme, že ho treba pravidelne prať, aby bolo všetko tip top! Štetec som dostala zo stránky http://postovnezdarma.cz/, odkiaľ mi došiel veľmi rýchlo a super zabalený. Ako to riešite Vy počas dňa?
 



Na mojej prvej ,,outfitovej" fotke ste si mohli všimnúť slnečné okuliare, ktoré som dostala zo stránky http://www.letnyhit.sk/. Ide o klasické čierne pilotky, ktoré mi v mojej zbierke chýbali. Za 4,99 € je to naozaj pekný kúsok, ktorý sa hodí vyslovene k všetkému. Inak musím pochváliť stránku za ich super bezpečné balenie okuliarov, okrem toho, že dôjdu v tenkom látkovom púzdre sú obmotané takým penovým materiálom, aby sa im nič nestalo. Ak hľadáte lacné pilotky tu ich zaručene nájdete! Aby som doplnila aj ostatné časti môjho oblečenia - kabelka je Primark, sukňa MNG, tričko Stradivarius a topánky z  neznámeho obchodu z Milána.

Teraz mi napadlo, že som zabudla odfotiť svoj diár :( tak nabudúce! A čo Vy? Čo tam máte navyše? Prezraďte!

33 komentárov:

  1. Idem do roboty tak nestiham ale vecer ti napisem cely moj zoznam veci co nosim v kabelke ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja mám momentálne v kabelke:
      diár
      peňaženku
      kľúče
      okuliare (slnečné)
      okuliare (na čítanie)
      antiperspirant
      Alverde sprej melón-uhorka
      Dermacol púder (ten fixačný)
      nôž (nosím ho vždy)
      lieky na alergiu a inhalátor na astmu, ibalgin
      vreckovky
      balzam na pery VICHY
      dva lesky na pery
      sedem rúžov
      štikátko na nechty, pilník
      gumičky do vlasov
      pero
      usb
      hrebeň
      vlhčené obrúsky
      krém na ruky
      leukoplast na poranenia ako aj na otlaky
      slúchadlá na mobil
      a samozrejme žuvinky :) detské a zelené Orbitky sú moje TOP

      Odstrániť
    2. nieeee :d Niky prosím ťa to nosíš akú kabelku? To si fakt neviem predstaviť, to akej sa ti toto zmestí. Akože klobúk dole, všetko praktické veci a verím, že by som ich využila, ale asi by mi fakt vážne odpadlo rameno :)

      PS: Na Alverde sprej si ma nahovorila, už ho mám aj ja a je megaaa!!! :)

      Odstrániť
    3. Je super :) ale nestriekam ho priamo na seba lebo mam pocit ze lepi...tak ho nastriekam do vzduchu a prejdem cez :)

      Odstrániť
    4. ja ho striekam kade tade :))) hlavne, že je to svieže :))

      Odstrániť
    5. Nedá mi to musím reagovať :D Niky, sedem rúžov pobavilo! Len tak pre zaujímavosť som si išla spočítať rúže, ktoré mám v kabelke a napočítala som ich päť... Ale mávam ich aj viac :D A babule ten Alverde sprej ... ten je mňam!!

      Odstrániť
    6. :D baby vy ste šiši :) ja si každé ráno hodím do kabelky ten jeden, ktorý v ten deň použijem :) ale pozor na to, ja som majster na perá :) síce som ich neodfotila (kabelku som mala na sebe tretí krát, takže ešte nie je úplne v ,,provoze") ale bežne mávam aj 10 kusov :D

      Odstrániť
    7. jasne že ich mám oveľa viac ale sedem najpoužívanejších :) inak baby utekajte do 101jednotky môj dnešný úlovok Maybelline rúže jeden za 1,29 a druhý za 1,35 :D no nekúp to :D

      Odstrániť
    8. Oplatí sa len čo je pravda :D

      Odstrániť
  2. Mo moja, ešte furt máš v kabelke krásny poriadok (narozdiel odo mňa :D). Keď vidím antibakteriálny gél, tak som si spomenula, ako som ho raz v robote dolovala z kabelky, s obsahom vyliatym po celom dne kabelky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa do kabelky vylial pár krát jogurt (raňajky) a stále čakám na ten osudný deň, kedy kvôli môjmu nie úplne opatrnému zaobchádzaniu dôjdem o nejakú voňavku :) tekutiny v taške, veru nič moc :)

      Odstrániť
  3. Veľmi pekný článok:)
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Předně máš moc hezkou kabelku :) Nosím toho v kabelce tak nějak podobně jako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím velmi pochválit kabelku, je nádherná :)
    A koukám, že téměř všechny děvčata nosí v kabelce podobné věci :D

    Ketrin ~ Call me Ketrin blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj ja ju mám strašne rada, kiež by bol Primark aj v SR :)

      Odstrániť
  6. Cenu toho Balea opaľováku kokosovo vanilkového si náhodou nepamätáš? Milujem kokos :3 Inak krásna kabelka :) a ja si zase neviem predstaviť, že by som sa mala vrátiť späť ku klávesnicovému mobilu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je to náhodou SunDance? Myslím si, že si si ho zmýlila s Baleou :)

      Odstrániť
  7. kabelka je krásna :) ja nosím navyše aj žuvačky, leukoplast a slúchatká :) ja v lete aj fľašu vody.. doteraz som mala tiež klavesnicový mobil takže si zvykám aj ja na dotykovku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. žuvačky!! och tie som úplne zabudla a som na nich závislák :) stále som mala pocit, že mi tam niečo chýba, aspoň už viem čo :)

      Odstrániť
  8. Tyhle články přímo miluju! :D Moc ti to sluší na první fotce :) A jsem ráda, že nosí konečně některá z mých oblíbených blogerek brýle, připadal jsem si jako slepíš mezi váma :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherná kabelka, aj botyy :) zbožňujem tieto typy článokov

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Myslím že všetky tie veci sú nevyhnutné v kabelke ženy :) človek predsa nikdy nevie, ja občas so sebou nosím aj slúchadká, malú knihu, poznámkový blok, hrebeň, deodorant a veľa ostatných ktovie kedy využiteľných vecí Pridaj sa tiež a vyzvi svoje šťastie ! :3 viac na blogu http://janedemoon.blogspot.sk/2014/07/stastie-asi-by-som-mohla-polemizovat.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak presne, niekedy tam mám všetko čo si napísala a ešte aj viac :)

      Odstrániť
  11. Na bazaru jsem koupila Lancome tvářenku a slečna mi k němu dala zašupovací štětec ze sephory, ale já šminky přes den nenosím, takže mi tady leží ladem =)
    Jinak toho moc nemáš... to já tahám cihly =D Kabelka je krásná!

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je jaké dobré! tomu sa hovorí výhodná kúpa! a konečne si späť :)

      Odstrániť
  12. Zoznam mojich kabelkových nevyhnutností by bol taaaak dlhý, že taký priestor tu nie je. A tomu zodpovedá aj veľkosť kabelky. Zásadne THE BIG. A to mám ešte vždy niečo bokom - najčastejšie jedlo desiatu do práce a pod.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne