utorok 29. júla 2014

Letný čisto praktický Ladybox




Tento mesiac mi Ladybox došiel výnimočne skoro, takže som si nemusela zakazovať návštev u blogov (ktorú aj tak nikdy nedodržím). Bola som zvedavá, že ako bude vyzerať letná edícia a musím povedať, že som trochu prekvapená, aj keď spokojná. Myslím, že tohto mesačný Ladybox poteší všetky praktické žienky, pretože box je úplne plne využiteľný a žiaden výrobok Vám nebude stáť doma na poličke s tým, že ho využijete ,,neskôr“. Ja som taký ,,rozmarný“ typ človeka, čiže nemám problém ani s 5 líčkami do zásoby, ale uznávam, že takto je to lepšie. Priznám sa, že som ešte nevidela žiadne recenzie, ale myslím si, že tento mesiac nemôže nadávať nikto. Tak, čo také praktické bolo v balíčku?





Rexona Maximum Protection Confidence – cena tohto antiperspirantu je okolo 6€ čo je úprimne cena, ktorú by som za drogériový antiperspirant nikdy nedala. Tak toto je akoby skúška pre Rexonu, či ta to teda naozaj stojí alebo nie. Ak bude dobrá – prečo nie, Rexona si získala novú zákazníčku. Ak bude zlá tak to bude horšie. Každopádne som zvedavá a určite Vám dám vedieť. 






Le Chaton výživná tvarohová maska – Le Chaton ste mohli u mňa na blogu už vidieť, je to super značka, ktorá má naozaj kopec kvalitných výrobkov. Veľmi sa teším, že mi do zbierky pribudla táto maska, ktorá je super na leto, pretože pokožke dodá vitamíny aj po opaľovaní.




Vždy som neskutočne závidela americkým blogerkám za to, že majú voňavé dezinfekčné gély na ruky. Ako ste si mohli všimnúť pre mňa je dezinfekčný gél nevyhnutnosť, aj keď fakt nemám rada tie dezinfekčné vône. Buď sú strašne alkoholové alebo mi pripomínajú prostriedky na čistenie domácnosti. Tak či onak, nič moc. V Ladyboxe bol gél od značky Merci Handy, ktorý vonia ako príjemný sladký ženský parfém. Na prvý ňuch aj tu zacítite alkohol, ale ten sa neskôr vyparí a ostane veľmi príjemná vôňa, ktorá dlho drží. Všetky ostatné gély išli do úzadia a používam už len tento.




Le Chaton očná pleťová maska- jedna už v boxe bola a bola super tak sa teším z ďalšej. Jednorázové masky sú luxus, ktorý si až tak často nedopriavam, ale vždy sa z nich teším. Maska krásne skľudní očné okolie a pomáha proti opuchom. Po letnej párty je to pomocník na nezaplatenie. 





A teraz poďme na vzorky, v boxíku boli dve, obe opäť veľmi dobre využiteľné. Jedným je mydlo od mojej obľúbenej značky Soaphoria. Od tejto značky som mala peeling a telové suflé, pričom oba výrobky boli skvostné. Mydlo bude určite výborné rovnako, takže sa teším. Ak bude dobré, určite si zaobstarám plné balenie, pretože kvalitné mydlo je nevyhnutnosť. Druhou vzorkou bol testovací balíček od Keims, pričom priznám sa, že táto značka mi nič nehovorí. Z Ladybox letáčiku som sa dozvedela, že ide o španielsku značku, ktorá kombinuje prírodné zložky s najnovším výskumom. Taký popis ma nechal plnú očakávania, tak keď vyskúšam, tiež dám vedieť.

Ako som hovorila, všetko sú veľmi praktické veci, ktoré sa doma využijú. Ladybox mi urobil radosť a neostáva mi už nič iné ako začať všetko používať.

A čo Vy? Ako ste boli spokojné? Mali ste v boxe nejaký bonusový výrobok? Čo sa Vám  páčilo a čo nie?

14 komentárov:

  1. Z tohoto by som tak vyuzila tu Rexonu a anti gel...toto vydanie mi prijde take co ja viem take ze tam dali to co im zostalo...mozno by sa u mna uplatnilo z tohto vsetko no na box mi to prijde malo wau

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow efekt tam naozaj chýba to súhlasím! stále mám v hlave ten box, kde bola Loreal linka, Yves Rocher ruz a neviem co este to bol veru box :)

      Odstrániť
    2. A tie Mythic veci na vlasy od Loreal nie?

      Odstrániť
    3. jj tiež presne, vieš také luxusnejšie záležitosti, čo si bežne nekúpiš, lebo sú proste drahšie..Toto je všetko síce využiteľné, ale bežné..

      Odstrániť
  2. Mne ta rexona vôbec nevyhovuje podľa mňa dosť stipe :(((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. joj tak to si ma teraz nepotešila :( snáď mňa nebude :(

      Odstrániť
  3. hlavně, že slibovali keims, ale už neřekli, že to bude jen vzorek ;) Pro mě naprosté zklamání....rexonu byla v dm boxu a poslala jsem jí dál, la chanton la chevré jsem zkusila a jako většina uživatelek říkám, že to nic nedělá...jediný zajímavý je gel, ale podle mě na bath and body to mít nebude....byla bych hodně zklamaná =/

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si úprimne tie popisky už ani nečítam, lebo aj tak skoro nikdy neplatia. My máme taký denník v SR a vždy nadpis, že ideš odpadnúť, čo to bude a potom si to prečítaš a chytáš sa za hlavu, že čo zase napísali..Ja som sa takto raz tešila na Natura Siberica niečo a dali vzorku čiže odvtedy to neriešim :(

      Odstrániť
  4. Z tohto Ladyboxu by som využila asi všetko, no teraz, keď vidím celý obsah by som si ho asi nekúpila, pretože ma vôbec nenadchol. Inak, ja používam antibakteriálny gél na ruky od Yves Rocher a vonia mi veľmi. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zas som si po dlhšom čase LB objednala a mega spokojnosť. Využijem určite všetko okrem Rexony, smerujem sa teraz skôr k prírodnejším alternatívam. Otestujem ho však minimálne na svadbe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám pred tou Rexonou inak tiež celkom rešpekt, tak dúfam, že bude fajn :)

      Odstrániť
  6. Jsem zvědavá, jaký budeš mít názor na Rexonu, uvažuju o koupi :) Jinak Le Chaton jsem měla v různých vzorečkách od kosmetičky a celkem mi vyhovovala tato kosmetika :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite napíšem:) buď odradím ale odporučím :) A Le Chaton majú naozaj výborné veci, mala som od nich viac výrobkov a jeden lepší ako druhý :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne