sobota 5. júla 2014

V jednoduchosti je krása


Už sa strašne teším keď Vám o pár týždňov ukážem darčeky, ktoré som dostala za štátnice ale nakoľko mi v podstate ešte ten hlavný darček chýba bude to musieť chvíľu počkať. Ale to sa máte veru na čo tešiť (alebo ja sa mám načo tešiť?) Kým si teda dozbieram moje darčeky tak mi napadlo ukázať Vám tieto krásne náušničky, ktoré v poslednej dobe rada nosím. Mám rada jednoduché kúsky na každý deň, ktoré sa ľahko ladia a takým kúskom tieto náušnice určite sú. Doma má kopec extravagantných náušníc, veľkých náušníc, farebných náušníc ale takých malých, vkusných, vhodných do firmy len zopár. Ono to tak niekedy býva, že zohnať také tie základné kúsky (malé čierne, čierne lodičky, telové sandálky, kvalitný trenchcoat) býva zvyčajne ťažšie ako zohnať sezónne alebo štýlové kúsky.
Čo sa týka týchto náušníc okrem vynositeľnosti ma zaujali aj s praktickým klapkovým zatváraním, ktoré je podľa mňa najlepšie. Jednak sa ľahko zatvára a otvára a jednak je pri ňom najväčšia istota, že sa nestratia. Náušnice majú v sebe kryštáľ Swarovski a kovové časti sú z ródia, ktoré sa považuje za kvalitné a praktické, pretože je lacnejšie ako striebro a nečerná. Inak náušnice sa veľmi ľahko kombinujú - môžete si k ním obliecť peknú sukňu - pekné som naposledy videla tu http://www.bonprixshop.eu/kategoria/375/sukne


A čo Vy? Čo na nich poviete? Preferujete malé náušnice či veľké výrazné?

30 komentárov:

  1. Jeej, tie sú krásne!! Také sa hodia vždy :) A som strašne zvedavá čo všetko si podostávala za štátnice :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čoskoro pripravím príspevok tak dúfam, že sa potom bude páčiť :)

      Odstrániť
  2. Jsou opravdu krásné. Já mám náušnic strašně moc a ani nevím, které mám nejradši, protože bych jich musela vyjmenovat spoustu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Náušnice jsou nádherné,taky bych je brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie sú naozaj krásne a presne ako píšeš, niekedy zohnať práve ten jednoduchší kúsok býva zrovna obtiažne. Swarovski mám veľmi rada a práve tento systém uzatvárania náušníc je podľa mňa najlepší, nemusím sa báť, že ich niekde stratím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! Ja už som bohužiaľ postrácala toľko náušníc :(

      Odstrániť
  5. Sú decentné a veľmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekné náušnice, hodia sa určite do práce, ale isto sa dajú použiť aj na iné príležitosti. Ja mávam pri kúpe šperkov väčšinou opačný problém - tých základných je mám pocit strašne veľa, ale také nejaké špecifickejšie a zaujímavejšie sa niekedy ťažko hľadajú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to mne by stačilo ísť na ázijský eshop alebo do H&M a som vybavená :)

      Odstrániť
  7. oooo bude darčekový post :) na ten sa moooooooc teším :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Náušnice sú môj najobľúbenejší doplnok. Mám rada veľké aj malé. Tieto sú nádherné ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherné náušnice(o; Vhodné aj do novej práce(o;

    gomistories

    OdpovedaťOdstrániť
  10. náušnice sú krásne, ja ich mám doma požehnane, no najradšej mám tiež také jednoduché, z ktorých najčastejšie nosím perličky, ktoré som raz dostala na Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. perličky sú super! mojím snom je perlový náhrdelník :)

      Odstrániť
  11. žádné =P proto jsem si nechala zarůst dírky =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne