utorok 19. augusta 2014

Bianca, kam ideš?



Ale nič sa nebojte! Idem na pár dní načerpať inšpirácie do slnečného, štýlového a kozmeticky prepleného Talianska. Nakoľko som vo fáze postupného odhaľovania svojich fotiek (viď dnes) môžete sa po návrate tešiť na poriadny Taliansky príspevok, kde hádam uvidíte kopec slnka (to tu toto leto chýba), jedla ( to nemôže v Taliansku chýbať) a nejaké tie pamiatky a dobré rady. O príspevky sa báť nemusíte, nachystala som Vám ich do zálohy a vždy keď nájdem wifi pokúsim sa poodpovedať na Vaše komentáre :))


A čo tu máme dnes? Pamätáte si, ako som Vám spomínala, že idem na jedny promócie? Tak tu sú dávno odložené fotky z nich. Nakoniec bolo počasie celkom chladné a pod mrakom tak som sa nemusela vôbec báť, že sa niekde uvarím. Zvolila som tieto pistáciové šaty klik:tu, ktoré sú pekné a úplne ideálne na túto udalosť. Šaty sú zo http://www.sheinside.com/ pričom tento obchod sa úprimne dostal na vrchol mojich obľúbených obchodov a vedela by som tam minúť aj celú moju výplatu. Neskutočne krásne (a dobre sediace) šaty, super výber s veľkým počtom fotiek, ktoré Vás rovnako veľakrát na kúpu nalákajú ako aj odradia. Inak promócie boli super (miestami mi bolo úprimne aj smutno, že som na svojich nebola ale hovorím si ty buď rada, ešte mesiac a niečo a máš po skúšobnej dobe :)) - všetko má teda svoje výhody aj nevýhody.

Každopádne teším sa na Vás o pár dní a Vy sa môžete tešiť na kopec pripravených ako aj nových príspevkov a veľa veeeľa fotiek :))

A čo Vy? Kde ste v lete boli? Kam sa chystáte? Píšte píšte nech Vám závidím :))

30 komentárov:

  1. užij si to tam! Snad už si zdravá! Já to asi chytla přes monitor a mám rýmu jako prase =D Snad ti je líp a mám to já =D ale já nikam nejedu, tak to klidně přeberu ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale kdeze :) ale nezrusim letenky :)) a vazne si nieco chytila ? :((((

      Odstrániť
  2. krásne fotky ..uži si Taliansko :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej moc ďakujem :) dám potom určite vedieť ako bolo :)

      Odstrániť
  3. Šaty sú perfektné, Sheinside taktiež patrí medzi moje najobľúbenejšie eshopy. Ani nevieš, ako ti závidím more, ja som sa už z dovolenky vrátila, no ihneď by som šla naspäť. Uži si to tam. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mi môžeš závidieť trochu menej, lebo k moru nejdem :) ideme na svadbu a cestou sa zastavíme v Ríme :) ale k moru by som hneď išla :)

      Odstrániť
  4. Si dokonalá lejdy :) A prosím Ťa, koľko trvá, kým príde tovar na SK?
    ĎAKUJEM :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne šaty, velmi sa mi páčia aj topanky :) Uži si Taliansko, my sme tiež boli v Taliansku ale ešte koncom juna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taliansko je návykové :) a ďakujem aspoň sú pekné keď sú tak nepohodlné :)

      Odstrániť
  6. Úžasné šaty :) A hlavně si užij dovolenou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty šaty jsou neskutečné! Hrozně originální a pěkné! Sluší ti:)
    Instantní krása

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aká si pekná :) Dovolenku tíško závidím :) Pekne si to tam uži. Inak v mori by si sa tam mala čvachtať a nie wifinu hľadať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romi ja k moru ani nejdem :) a blog je návykový veď mi budete chýbať :)

      Odstrániť
  9. Vyzerala si krásne:) Tie topánočky sú super :) A teším sa na príspevky :)) Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné šaty :) Užij si dovolenou!

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi ti to pristane :-) Prajem krásnu dovolenku.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Přidávám se s chválou na šaty i s přáním hezké dovolené! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. šaty aj topánky sa mi veľmi páčia ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. si riadna kočka! prajem krásnu dovolenku!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Užij si dovolenku a máš nádherný lodičky :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne