utorok 12. augusta 2014

Chceli ste lacné štetce? Páči sa :)





Často sa ma pýtate na moju zbierku štetcov a popravde aj keď mám ten článok už dlhšiu dobu predpripravený a hotový stále váham nad jeho spustením, pretože ak mám byť úprimná nie je sa čím chváliť. Nie, že by som mala štetcov málo, to nie, ale skôr ich pôvod a kvalita sú otázne. Väčšinou si štetce kupujem z e-bay alebo obdobných stránok, pretože sa necítim na robenie veľkých investícií, keď mi práveže takéto neznáme a neznačkové štetce úplne stačia. Dnes som si však jeden príspevok o fakt dobrých a fakt lacných štetcoch pripravila, pretože som na základe spolupráce so stránkou http://postovnezdarma.cz/ dostala túto sadu 4 štetcov, ktorá úprimne patrí medzi najlepšie, čo doma mám. Vždy keď objednávate neznáme a neznačkové štetce dúfate, že čo Vám dôjde bude fajn a mňa našťastie moje objednávky ešte nikdy nesklamali. Čo sa týka tejto uznajte samé, štetce som sa Vám snažila odfotiť čo najlepšie:








Inak ide o 4 štetce na očné tiene, ktoré majú na stránke v ponuke v dvoch farbách. Ich cena je menej ako 5€ čo je naozaj pecka a bližší popis nájdete tu:klik. Čo sa týka samotného využitia štetcov, zastávam logiku vyskúšajte si a používajte ich tam a tak ako Vám to sedí najlepšie. Podľa mňa popisky na štetcoch môžu byť nápomocné ak nemáte šajnu kam s ním, ale aj zbytočne viažuce. Ja si napríklad doma robím linky so štetcom, ktorý je primárne určený na rúž. Proste treba skúšať a skúšať. Tieto sú určené na očné tiene, niektoré na tieňovanie, iné na celé viečko. Štetce sú pekne pevné a majú neskutočne hebké štetiny. Naozaj, líčiť sa s nimi je ako byť hladkaný. Skúšala som ich aj oprať a absolútne nič sa s nimi nestalo, sú stále hebké, krásne a nafufňané. Tieto štetce beriem osobne ako objav roku a páčia sa nám doma tak veľmi, že sme si rovno objednali druhé za vlastné peniaze. Jeden štetec vychádza čosi cez jedno euro, čo je lacnejšie ako Essence štetce a tá kvalita je naozaj niekde inde. Ja som teda nadmieru spokojná a odporúčam všetkými 20!




A čo Vy? Kde kupujete štetce? Preferujete drahšie či lacnejšie? Koľko štetcov máte doma?

33 komentárov:

  1. Podla mňa spravia takú istú dobrú prácu lacné štetce ako aj drahé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si uz dlho brusim zubky na tie cele sady od Real Techniques na tu na oci a na tvar...cez iherb sa naozaj oplatia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sú asi jediné, nad ktorými už roky rozmýšľam, ani nie tak na oči ale strašne ma láka stippling brush na make-up a potom štetce na rozjasňovač a bronzer. Aj som nad nimi lamentovala keď som bola na jar v UK, ale tie ceny mi prišli dosť drahé :(

      Odstrániť
  3. Vyzerajú dobre. Pravdu povediac drahé a značkové štetce nevlastním a ani vlastniť asi nebudem. Akurát čo mám zo dva štetce od Essence. Tie lacné no name štetce mi robia rovnakú láskavosť akú by mi urobili tie drahšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď presne aj mne! potom sa človeku ťažko odhodláva k nejakej investícii :)

      Odstrániť
  4. Vypadají dobře, kolikrát jsou levnější štětce lepší, než ty drahé:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som síce tie drahšie nemala,ale na lacnejšie nemôžem povedať ani jedno krivé slovo :)

      Odstrániť
  5. tak ta cena je úžasná. jinak štětce si spíš vybírám dle recenzí, nebo dle toho, jak na mě působí.
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Presne tieto štetce mám doma ale ja ich mám 5 a objednala som ich z Ebayu za 4 aura :) Sú super ale na tvojich fotkách vyzerajú úplne inak ako v skutočnosti .. najbližšie by si ich mohla fotiť na dennom svetle :) Určite by to vyzeralo lepšie :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni sú fotené na dennom svetle :) a inak povedala by som, že vyzerajú úplne identicky na tejto fotke ako aj v skutočnosti :) pekne pevné, široké a nafufňané :)

      Odstrániť
  7. Mám z tohohle eshopu tu sadu se 6ti štětci a taky si nemůžu stěžovat :-) Jsou mými každodenními společníky

    LuLu

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadají dobře pár štětců už mám ale tyhle by se šikly :D
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak ty vypadají bezvadně! :) Já jich mám hodně z Elfu, ale něco taky od Essence. Chtěla bych sice nějaké kvalitnější, třeba od Petry, ale zatím mi to přijde moc velká investice. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to veru dosť veľa peňazí a hlavne sa ti do toho ani nechce keď vidíš aké dobré sú tie lacné štetce:)

      Odstrániť
  10. Vypadají dobře, kolikrát jsou levnější štětce lepší, než ty drahé:))http://top-fashionmagazines.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj :-) Mohla by som sa ťa spýtať? Mám nefarbené vlasy,také stredno hnedé až tmavo hnedé,netuším čo je to za farbu,ale celkom sa mi páči.Ale vlasy mávam dosť často také nezjednotené a poletujú kade tade,plus bez lesku..Preto by som sa chcela spýtať,či farebný šampón na vlasy by mi pomohol.Veľa ľudí totiž tvrdí že majú po ňom lesklé,rovné,pekné vlasy.Fakt to stojí za to? Čo si o tom myslíš? Zdá sa mi,že máme celkom vlasy podobné.Nevedela by si mi nejaký ten šampón odporučiť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) ďakujem za milý komentár a rada poradím :) Ja som mala podobný problém mala som vlasy také akoby po ,,výbuchu" a bez lesku. Začala som si ich ako píšeš farbiť, najprv šampónom a teraz farbou. Myslím si, že výsledok je rovnaký, akurát farba vydrží podstatne dlhšie, mne osobne akokoľvek drahý farebný šampón (aj Matrix u kaderníčky) nevydržal dlhšie ako mesiac. Rozdiel je vidieť hneď- vlasy sú omnoho krajšie, lesklejšie a farba je omnoho sýtejšia. Sú uhladenejšie a pôsobia pevnejšie. Ak nad tým rozmýšľaš poradila by som ti najprv si ich pekne zastrihnúť, nech máš zdravé končeky a potom skúsiť šampón alebo farbu. Čo sa týka šampónov, tie som skúšala len u kaderníčky takže tam značku poradiť neviem, ale efekt je tam tiež pekný :)a čo sa týka farieb určite neodporúčam penové, tie podľa mňa toho moc nerobia a strašne rýchlo sa vymývajú:/ na druhú stranu výborné sú Loreal farby tam máš úspech zaručený :)

      Odstrániť
  12. Tak myslím, že budu zas mít nad čím přemýšlet-koupit nebo ne..;D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tu http://www.buyincoins.com/item/43083.html#.U-onDmMhvZI sa dá zohnať 5 kusov za 2,68 Eur a s touto stránkou mám len dobré skúsenosti :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já mám doma štětce převážně z drogerii, teď uvažuju o koupi z ebay a jediný "dražší", ale zato opravdu kvalitní mám od Petry LovelyHair :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O Petiných štetcoch som počula veľa dobrého :) vyzerajú síce super, ale ak by som sa rozhodla už trochu viac investovať asi by ma viac lákali Real Techniques :) zatiaľ sa ale držím na uzde :)

      Odstrániť
  15. Tak po těch kouknu, potřebuji něco na detailní líčení očí a nejsem v tom zběhlá, tak by mi asi stačily.... dík :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vyzerajú veľmi dobre, ja mám doma už niekoľko rôznych značiek, ale mojím naj sú stále tie od Zoevy, ale zase nedávno som si kúpila štetce z DMka od essence a tiež sa mi s nimi pracuje veľmi dobre :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne