piatok 25. júla 2014

Historicky najväčšie empties máj/jún/júl


Vitajte pri mojom historicky najväčšom zhrnutí spotrebovaných výrobkov! Posledné mesiace som si vstúpila do svedomia a začínam sa poriadne zbavovať starých zásob tak to potom vyzerá takto! Tak ideme rovno na to:

1, Ryor peeling - jeden  najlepších jemných peelingov, aké som kedy mala. Po jeho znovuobjavení som ho používala neustále a nedám na neho dopustiť! Kúpim zase!

2, Dermacol Vampire špirála- recenziu nájdete tu:klik. Moja prvá skúsenosť s Dermacol riasenkou dopadla super a som odhodlaná skúšať ďalšie! Špirála mi vydržala asi 2,5 mesiaca, čo je celkom slušné a robila naozaj krásne riasy! Kúpim znovu!

3, Voňavky - Britney Spears Fantasy, Van Cleef Feerie a Calvin Klein Eternity. Aj napriek tomu, že boli všetky voňavky mega super a niektoré z nich som mala opakovane na svete je kopec voňaviek, ktoré by som chcela vyskúšať. Všetky tri Vám určite odporúčam  ale ja sa idem opäť posunúť niekam ďalej a Nekúpim si ich už znovu!

4, La Roche-Posay Physiologique fyziologický odličovač očí - aj keď si myslíte (možno), že píšem o všetkom čo si kúpim alebo vyskúšam opak je pravdou. Neskutočne veľa výrobkov, ktoré si kúpim alebo dostanem stoja za nič ale nechcem aby bol pomer zlých a dobrých výrobkov na blogu 1:1 tak sa snažím skôr vyberať len tie výrobky, ktoré sa naozaj oplatia. Negatívne veci roznášajú negatívne emócie a nakoľko sa snažím blog viesť v pozitívnom smere venujem sa skôr tým dobrým veciam. Empties sú potom priestorom aj pre spomenutie tých zlých vecí a takým príkladom je aj tento odličovač. Za 125ml odličovač som dala 13 eúr a bolo čisté utrpenie minúť ho. S La Roche nemám toľko skúseností ale po tejto kúpe sa veľmi dlho do ďalšej ani hrnúť nebudem. Odličovač mal problém všetko odlíčiť a tak mi odličovanie očí zabralo vždy v priemere 5 minút, čo je fakt dosť. Nekúpim znova!

5, Balea limitované sprchové gély - spojím všetky tri do jedného komentára a napíšem len jedno určite si ďalšiu limitku kúpim pretože zbožňujem ich limitky!

6, Oriflame vytláčací lesk- ten som mala doma asi 6 rokov a nie a nie ho minúť. Popravde nebol taký zlý- pekne sa leskol, trošičku farbil ale už by som si ho znova nekúpila. Stál okolo troch eúr a za tú cenu sa dajú kúpiť aj krajšie lesky. Nekúpim znova!

7, LABEL 0812 - vôbec netuším, čo je to za značku ale toto telové mlieko som kúpila v Tescu za 2€ kvôli jeho prekrásnej kokosovej vôni. Veľmi pekne hydratovalo, malo gélovú konzistenciu, ktorá rýchlo schla a tá vôňa! Mňam! Páčilo sa mi aj balenie a cena takže ak by som ho ešte videla Kúpim znovu!

8, Manhattan korektor- tento korektor som si kúpila vo výpredajoch v DM a mal neskutočne slabé krytie a zaliezal do vrások. Nekúpim znovu!

9, Bioderma Sébium- používam ju už roky rokúce a stále platí,že je to ten najlepší odličovač na svete pre problematickú a mastnú pleť! Kúpim znovu!

10, Dove Pure& Sensitive telové mlieko- nijako nevoňajúce a skoro vôbec nehydratujúce telové mlieko. Nie je na ňom nič dobré- ani cena, ani účinok a ani vôňa. Nekúpim znova!

11, Essence lesk na pery-  Essence podľa mňa robí naozaj veľmi dobré a lacné lesky na pery. Príkladom je aj tento, ktorý mal krásnu hnedo-zlatú farbu, pekne voňal mal super aplikátor a super cenu! Kúpim znova!

12, Isolda krém na ruky- recenzia tu:klik     len jedno k tomu - hrôza! Nekúpim znova!

13, Avon Arabian Glow lak na nechty - síce už táto limitka nie je, ale aj keby bola nikdy by som Vám ju nedoporučila, pretože lak vydržal na rukách asi dva dni. Nekúpim znova!

14, La Chévre očný krém-  recenzia tu: klik veľmi dobrý očný krém, ktorý mi vydržal neskutočne dlho. Páčilo sa mi praktické dávkovanie ako aj dobrá cena. Kúpim znovu!

15, Syoss suchý šampón - recenzia tu:klik tento suchý šampón si kupujem opakovane dokolečka a iné ma ani nelákajú vyskúšať. Z toho vyplýva, že Kúpim znova!

16, Bioderma Sensibio Legere-  recenzia tu:klik tento krém som dopoužívala začiatkom mája a musím povedať, že ďalší skvelý výrobok z dielne Biodermy. Perfektný krém na celý rok v prípade, že máte normálnu pleť. Ak ju máte suchú ako ja tak ho určite odporúčam na jar a jeseň. Veľmi príjemná, ľahšia konzistencia, ktorá rýchlo zasychá a veľmi dobre premastí. Kúpim zase!

17, Ryor fluid z morských rias- recenzia tu: klik opäť ďalší krém, ktorý som domíňavala. Ryor fluid je ideálny na leto, pretože je neskutočne ľahký a rýchlo sa vstrebe a pokožku nezaťažuje. Fluid je super na ráno ako aj večer. Kúpim zase!

18, Garnier Ultra Doux- recenzia tu:klik tento šampón sa pred pár mesiacmi dostal do mojej 5 obľúbených výrobkov, takže k nemu ani nie je treba čo dodať. Jeden z najlepších drogériových šampónov pre farbené vlasy. Kúpim znova!

19, Bielenda Florina krém na ruky- recenzia tu:klik. Tento krémik som zakomponovala do týždňa lacných a dobrých výrobkov. Aj po tom, čo som ho minula na neho stále spomínam, pretože bol fakt vynikajúci. Lacný a perfektne premasťujúci! Ak Vás trápia suché ruky neváhajte ani sekundu! Kúpim znova!

20, Zelená Shauma- recenzia tu:klik Ak chcete šampón po ktorom sa Vám vlasy zmastia za dva dni, je chemický a nepení - máte víťaza. Domíňať tento šampón ma stálo neskutočne veľa premáhania, ale zvládla som to! Nekúpim zase!

21, Avon Advance Techniques maska na farbené vlasy- recenzia tu: klik . Výborná maska, ktorú mám už teraz doma v zálohe. Maska krásne hydratuje a predlžuje výdrž farby. Kúpim zase!

22, Nivea Invisible- nie som si istá, či som tento sprej nemala aj v koncoročných top výrobkoch. Bohužiaľ sa mi stalo, to, čo sa všade hovorí. Ak niečo používate v kuse prestane to bohužiaľ účinkovať. A tak sa veru stalo. Keď si na seba tento sprej nastriekam, ako keby som ani nič nemala. Škoda, lebo som ho mala fakt rada :( Nekúpim zase!

23, Garnier micelárka- recenzia tu: klik  . Nebudem to naťahovať - jedna z naj naj naj drogériových miceláriek. Kúpim zase!

24, Bielenda telové maslo s granátovým jablkom- recenzia tu:klik . Toto maslo som si strašne šetrila, pretože je fakt super, ale povedala som si, že to je blbosť tak som si ho teda poriadne užívala a domíňala. Maslo vonia úplne ako Incanto od S. Ferragama pričom pokožku nielen prevonia ale aj hydratuje! Kúpim zase!

Wow viac ako 25 výrobkov minutých za 3 mesiace, to je teda historicky najväčšie číslo! Som rada, že výrobky nielen skúšam, ale aj míňam a aspoň sa mi to na poličke krásne pretrieďuje. Ak to bude pokračovať takýmto tempon tak tu bude empties každý mesiac :))

A čo Vy? Máme niečo spoločné? Koľko ste toho minuli za 3 mesiace?

15 komentárov:

  1. Fuu!to si teda toho mala:)
    Pozývam ťa na moju Giveaway!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/2014/07/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s tou niveou sa mi stalo to isté, takže podľa mňa na tom niečo bude :) ja teraz používam rexonu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. škoda je to veru :( ja používam teraz Oriflame a som milo prekvapená :)

      Odstrániť
  3. "empties" dávam každý mesiac, takže ako kedy :) Mohla by si inak aj Ty, takto je tá fotka trošku neprehľadná a rada by som tú vec, o ktorej píšeš, aj videla :D
    Inak stopercentný súhlas so Sensibio Light, mám ho veľmi rada. A tú micku od Garnier by som tiež už konečne mohla vyskúšať :)...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj určite, ak sa mi podarí pokračovať v takomto úspešnom míňaní budem ich dávať každý mesiac :)

      Odstrániť
  4. Mám väčšinu vecí takých ako ty a s Dove telovým mliekom mám to isté...ostatné od nich mi vonajú aj hydratujú ale toto proste nie...a to zloženie tiež nič moc

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš, zloženie som ani neriešila, ale aj tak viem, že si ho už isto nekúpim :(

      Odstrániť
  5. Moj Garnier sampon :) tu Niveu len gulicku pouzivam uz dva roky a popritom som vselijake vyskusala, no Nivea mi je najlepsia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nivea je jednoznačne naj, ani si nevieš predstaviť ako ma mrzí, že mi už nezaberá :(

      Odstrániť
  6. Mě ten Syoss suchý šampon vůbec nevyhovoval. Teď mám ten od Batiste a jsem spokojená! :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak to je aspon clanek tyjo!! wow

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tyjo! :-D
    Závist. Mě nebaví skladovat ty prázdné obaly, ale přemluvila jsem se a zkouším to. Tak uvidíme, jde to pěkně pomalu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To mě mrzí, že tě LRP zklamal. Tento produkt jsem nezkoušela, ale mám ráda řadu Effaclar, kterou si plánuji znovu koupit, až dodělám zásoby kvanta jiných věcí :))) Jinak jsem toho poslední dobou spotřebovala dost a nejvíce mě zklamala sada 3 kroky od Clinique a nepotěšilo mě, že jsem už stačila dodělal Balea peeling.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne