sobota 26. júla 2014

Sobotné klábosenie




Vždy ma strašne prekvapí, keď vidím, ako sa vyšvihnú štatistiky v príspevkoch s oblečením. Či už ide o nejaké ,,inšpiratívne“ príspevky ako dnes, alebo nejaký outfitový vždy vidím, že sa na neho pozrie veľa ľudí. A to je super, lebo aspoň vidím, čo sa Vám páči a potom podľa toho môžem plánovať príspevky. Posledné dni som časovo celkom obmedzená nakoľko prerábka bytu je v plnom prúde. Dnes sa nám má robiť šatník (nie je síce ako ten, čo mala Carrie ale dá sa v ňom chodiť :)) a poobede nasleduje upratovanie, umývanie number 100000000. Ešte, že chodím do roboty inak by sa zo mňa stala tepláková princezná.








 Od teplákov však úplne odbočím na tému promócií. Ja som na svojich promóciách bohužiaľ nebola, nakoľko som začala pracovať a bolo mi trápne pýtať si prvý týždeň voľno. Vždy keď teraz idem okolo školy je mi trochu smutno, ale čo už. Vždy si poviem, že keby som si mala vybrať medzi robou a promóciami, vždy vyhrá robota. O pár týždňov bude mať promócie sesternica a na tie sa veru teším! Rozmýšľala som, čo si obliecť, aby som nevyzerala, že promujem ja a neuvarila sa, ak bude vonku cez 30 stupňov. Tú teplotu neriešim len tak pre nič za nič, ale preto, že sesternica má naplánovaný slávnostný obed na terase, kde sa pravdepodobne budem po 15 minútach cítiť ako vyprážaný syr.
V obchodoch sú teraz našťastie zľavy tak idem v priebehu týždňa na lov a hľadám niečo takéto ako na obrázkov (inšpirácia z www.sheinside.com )čo poviete?

A čo Vy? Ćo ste mali oblečené na svojich promóciách? Alebo keď ste boli na niekoho promóciách?

22 komentárov:

  1. Oboje modré šatičky jsou úžasné! :) Já na promoci nikomu ještě bohužel nebyla, a svojí se snad dočkám :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som nebola na svojej tak si to musím vynahradiť inde :)

      Odstrániť
  2. Ked som bolla sestre na promóciach mala krátke čierne šaty,klasika. A ostatné sa od nej nelíšili...krátke šaty rôznych farieb alebo sukne a blúzka...Moc prečačkaná ako na svadbu by som na promócie nešla, pretože jedna tam tak bola nahodená a absolútne sa to nehodilo....a inak ako rodina bola slusne oblecena, nohavice a bluzka, kratke šaty a lodičky ja osobne som mala kratke ružove čipkove...jednoducho ako na menšiu oslavu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som mala na promóciách môjho brata oblečené meruňkové -čipkované -krátke šaty :D

    bebelieveinbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie posledne zlte su kraaasne :) milujem zlte saty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A uz si promocie aj ked nie uz vlastne

      Odstrániť
    2. Aj ja :) a to žiadne doma nemám :( iba jednu sukňu a v tej sa cítim ako muchotrávka :/

      Odstrániť
  5. Promovala som koncom juna a mala som uplne jednoduche modre kokteilove satocky cez jedno rameno, po kolena, a navrch biele bolerko s 3/4 rukavmi. Je az neuveritelne, ako to moje spoluziacky nezvladli...mihali sa tam staromodre roby cez plazove saty az po ultra mini ,,baloniaky'', same vzory, pasiky, kvetinky...no des...:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa najhoršie sú tie rozdiely - na jednej strane presne ako píšeš baby v tortových šatách a na druhej strane mini alá disco disco :)

      Odstrániť
  6. Ty žluté šaty jsou krásné! já jsem si teď objednala spoustu věcí z Choies, ale sheinside má tak úžasné kousky!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie druhe cipkovane su uzasne! tie by som si vybrala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nooo, u mňa to,či sa zúčastním vlastných promócií bol boj s rodičmi :) Nechcela som na ne isť, ale nakoniec som usúdila, že predsa najväčšiu radosť urobím im a ustúpila som :D No s výberom šiat to bola strašná sranda, chodila som do školy, kde sa nosili uniformy, takže aj na promóciách boli skoro všetci v nich :) Na bc promóciách som bola aj ja, ale na ing som si povedala, že keď už teda idem, tak v plnej paráde a kúpila som si krásne sifonove šaty v mint farbe kombinované zlatým opaskom, zlatým lemom na rukávoch a pudrovymi lodičkami :) Trošku to síce vybijalo ľuďom poistky, ale boli milo očarení a cítila som sa aj super :) Tož moje promócie :)
    P.S. - Uži si tie sesterkine promócie, veď napokon, môžete osláviť naraz spolu ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj rodičom sa vždy oplatí ustúpiť, aj my sme takto viedli boj v jednej veci a síce s ňou doteraz nie som vysporiadaná, ustúpila som.. potom by mi to bolo asi vyčítané do konca života a mne je to v podstate jedno :) trochu sa obávam, že pocity na sesterkiných promóciách budú trochu zmiešané - na jednu stranu sa budem tešiť, veď je to aj pre ňu veľká udalosť a na druhú stranu mi to bude ľúto :( ja som bakalárske odignorovala, lebo som bola celá šťastná, že som odišla zo školy, kde som chodila a tu to proste nevyšlo :(

      Odstrániť
  9. tei druhé nemajú chybu - to isté platí o tých nádherných žltých!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. byla jsem na promoci sestřence, ale to mi bylo asi 5let takže jsem oblečení neřešila =D

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ale ktovie koľko ho riešila tvoja mamka :))

      Odstrániť
    2. určitě hodně myslím jsem měla sametové (za sametové revoluce to bylo šik =D) červené šatičky a vždycky jak princezna =) a ne mamka, ale taťka, to byl vrchní oblíkač =)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne