utorok 22. júla 2014

Zase tu máme balenie na úkor kvality




 Na moje pomery sme tu už dobre dlho nemali žiadne peelingy! Nič to, žiadne strachy v najbližších dňoch Vám predstavím dva veľmi dobré. Dnes začnem s pleťovým peelingom, ktorý mám doma síce pomerne dlho ale používam ho len posledný mesiac. Dôvod je veľmi jednoduchý- ide o super jemný peeling, ktorý by mi bolo ľúto používať v zime. Píšem to pomerne často, ale vec sa má tak, že ak chcete nájsť drsný-hrubozrnný peeling to nie je vôbec problém. Na druhú stranu však nájsť príjemný jemnejší peeling vhodný na leto- to je už ťažší oriešok. Najhoršie na tom je, že peeling si nemôžete skúsiť ani v drogérii. Buď sú peelingy zapečatené, alebo aj ak nie sú, nerobila by som to z rešpektu pred niekým, kto si ho potom po mne otvorený kúpi. 

Potom mi je v podstate jedno, či si peeling objednám z internetu alebo si ho kúpim v drogérii, lebo tak či onak sa musím spoľahnúť na popis výrobcu. Tak som po predošlých (vynikajúcich) skúsenostiach vyskúšala peeling od Le Chaton, ktorý obsahuje výťažky z kozieko mlieka, čím napomáha citlivej pokožke.
 





Na peeling som bola veľmi zvedavá a plná očakávania. Trochu ma zamrzelo balenie, ktoré mi príde dosť obyčajné a neprepracované. Kým u ostatných výrobkoch bolo aspoň niečo trochu špecifické v prípade tohto peelingu mi to príde, ako keby len dali nálepku na bielu tubu. Škoda. Uvedomujem si, že balenie ide pravdepodobne na úkor dodania lepšej kvality, ale ak by v budúcnosti majitelia La Chévre rozmýšľali, čím zaujať trochu viac zákazníka určite by som povedala, že obalom.
Ako som však povedala, obal išiel do úzadia pravdepodobne na úkor kvality, ktorá je fakt super! Peeling má akoby gélovitú konzistenciu s mikro čiastočkami, s ktorými si na pleti urobíte veľmi príjemnú masáž. Peeling je veľmi jemný, takže sa nemusíte báť jeho používania na suchú pleť či v lete. Peeling nemá žiadnu vôňu a odporúčam nanášať ho veľmi striedmo. Ja som si prvýkrát vytlačila toľko, koľko vidíte na fotke a to bolo úplne zbytočné. Gélovitá konzistencia navádza akoby k používaniu väčšieho množstva, ale menej je niekedy dosť. Na druhú stranu- pridať si môžete vždy.




Za mňa jednoznačne ďalší skvelý peeling, ktorý môžem odporučiť. Ak nemáte po ruke obchod, kde predávajú La Chévre a Le Chaton výrobky, všetky ich majú v ich e-shope http://www.lachevre.cz/.

A čo Vy? Nevynechávate peelingovú rutinu? Aký pleťový peeling teraz používate?

8 komentárov:

  1. Ja aktuálne používam pleťový peeling od Nivea ale že by som sním bola nejak moc spokojná to povedať nemôžem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja "gumujem" maskou Sebium :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja momentálne Hydrabio od Biodermy a som silno spokojná... peelingujem asi tak raz týždenne...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já používám Himalaya Herbals - masku i scrub a jsem moc spokojená :-) Ale peelingy zkouším ráda, tak třeba dojde i na tento :-)
    PS: Na mém blogu je giveaway, kdyby ses chtěla zúčastnit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja používam už asi rok pílingy jedine od Neutrogeny a moja pleť je taká spokojná ako nikdy :) No pri tomto tvojom, ako hovoríš, obal je strašný, pravdepodobne by som sa naňho v obchode ani nepozrela :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne