pondelok 7. júla 2014

Najprv hrôza potom super

Tohto mesačný Ladybox to bolo veru stresu, nadávania a zlosti. Toľko nahnevaných recenzií som hádam ešte nikdy na nič nečítala. Samotný Ladybox na seba zobral vinu za iný ako sľubovaný Inglot produkt a vyhodil dotyčnú pani, ktorá túto záležitosť riešila a každému prisľúbil iný produkt podľa výberu. Ja som toto všetko sledovala a nervózne čakala na ten svoj, ktorý ku mne išiel tento mesiac nejako podozrivo dlho. Asi sa ma môj balíček bál a chcel počkať kým vychladnem z prečítaných recenzií a budem sa na neho tešiť.  Poviem Vám, od kedy som si prečítala prvú recenziu netušila som ako túto recenziu napíšem. A potom mi zrazu došiel môj boxík a všetko bolo inak.
 



Prvá kauza bola taštička Dara Bags. Kozmetické taštičky sú podľa mňa vec, ktorú máme skoro každá doma najmenej 10x ale aj tak sa vždy tešíme, keď nám príde nejaká nová. Tak to bolo aj teraz. Ja som sa taštičke neskutočne potešila. Došla mi krásna modrá, veľká a úplne využiteľná. Neskutočne sa teším, keď si do nej pobalím nejaké veci a budem mať možnosť niekam si ju vziať. Uznajte sami, že je fakt krásna!




Taktiež ma potešil sprchový gél. Je to vec dennej spotreby, ktorú proste rada miniem. Sprcháč vonia veľmi pekne a Palmolive si nekupujem často tak vyskúšam niečo ďalšie. Za mňa je to voňavá a praktická vec!





Uf a teraz ten kontroverzný Inglot. Poviem Vám to takto, mne je úprimne úplne jedno, či mi došiel kalíštek alebo táto paletka lebo von by som so sebou nenosila ani jedno ani druhé. Pokiaľ sa nejedná o balzam na pery lesk v akejkoľvek inej podobe ako lesk je proste na nosenie do roboty nepraktický. Ak si odmyslíme teda balenie, ktoré je veru oničom je ten lesk/rúž fenomenálny! Má krásnu farbu, vonia po čokoláde a neskutočne dlho na perách vydrží a hydratuje. Doma mám Artdeco paletku tak som si ho dala do nej, kde našťastie drží ale kedy ho budem používať to veru neviem. Ako ste to inak vyriešili Vy?
 



Ladybox štetec je vec, ktorú využijem asi tak ako ten lesk. Raz za čas určite, ale ten štetec na tiene ma určite v zime potešil viac.


Čo ma však potešilo veľmi je krásny Sleek lesk. Krásne vonia a má jemnú ružovú farbu, ktorá je úplne super na leto. Je to šikovná vecička a konečne som mohla vyskúšať niečo od Sleeku! Výrobok je asi bonusový lebo som ho nevidela na veľa blogoch a mám super radosť, že som si ho našla!


Predposledná vec bola LA Splash báza pod očné tiene. Výnimočne som si ju nechala a nedala mamine lebo sa mi strašne páči balenie a aplikátor. Báza podľa mňa vyzerá štýlovo a teším sa na jej skúšania! Nakoľko prichádza už to ,,pravé" leto myslím, že sa jej naskúšam až až!


Vzorky Philip B boli tiež podrobené dosť veľkej blogovej kritike. Ja by som sa kvôli nim nerozčulovala, vzorky sú v boxe stále raz lepšie a raz horšie. Mňa osobne potešili, určite si ich v lete vezmem niekam so sebou a budem sa z nich tešiť. O Philip B počujem prvýkrát tak aspoň skúsim niečo nové!

Aj napriek prvotným obavám z tohto mesačného Ladyboxu mám mega radosť! V boxe som mala samé super veci a z očakávanej hrôzy vznikol jeden z NAJ Ladyboxov!

A čo Vy? Stále sa hneváte? Čo ste si vybrali ako náhradný produkt?

28 komentárov:

  1. Tiez som to sledovala a az som sa pozastavovala nad tym co niektore zeny/slecny dokazu napisat/povedat/urobit kvoli kozmetike. Jasne su to kazdeho peniaze ale je to stale len kozmetika.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně přijde tento měsíc Ladybox super. :) Sice si ho (zatím) neobjednávám, ale také jsem četla samou kritiku a například ta taštička mi přijde kouzelná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá taštička je úplne super, ale rovnako aj báza a lesk :)

      Odstrániť
  3. Mne tento Ladybox nepríde vôbec strašný, práve naopak. Taštička je naozaj roztomilá a všetky kozmetické produkty by som určite využila :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že? A toľko celých produktov, veď to je podľa mňa super! Tento mesiac to boli určite ušetrené peniaze :)

      Odstrániť
  4. Já jsem ráda, že jsem tenhle box neobjednala.. Sice mě hodně lákal inglot, ale stejně bych asi využila jen nějakou tvářenku :D Ale štěteček na rty je fajn (věc, bez které se neobejdu) a na bázi pod stíny jsem taky zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám inak vždy tiež najradšej keď sa do boxu dávajú líčka :) to je najlepšia vec :)

      Odstrániť
  5. ja neviem co su vsetky baby take nespokojne..prva normalne napisana recenzia co som tento mesiac citala..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš krásnou taštičku. Jinak já z boxu vypadá naštvaná, i když lesk má hezkou barvu a Palmolive mám ráda.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo som videla na ostatných blogoch priam by som povedala, že mám jednu z najkrajších :)

      Odstrániť
  7. Strašne sa mi páči tá taštička a ružový lesk je krásny na leto

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Udělaly z toho úděsnou telenovelu :D Tolik povyku pro nic, nepochopila jsem to. Mně to tak strašné nepřišlo. Nic přeborného, ale ani tak katastrofálního :) A taštičku ti budou všechny závidět :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja síce LB neobjednávam a asi ani nezačnem, ale tiež sa čudujem, čo všetky proti tomuto vydaniu majú. Myslím, že sme všetky čím ďalej tým viacej rozmaznané a nepáčilo by sa nám ani keby nám LB poslal elixír večnej krásy (čo je inak dosť smutné)... Podľa mňa ti prišli dobré a využiteľné veci, taštička je krásna a aj lesky ti priši v krásnych odtieňoch. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi máš pravdu Romi, mňa hlavne prekvapuje ako sa LB stále porovnáva so zahraničnými boxmi (ževraj je horší) ale minule som si dala tú námahu a pohľadala tie zahraničné a podľa mňa to vôbec neplatí. Mne sa tie boxíky veľmi páčia a každý mesiac sa teším na nový :)

      Odstrániť
  10. Kozmeticka taštička je krásna.milujem modrú :) A palmolive sprcháče sú ozaj úžasne.mám ich doma viac a každý jeden vonia nádherne!!!:)
    Pozývam ťa na moju giveaway:)

    http://pa3ciasight.blogspot.sk/2014/07/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Víš, brouku když by si nedostala tuhle velkou kabelku a s tímhle krásným vzorem, ani bázi ani lesk (vím, že byl pro přeplatitelky), ale malou s relativně nehezkým vzorem a nic navíc, tak by si možná taky byla zklamaná =( Jako tragédii to neberu, ale přišlo mi to jako neutrál nic z čeho bych jásala =/ co si mi nelíbilo bylo to klamání, protože měl být kelímek s barvou...jen osobní rada, ty šampóny ber s rezervou mně zničili absolutně vlasy a ještě po týdnu se pořád drbu...ale to je moje blbost, měla jsem si to před prvním použitím vygooglit =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No Tess k tomu ti nejdem napísať nič iné, len že máš pravdu. Ja som mala neskutočne vydarený box, ale pravdou je, že som videla aj zopár nie moc dobrých :(

      Odstrániť
  12. No jo, ale teď si vem, že já tam neměla ani bázi pod oční stíny a ani ten lesk, to pak byla jiná liga... :( za mě zklamání :) Ale je fakt, že ty jsi z toho nadšená :)
    Zvu tě na giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je inak sila :) to je ako porovnávať dva boxy z úplne rozdielnych edícii :)

      Odstrániť
  13. Noo videla som už niekoľko recenzií a videí na tento LB a som rada, že som si ho neobjednala, ale musím uznať tvoja taštička je zatiaľ najkrajšia :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento Ladybox se opravdu nepovedl, já měla taštičku tu nejmenší, kam se vleze maximálně platební karta a podobné kartičky, jinak bázi pod oční stíny ani Sleek lesk jsem neměla. Nicméně věřím, že se v Ladyboxu poučili a podobný propadák nás už nečeká .)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toho som sa inak hrozne obávala, že schytám malú taštičku :( lebo niektoré boli presne ako píšeš akurát na kreditku :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne