štvrtok 28. augusta 2014

Augustové empties

Po minulomesačnej žiadosti nech dávam empties po mesiacoch tejto žiadosti vyhoviem a idem ich veru robiť takto. Každý mesiac mám naozaj celkom slušnú spotrebu výrobkov, tak to bude takto pekná a hlavne prehľadnejšia rekapitulácia.

1, Essence gel look lak na nechty - aj keď mám Essence veľmi rada tento lak bol veru prepadák. Ak chcete mať pekné nechty celý týždeň vrelo odporúčam Essence lak Better than gel nails a nič iné. Nekúpim znova!

2, Weleda sprchové gély- tieto som mala so sebou v Ríme,ale celkovo Weleda je jedna z naj značiek a jej výrobky ma ešte nikdy nesklamali. Ak by som si mala vybrať jeden, ktorý by som chcela mať stále doma, budú to jednoznačne ich sprchové gély. Tie sú naozaj skvelé, z čoho vyplýva Kúpim znova!

3, Bioderma Hydrabio sérum- recenzia klik: tu na toto zázračné sérum tu bola recenzia nedávno a stále aj po jeho minutí platí, že je to podľa mňa najlepšie sérum aké som kedy mala.  Sérum robí s pleťou naozaj zázraky- krásne ju vyživý, vyhladí a dodá jej potrebnú ochranu. Kúpim znovu!

4, Loreal Glam Shine 6- donedávna som bola jednoznačne leskový maniak a túto moju mániu vystriedali určite rúže. Tie krásne farby a výdrž sa s leskami (bohužiaľ) nedajú porovnávať. Ak by som si však opäť mala vybrať jeden, ktorý budem používať a kupovať si stále, bol by to Glam Shine od Lorealu. Tieto lesky majú krásne farby, super dlho držia a nevysušujú. Jediná nevýhoda je, že poriadne lepia, ale to mne nejako nevadí. Kúpim znovu!

5, Catricie Infinite Matt make-up- z tohto make-upu som bola najprv úplne namäkko, potom mi prestal vyhovovať a teraz som ho konečne dopotrebovala. Make-up mal strašne (až moc) bledú farbu a kryl pomerne slabo. Jeho výdrž nebola tiež nič moc a navyše zvýrazňoval šupinky. Takže v závere - nekúpim znova.

6,  Yves Rocher šumivá tableta- chcela som si dopriať ,,Lush večer" za menej peňazí a kúpila som si túto kokosovú záležitosť. Tableta voňala pekne a kúpeľ bol príjemný, ale že by som mala potrebu kúpiť si takúto tabletu zase to nie-povedzme si pravdu, Lush je Lush :/ Nekúpim znovu!

7, Sparitual soľ do kúpela - pri nákupe na Sparitual stránke som dostala ako vzorku soľ do kúpeľa a musím povedať, že bola úžasná. Voňala neskutočne ukľudňujúco a nohy si super odpočinuli. Normálne zvažujem kúpu plného balenia, len keby tá cena bola nižšia :( Chcela by som kúpiť!

8, Famous sada na obočie- táto sada bola v Ladyboxe a nikdy by som nepovedala, že ju miniem tak skoro. Paradoxne sa mi dva dni potom, čo som mala v boxe túto, rozbila moja Essence sada a tak mi ostala len táto. V balení bol mini aplikátor, ktorý bol nanič a rovno som ho vyhodila, mini pinzeta- tiež nanič, malý vosk a tri tiene. Z tých troch tieňov bol použiteľný len jeden -doteraz som nepochopila, pre koho boli zvyšné dva. No a ten jeden tieň (tmavohnedý) a vosk boli fakt super. Tiene mi sadli ako keby boli robené pre mňa a s voskom pôsobilo obočie veľmi pekne, upravene. Ak by Famous vyrábali set, kde by bol len hnedý tieň a vosk kúpila by som si ho, ale takto už nie. Nekúpim znova!

9, Catrice Ultimate Moisture make-up - ako vidíte, Catrice make-upy to je moje. Naozaj u mňa platí, že rada skúšam lacné veci, lebo niekedy vedia veľmi pekne prekvapiť. Na rozdiel od toho prvého make-upu tento ma prekvapil veľmi pozitívne. Make-up veľmi pekne kryje a neskutočne pleť rozjasňuje. Nakoľko bol v dopredajoch kúpila som si 2 do zásoby. 

10, Yankee Candle- tak prosím pekne, keď ma zobrali do roboty a boli sme v procese sťahovania chcela som si urobiť radosť a kúpila som si túto predraženú sprostosť. Chcela som nejakú neutrálnu vôňu vhodnú do bytu aby som mala bytík pekne voňavý keď k nám budú chodiť návštevy. Takže dala som 16€ za túto celebritnú sviečku a doteraz si myslím, že by rovnaký efekt malo, ak by som tie peniaze nechala pod domom na lavičke. Sviečka voňala síce pekne, ale absolútne ju nebolo cítiť po celom byte a ani hodiny po zhasnutí. Gratulujem marketingovému oddeleniu Yankee Candle za to, aký hype po svete tejto značke urobili, mám sa od nich čo učiť, uznávam. Dúfam, že ste z tohto krátkeho odseku pochopili, že zaručene nekúpim zase. 

11, Bourjois Elastic Mascara- toto je taká divná riasenka. Robila naozaj veľmi pekné a oddelené riasy ale jej problém bol, že kartáčik bol strašne drsný na oko. Neviem Vám to vysvetliť ale pichal ma do oka a bolo mi proste pri nanášaní nekomfortne. Divné. Okrem toho popravde vydržala aj celkom krátko, takže dilema vyriešená a nekúpim znovu. 

12, Balea makarónkové telové mlieko- asi je zbytočné už ho nejako recenzovať, keď ho už nemajú, ale bola to tá NAJ NAJ NAJ limitka, akú kedy Balea mala a teším sa, že som si urobila zásoby. Takže ešte ho tu uvidíte :) a nejakú inú limitku si určite kúpim znova. 

13, Po tom, čo mi prestal zaberať môj obľúbený sprej kúpila som si Nivea Stress Protect- ale popravde ten mi taktiež príliš nepomáhal. V lete som si ho nosila aj so sebou na prípadné prestriekanie (čo som nikdy predtým nerobila) a celkovo som bola sklamaná. Nekúpim znova.

14, Barry M pigment- tento pigment som mala doma asi dva roky a celkom som nevedela čo s ním. Sýto ružové tiene sú síce fajn, ale len 2x v roku na nejakú špeci akciu a preto som pre pigment nemala moc využitia. Potom mi napadlo používať ho ako líčka a to sa sranda začala. Pigment vyzeral neskutočne pekne, líca krásne rozjasnil a dodal im krásnu farbu. A teraz je teda po ňom. Neviem či zrovna pigment, ale niečo iné si od Barry M Kúpim znova!

15, Goldwell šampóny - vzorky som mala opäť v Ríme a veru ma príliš neoslovili. Prišli mi príliš riedke, vlasy sa ťažko rozčesávali a za tú vyššiu cenu tak žiadna pridaná hodnota. Nekúpim!

16, Himalaya čistiaca pena- recenzia klik: tu, Vy viete, že som Himalaya obľúbenec, čiže táto pena pre mňa nebola ničím iným ako čistým skvostom. Doma som minula už asi tri balenia a určite si kúpim ďalšie. Pena krásne vonia, čistí a je to niečo iné ako bežný čistiaci gél. Kúpim znova!

17, Lee Stafford suchý šampón- túto vzorku som mala v Ladyboxe a napíšem Vám, že wow. Šampón neskutočne krásne voňal, vlasom dodal objem a zbavil ich mastnoty. Neskutočne dobrý výrobok, ktorý si chcem určite kúpiť. Som z neho nadšená a určite odporúčam! Kúpim!

Tak toto sú výrobky, ktoré som minula tento mesiac. A čo Vy? Koľko toho priemerne mesačne miniete? A koľko kúpite?

20 komentárov:

  1. Ja som nikdy nechapala co vsetci maju na Yanke Candle....paneboze a ta cena....ved rovnaku sluzbu mi spravi aj sviecka z Ikei...(mimochodom milujem sviecky z Ikei:D )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam ruzove pigmenty od zn. GOSH a tiez ich sem-tam pouzijem na licka :) A Yanke Candle sa musim zastat :) Ja mam doma velku sviecku s vonou cerstvo opranych uterakov a ta vona je neskutocne silna a kradna..dokonca ju citim aj ked ju nemam zapalenu :) Ale aspon viem, ze tejto sa budem vyhybat :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je možné, že som si vybrala zle:/ ale ak ti mám pravdu povedať tak som z tej sviečky sklamaná, že netuším či sa niekedy ešte odhodlám na kúpu nejakej ďalšej :(

      Odstrániť
  3. Himalya pěnu mám a za tu cenu je skvělá! Určitě taky koupím znovu. Vyhovuje mi i jejcih peeling.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Slušná spotřeba :) Já toho během prázdnin na sebe moc nepatlala, protože jsem skoro nebyla doma, ale teď už se zase chystám zredukovat zásoby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa snažím priebežne :) tým, že som bola aj v lete viac zavretá ako vnútri robila som viac menej všetko rovnako ako aj mimo leta :)

      Odstrániť
  5. Ja mam rada vosky yankee candle. Tie vonaju fakt super a silno :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vosky som neskúšala, ale verím, že môžu byť lepšie :)

      Odstrániť
  6. no teda mne yankee sviečky voňajú nádherne a dlho, niekedy je jej vôňa taká intenzívna, že ju musím zhasnúť po polhodinke, teda ja používam len vosky, sviečky nie a tie čo mam napr. odložené v skrinke, ked skrinku otvorím, ide z nej krásna vôňa :) teda moje odporúčanie, skús vosky, nie sviečky, nie sú také drahé a stačí málo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vážne? No ja som ju nechala páliť aj dve hodiny a vážne nič..myslela som si, že je chyba aj vo mne (že som si na ňu zvykla) ale pýtala som sa aj návštev a nič:( Možno bola stará, ktovie kto ich na Slovensku kupuje :( tak možno skúsim nejaký vosk keď píšeš, že sú aj lacnejšie :)

      Odstrániť
  7. Ty jo, pěkná spotřeba :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z recenzovaneho som pouzivala Biodermu - sérum. Jedno balenie mam takmer minute a dalsi krem som vyhrala v Hydrabio sutazi. Chystam sa kupit si Himalaya cistiacu penu. Teraz mam od Himalaya cistiaci gel a som spokojna.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej si vyhrala? to je aká paráda! to vždy veľmi poteší! Ja som si akurát pred nedávnom zaobstarala gél a úplne súhlasím je super!

      Odstrániť
  9. Ďakujeme za vyslyšanie hlasu ľudu! ;)
    Z týchto vecí mám skúsenosť len s Hydrabio sérom a súhlasím, milujem ho - myslím, že som Ti sem už aj dávala link, tak už nebudem papagájovať :). No a tá limitka telového mlieka Balea mi asi ušla, sakra :( :)
    Pokec o tom, čo som spotrebovala tento mesiac ja bude v nedeľu ;).

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne