pondelok 14. júla 2014

Giordani Jewel luxus do 10 €




Teraz rozmýšľam nad čím, či som vlastne už niekedy mala nejaký Oriflame rúž. Hmmm..A veru mala! Ale to bolo ešte strašne dávno, keď som ešte robila Oriflame Lady boli raz rúže za jedno euro tak som si zobrala jeden (lebo rúže som vtedy ešte nenosila, dnes byť rúže za jedno euro beriem všetky v každej farbe: D Tak či onak musím napísať, že z Oriflame rúžmi nemám až také veľké skúsenosti a preto som sa neskutočne tešila, keď mi zo stránky http://www.orif24.cz/ poslali tento prekrásny Giordani Gold Jewel rúž v odtieni Cerise Pink. Ak si pozriete Oriflame fóra na internete uvidíte hádam samé pozitívne recenzie na túto nádheru a Vám rovno napíšem, že zo všetkým súhlasím, lebo je to proste pecka! Prečo?





V prvom rade balenie! Keď rúž videla na mojom stole položený mamina povedala, ty si si kúpila Guerlain rúž? A ja že mami nie, to je Oriflame :D Ten rúž vyzerá tak luxusne, že to hádam ani nie je možné. Niekedy Vám môžem nafotiť moju zbierku rúžov, tento tam stojí ako taká pyšná princezná. Zlaté balenie je proste dokonalé a tlieskam Oriflamu!





V druhom rade farba a konzistencia! Ja som si vybrala odtieň Cerise Pink, čo je krásna akoby ružovo červená. Naozaj prekrásna celoročná farba, ktorá sa neskutočne hodí svetlej pokožke. Farba sa dá krásne vrstviť, takže ak nechcete super tmavú a výraznú dajte si jednu vrstvu a získate na perách krásny, akoby čerešňový nádych. Rúž má super konzistenciu, je akoby balzam na pery a priam sa po perách kĺže. Nezaliezava do vrások, krásne hydratuje a nevysušuje. Je to jeden z najlepších rúžov aké mám doma a už mám vybratú aj ďalšiu farbu, ktorú chcem!






Cenovo sa podľa katalógu pohybuje okolo 10 € ale poznáte to- raz aj nižšie alebo vyššie. Za mňa je to balenie roka a rúž hodnotím na jednotku s 10*! Ak nemáte baby v česku po ruke nejakú Oriflame Lady odporúčam stránku http://www.orif24.cz/
A čo Vy? Videli ste ho? Čo na neho poviete páči sa Vám? Máte radšej jednoduché alebo takéto vyšperkované obaly?

19 komentárov:

  1. Je krásná! Koukám na ně už dlouho, ale ceny se mi nelíbí :) Jinak edice Giordani Gold je většinou povedená ve všem. Mám řasenku a lak na nehty a obojí super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho videla aj podstatne lacnejší ale nechcem tu lákať na akciu, ktorá by sa už nemusela objaviť :) treba sledovať katalóg :)

      Odstrániť
  2. Ešte som ho nemala, ale súhlasím, že Giordani má väčšinou všetko super. Je to taký top strop od Oriflame. Ja mám také luxus balenia veľmi rada, jednoznačne kupujem aj očami. Podobné zlaté skvosty má Yves Saint Laurent a veruže niekoľko rúžov som ukoristila.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hmmmm, boží odstín, vypadá na Tobě skvěle a jde i vidět, ta super konzistence! Děkuji za tip:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny tieň, Giordani Gold je dobrá značka, mala som od nej sprchový gél aj telové mlieko a to bola neskutočná vôňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Užasný odstín!:) rtěnka vypadá opravdu krásně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásna farba, veruže som po ňom pokukovala v najnovšom Oriflame katalógu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rúž i jeho balenie sú nádherné:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bože toto je nádherná vec!! Rúže od Oriflamu Giordani Gold boli vždy (podľa mňa) niečo z troška iného súdka. Aj lepšie pigmentované, aj lepšia kvalita... No ale ten čo máš na perách fantastický!!! Musím kuknúť katalóg alebo ako ty vravíš mrknem na stránku. Myslím že by som si vedela vybrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa celkovo GG veci sú úplne iná kategória dekoratívky :) určite sa mrkni farieb je veru dosť!

      Odstrániť
  9. Fuuuha tak to by som od Oriflame nečakala :) veľmi pekné ♥

    theresahoran1d@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne